[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Köszi szépen!

3d8a2.jpg

A képen az alsó rejtekhelyhez hogy lehet hozzájutni?
Mert bárhogy is próbálkoztam nem ment :(
Előre is THX!

Nem tudom mire gondolsz,Ha arra ami azon a fehér izén van akkor a Repedések felöl 1 jó manőverezett ugrással rátudsz jutni,ha a repedésekre gondolsz akkor essél bele az 1 ikbe azt kész

A csővezeték egyik tartópillérén van a rejtekhely, csak akkor férsz hozzá, ha a vezetéken mész oda valahonnan! A csővezeték legalacsonyabb pontja a kiégett faluhoz vezető út mellett van (ha jól emlékszem), én onnan próbáltam, de nem jött össze! Amúgy nincs értelme kínlódni vele, vodka, kötszer, meg kaja van ott, semmi xtra...
Az irányítót viszont érdemes kifüstölni a repedésből, vann benn néhány cucc!

Shark, ha már arra jársz, és még nem találtad meg, akkor nézd meg a kiégett faluban a (térképen) bal szélső ház padlását is. Ha jól emlékszem, van ott egy kis meglepi, bár nem túl hasznos. Szerintem.
Zini: ügyes vagy!

Köszönöm a kielégítő válaszokat!
A padláson lévő cucc meg rég megvan de azért THX!
Am csak azért akarom leszedni az a keveset is, mert idegesít h nem tudom megszerezni :D
De am az ilyen jellegű kérdések jók ide, vagy melyik topikba kell akkor?
Ja am "Vicces" barátunkat hol találom? Mert már mindent átnéztem de nincs meg!

Nem, ő a másik haverja a hajón levő fejlesztőnek/javítónak.

Shark, a kérdést először az "In game képek" topikba tetted, oda tényleg nem való (de ezt ott vmelyik moderátor finoman jelezte is). Itt viszont nagyjából jó helyen van.
A Vintorezzel csak egy kicsit segíteni akartam, de igazad van Zini, azért hagyjuk meg a felefdezés örömét.
Vicces meg Bárkás nyughelyét már egy párszor leírták, de röviden még1x: az egyik a kiégett falu alatti barlangban van, jó néhány anomália között (nem egyszerű, viszont van két-három frankó képződmény is), a másik meg a Vaserdőtől nem messze, a térképen nézve a kerítés jobb felső sarkától egyenes vonalban fölfelé, egy bokros-fás területen, de ne egy friss hullát keress.
Nem segítek többet, nehogy szó érje a ház elejét...

Áh ha segitségett kérnek akkor pontos válasz kell,még újonc vagy (mondtam) XD,na figyi Vicces a Vaserdő anomália elött van 1 másik anomália,annak pontosan a Dél fele végződő helye,ami a Vas Erdőnél van,a mapon nézve 3 FA háromszög alakban van,ma a között keress 1 Csontvázatt,mellete van 1 Gázmaszk,1 PDA,és a közelbe 1 kőnek nekitámasztva 1 AK :)

Köszönöm a segítséget, még nem mentem vissza Zeton-ba, de volna egy újabb kis problémám!
Kaptam egy olyan feladatot a tudományos bunkerben, hogy az északra lévő területen(ahol furcsa adásokat lehet fogni: éheznek stb) egy Vales detektorral vizsgáljam meg a területet, de bárhogyan is vizsgálom semmi nem változik! :(
Előre is thx a segítséget!

Veles el is meglehet,megy oda ahol mutatja zöldel a ponton,de elötte a Profeszorrtól (a nem kopasztól és normális nak néz ki csak elfelejtettem a nevét) Tudsz venni 1 Swarog detektort,ha Velesel nem megy ak Swaroggal menny oda és 1 Buborék szerü izét mutat ki,ha bele ugrasz akkor kijön 1 csomó hulla és fegyó,1 iknél van 1 PDA amit oda adhatsz Szabadságnak,Szolgálatnak

Próbáltátok már azt,h Szakáll-tól(Skadovszk-i csapos) elfogadtok egy képződmény-keresős missziót,és megvárjátok amíg a többi sztalker is nekiáll kerresni azt a képződményt? Nem ez a gond,hanem ha vmelyik sztalker-csoport megtalálja azt a bizonyos képződményt,és te erővel elveszed tőlük(és még jópár esetben) akk Szakáll nem ad több ilyen küldetést,mert vmi bűzlik neki ezektől az "sztalker-eltünésektől". Hamár nem ad több küldit,az ellen lehet vmit tenni?

Zini":c1fcs6r5 mondta:
Veles el is meglehet,megy oda ahol mutatja zöldel a ponton,de elötte a Profeszorrtól (a nem kopasztól és normális nak néz ki csak elfelejtettem a nevét) Tudsz venni 1 Swarog detektort,ha Velesel nem megy ak Swaroggal menny oda és 1 Buborék szerü izét mutat ki,ha bele ugrasz akkor kijön 1 csomó hulla és fegyó,1 iknél van 1 PDA amit oda adhatsz Szabadságnak,Szolgálatnak

Na, most akkor lehet Velessel, vagy nem lehet? Ha valamit nem tudsz 100%-ra, akkor minek írsz?

Asszem a kopasz tudóst Ozerszky-nek hívják,a másikat meg Hermann-nak. Na persze még van Novikov is...

Vissza
Top Alul