[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Hellósztok !!
MIért van az ,hogy felraktam a Win 7 et és nem tölt be a stalker COP előtte windows xp sp2 ön toltam most mentem volna priypiatba ruha hijján Fenn van a Clear Sky az meg mükszik söt a Chernobil is fenn van .DirechtX 10 van fenn 197 es forceware ,
Segítségeteket előre is köszi .
PM emet dobtok az jobb .köszi stalkerek !!
( am rá mek hogy új játék azt elkezd tölteni de semmi

Akkor nézd meg a log fájlban (Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\logs), hogy a végén nincs-e valami error rész, ha van akkor másold be azt a részletet ide, hátha valaki meg tudja majd mondani, hogy mi a probléma.

Jupiter térképen van egy feladat miszerint a B-205-ös (nem tuti hogy eza szám) kell megvizsgálni hogy jártak-e már itt. A térkép nyugati részén van ez, pár zombi között. Hogy kell elérni azt hogy rájöjjek hogy jártak ott? Megöltem minden zombit.. semmi. Bejártam mindent..semmi :(

ott az épületben a parkoló felett van egy épület, benne egy kis doksi, amit a pilóta írt, és hagyott ott, átellenbe felszerelés, ak-k és 1 RGP, azt alulról a parkoló felöl tudod megközelíteni, van egy kódzáras kinézetű ajtó ami nem az mert nyilik, aztán, van bent pár patkány, végül 1 törpe ha végeztél fel a létrán, és már bent is vagy az Rpgnél :D a kijövetelnél meg használd az ajtót :)

Az ajtó megvan, illetve megvolt eddig is, de azt írja hogy elvan torlaszolva és így nemtudom kinyitni sem :(

Tudom már rájöttem :D előbb kellettek a dokumentumok is :)

Tudja vki h hol találom meg Kardán haverját,Viccest? Bárkás-t már megleltem egy anomáliával teli barlangban...

Van a Vas Erdő anomália mellet 1 másik ilyen fákkal van tele,a mellet a Vaserdő fele vannak fák a mapon nézve ,na azoknak a közepe fele van 1 csontváz az Vicces,mellete 1 Gázmaszk 1 PDA és a közelben 1 AK! Szivesen :)

Hali Pripyatban hűtő toronynál érdekes üzeneteket kaptam bajbajutott emberek ilyen 2napja nincs víz nem talájuk a kiutat valaki tud erről valamit esetleg ki lehet őket e menteni? Ja és nem tud valaki dugi cucc térképet?Nagyon megkösszöném

valami akadozzó segélyhívás pontosabban a hűtőtoronynál lévő alagut síneítől akkor jött ép volt ott pár szolgállatos de kíváncsi lennék a hidegkirázott:) csak vicceltem

Hali van egy olyan problémám a vérszívok tanyáját kell gázzal kifüstölni de a hadsereg kovojánnál a láda csak egyik kulcsa az A vagyis a lezuhant autóban lévő van meg a másik a B fogalmam sincs ha valaki megmondaná megköszöném!

Vissza
Top Alul