[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

engem miután felvettem lent egy törpicsek várt meg egy halom bandita...

Én a szekrény melletti ajtón mentem le a leszakadt létrán de semmi nem volt ott

Én is azt csináltam de épp jött egy kisugárzás és igencsak kapkodnom kellett a lábaimat.

Nem kicsit! Mert ha ott jön rád a kisugárzás akkor a hűtőházat jeleníti meg menekülési pontnak, hogy ott várjam meg a végét de ugye ott van az Oázis is is nem tudok ott lemenni hanem a vasúti sínek felől ahol a bejárata van. Na, mire rájöttem :D

Sziasztok Stalkerek!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy olyan mellékküldetés,hogy ki kell deríteni,mi történe a Vicces nevű Stalkerrel.Végig vittem már régebben a játékot,de ez nem akar beugrani.Ha valaki tudja,hogy hol kell keresni,az legyen szíves írja már meg.Előre is köszi

Meg kell találni a hulláját. A "fenyőtölgy"anomáliától délre van. Bárkás meg egy barlangban van a "karom" anomáliánál.

A Janov stationnél van egy lezuhant kémrepülő, azt át lehet vizsgálni és valami dekódolható memó van benne, amit dekódolva három dokumentum és egy adattároló rejtekhely koordinátáit kapjuk meg. Valaki tudja, hogy mit írnak azok a dokumentumok, illetve mi van az adattárolón?

Elviszed a feketedobozt a janovi technikusnak, átadod neki, otthagyod, vársz kb fél vagy egy napot,
ha többet vársz, üzenetet is kapsz tõle, hogy készen van, visszamész, és akkor jön a meglepi.

És mi a meglepi?:) Arra lennék kíváncsi, hogy mit írnak a dokuk.

A csokit csak akkor kapod meg, ha szépen megetted az ebédet! :)

Az a problem, hogy nemtom melyik szobába illene ez, pl. Történet, magyarázatok, SPOILER veszély? Abban választ kapnék kérdésemre, mert nincs sok kedvem újra felrakni a játékot és elölről kezdeni, meg bolyongani.

Elég, ha ezt topicot kezded átfutni az elsõ oldalaktól, meg fogod találni részletesen.

Hát ez nem igazán elakadás inkább vmi más! :D
Szal kalibráló műszereket(amivel lehet a 3. szintet fejleszteni) lehet találni az 1. térképen/terepen?
Csak egy igen ill nem választ kérek!
Előre is THX!

Vissza
Top Alul