[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Köszönöm mindenkinek! Ezt is megcsináltam! :D
Na következő feladat--->Nem direkt csinálom tényleg, sry!
Van egy rejtekhely az első mapon, a benzinkút sarkánál(a Karom anomália mellett), de nem tudok oda feljutni, ebben kérném a segítséget!
Előre is THX!
Ja és ma jöttem rá, hogy a szervoruhában nem lehet futni míg ki nem fejleszted. XD
Kalibráló műszereket a 2. mapon lehet találni? Ha igen akk hol? Ha nem, csak a 3. mapon akkor csak egy igent v nemet kérek!
Ezért is THX előre!
Am ne higgyétek ám, hogy folyton elakadok meg nehezen megy, csak 1-2 ilyen eset van, mert a többi mellékküldi, meg hasonló az már megvan. :D

na elsőre:ott a benzinkút mögött van 1 elégé sugározott könténer,onan ráugrasz a keritésre,ha pont a keritésen vagy és a benzinkút felé nézel akkor kezdj el jobb oldal fele menni a keritésen,amig oda nem érsz a benzinkút faláig,elég nehéz,aztán felkell ugornod,Szervoruhában a futás hülyeség,Kalibráló műszerek csakis Pripyat ban találhatók!

Hát jobban mondva igaz,azért am mert a ígyis úgyis 1 szer oda érsz,és ha futsz nem tudsz figyelni,én hála ennek pl útközben találtam 1 Gausst,és pehemre ennek útközben találtam 1 Kisóriást -.- am is érted van a másik rész és azt értelmesebb,Csiga elmélete teli találatos 5*

Am ha úgy fejleszted akkor tudsz benne futkározni :D.
Tőlem akkor is futnak ha nincs rajtam exo :D.

Az exoskeleton ruha az a piros? Mármint egy része.
Vagy melyik az?

thm33099.jpg

Lehet piros,de lehet sárga is a felső rész.

a szürke alap, a piros harci változat, a nagyon piros dutyis, a sárga freedomos

Nem tudja vki,h milyen hírneveket lehet szerezni a játékban? Nekem van egy pár,de nemtom h mennyi van összesen...

Azokra gondolok,amik a "statisztikák"között vannak: pl.A Harc Mestere, Tudományos Segéd,meg a többi...

Végre sikerült rájönnöm 3-ik végigjátszáskor h hova megy Zulu,mikor elérjük Pripjaty-ot...vhányszor elindultunk sztrelokékkal a helikpoterhez,mindig kiírta h "zulu megtalálva",aztán az játék végén meg kidobta h meghalt és kitüntetést kapott...már rájöttem h külön meg kell őt menteni néhány orrmányostól...

Pontosan hova? Ezt nekem is kiírta és utána kerestem is, de nem találtam meg.

Baban, a youtube-os video mellett,amit alább írtál, van egy olyan h "Stalker Call of Pripyat - neutral clips",azon belül nekem megvan az első video,de a másikat hogyan tudom megcsinálni? Mintha a" szolgálat" vezetője lenne rajta...

Vissza
Top Alul