[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Ha a szennyvíztisztító felöl mész a hídra,akkor egészen lennt a híd lábánál van,ott ahol a híd tartópilléreire tudsz felmenni. Egy szétégett terepjárónak a csomagterében van.

a lezuhant autóról nem tudom melyiket érted vagy azt amit Sonny mond vagy amelyik az anomáliákon túlvan és majdnem kivan esve a híd korlátjánál,ezek közül válassz

magyar? mert ha igen akkor ott van a kamion fülkében a leírás: a 2 parancsonk vezettea menetet, 1 elöl, 1 a legvégén, keresd meg őket az egyik egy niva fejel lefele a leszakadt részén a hídnak, a másik a szenyvíz
tisztító felőli oldal az anomáliákon túl egy UAZban.

Egyik megvan a másik UAZ-ba a probléma a leírást eladtam nem mindegyik valahova beleset?

a kulcs meglehet de az iratokat oda kell adnod a vége fele az embernek és akk nem lessz teljesen tökéletesen késsz a játék de annyira nem mondok több mindent,a kulcsot beszerezheted

Kösszi srácoook megvan a cucc ha kell segítség remélem számithatok rátok kössz zini Scarecow és Sonny1992!!!

Kérdésem hol tudok szerezni a technikusoknak szerszámos készletet lehetőleg minél jobbat és több helyen a szelem vasúton már találtam esetleg cucc térkép janov ba vagyok szóval azon a környéken előre is kössz!

Meg egy van janovban. Az a gyarban az anomaliatol eszakra(a nyitott kapun belul, ott ahol mindig mutansok vannak, vigyazz). Ahogy bemesz a kapun egybol balra van egy haz (a legnagyobb) ott a legfelso emeleten, ahol anomaliak vannak, ott a tulso vegeben van egy szekreny es abban van az utolso elotti fejleszto kit. (bocs az ekezetek miatt, mobillal irtam, de remelem azert ertheto.)

Melyik helyre gondolsz konkrétan egyébként meglettek a rejtélyes üzenetek forrásai egy csapat bajba került szolgálatos holtan jött visza a hűtő toronyhoz

van a Betonkád anomália ami a Jupiter Gyár mellet van,ahoz közel an 1 út (nem a jupiter pályán a szélén)
ha mész az úton akkor látsz 1 nyitott kaput ahol van 1 nagy ház ha bemész
Menny fel a padlásra ahol elektronikus anomáliák vannak
Ha végig mentél lessz ot 1 zöld szekrény amit ha kinyitsz ott lessz
Szivesen

Vissza
Top Alul