[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

[mod]Legközelebb kisbetűvel írj - Tibi[/mod]
HALI SRÁCOK LENNE EGY OLYAN KÉRDÉSEM HOGY A JUPITER KÖRNYÉKÉN NEM JUT ANNAK HELYNEK A NEVE AZ ESZEMBE M1 VAN A CEMENT GYÁR NA ÉS MIKOR KÖZELEBB MEGYEK FOGOK EGY RÁDIÓ ADÁST HOGY NINCS VIZÜNK MEG ILYENEK ÉS AZT AKARTAM KÉRDEZNI HOGY HOGY LEHET NEKIK SEGÍTENI VAGY MEGOLDANI EZT A PROBLÉMÁT DE VHOGY ÚGY HOGY HASZNOT HÚZAK BELŐLE!?

hali megint én vok annyi lenne hogy van ez a zóna szíve cuccos és ezt kinek tudom oda adni így hogy pnzt kapjak érte?!köszi

Gondolom az oázis szívére gondolsz. A nem szemüveges kutató adja küldetésnek.

hát én már végig toltam a játékot csak ujra kezdtem de mivel tudtam hogy kell érte menni ezért meg szereztem!de kinek tudom eladni a szemüveg fickónak??:D

a nem szemüveges kutatónak janovba aki kopaszodik, küldetésnek adja

zini lenne egy kis problémám ezzel a hermanos dologgal még pedig az hogy hermanál nincs ilyen detektor!csak egy vales semmi más meg gyógyszerek ez azért van mert a játék nekem nem....deti???

moderátor úr elnézést!!!!

Hali!
Van egy kis gondom.Nálam 1366x768 a kijelzőm felbontása.Próbálom a játékot elindítani,de folyton kifagy ezen a felbontáson,és csak 1024-en,fél képernyőn indúl el.Mit tudok csinálni?

Ja elfelejtettem.Nekem is win7-em van.Rakjak xp-t?Azon jobban megy?

Nekem is win7 x64 van fenn és jól fut rajt, 1024x768 felbontásban. Nem kell az xp azon sem fut jobban.

Hy! Nekem lenne egy olyan problémám hogy mikor felrakom a cop-ot és el akarom indítani, az eredetiségvizsgálatnál ezt írja ki és nem hajlandó elindulni a játék: "An attempt to use emulation software is detected. Please insert the licensed disc, deactivate emulation software and try again.
If the error recurs, press "Error report" and send the report to product technical support."
Ami igaz is hogy van a gépen Deamon Tools de semmit sem tudok vele csinálni hogy menjen.
Légyszíves segitsen valaki aki már találkozott a problémával. (Természetesen mondanom sem kell hogy a játék eredeti, az elsőkk között vette meg mikor megjelent.)

"Ami igaz is hogy van a gépen Deamon Tools de semmit sem tudok vele csinálni hogy menjen."
Ne menjen, ugye?
Kapcsold ki a virtuális meghajtót.
easycapture1p.jpg

http://www.tutorial.hu/daemon-tools/

Köszönök Csiga07!

Sajnos ez nem jött be. Mit lehetne tenni még?

Vissza
Top Alul