[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Az x8-as laborban találtam egy zárt fémszekrényt az ebédlőnek tűnő helységben ahol egy burer van azt sikerült már valakinek kinyitni?

Sonny ha a szolgálat vezetője van rajta nyilván neki kell oldalaznod, de nem tudom hogy hogyan, mert ha a szolgálathoz csatizol akkor a szolgálat nyer és nem azt a video adja amiről beszélsz, de ha az erdőgazdaságos küldinél a szolgálat oldalán állsz akkor lehet más a helyzet... tehát nem tudom csak találgatni tudok.

Dominic és azt nem tudtam kinyitni, pedig próbálkoztam a jó öreg hosszú csövű puska eldobás trükkel nem is egyszer

Nemtom baban...
Nekem az erdőgazdaságnál a szolgálat mindig ellenség,kivéve az elején,mikor a bandita komákkal megyünk a találkára...na mind1.
Van itt még vmi...Zaton északi részén találtam egy barlangot,ahol volt egy beszélő Irányító,és volt ott egy halott sztalker is. Neki van vmi jelentősége? Nem találtam nála semmit,és a neve is elég rövid,mintha fontos csávó lett volna...

Nem az. Az csak gondolom valami érdekesség ( :D ), de az ott lévő cuccokat érdemes fölvenni.

ha bagolytól veszed fel a erdőgazdaságos küldit akkor nem ellenség a szolgálat, sajnos nem jártam abban a barlangban... vagy csak nem emlékszem rá... ebben nem tudok segíteni

Nekem Bagolyal se ment ez a Szolgálatos, Az Irányitósnak és a hullának az a jelentősége,hogy beszéltek 1 rég elveszett fickóról a "Mi Hír a Zónában" vagy nem tom mien dumánál,és az a fickó az :)

Vadásznál ugye lehet fölvenni mutáns-vadász küldetést,és van egy olyan h át kell vizsgálni egy alagutat a Jupiter gyárnál,és mutánsokat kéne kiírtani onnan. Találtam egy zsonglőrt,és át is vizsgáltam a barlangot de nem enged továbblépni,mert még kellene h legyen ott még egy mutáns,v nemtom...
Ez kinek sikerült?

Csak azért kérdezem mert erre a küldetésre nem emlékszem. Az viszont tetszett, amikor a vérszívókat kellett kilőni a mocsárban. Felmásztam a cementgyár tetejére és a tuningolt Dragunovval elkaptam mindet :D .

ja a Burer akar lenni,csak nekem nincs annyira nagy angol tudásom ezért magyaritást használok,Sonny 2 ő van ott egyen meg a zsonglőr ha nem találod meg XDD

Akkor már tudom melyik az a rész, csak nekem nem adta ki küldetésben hanem pont arra jártam és megleptek a kis szemetek :D . Kinyírtam mindkettőt, utána amikor Vadásszal beszéltem adott is valami jutalmat.

Oké,megpróbálom átfésülni az alagút körüli területet,lehet h megtalálom...egy klimérába botlottam a sineken haladva...szegényt lezúztam késsel:D

Vissza
Top Alul