[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Sziasztok!

Nos megint elkezdtem végigtólni egy év kiesés után ezta gamet, és elakadtam!:-D
Szóval lent vagyok a vaserdő anomália alatt, ahol a hatalmas gauss puska van megvan minden csak épp a szobából nem tudok kijutni, próbáltam a puska csövére ráugrani majd ahhoz a nyíláshoz ugrani, ahol kilött de nem férek át, valaki árulja már el nekem hogy kell kijutni onnan!

Előre is köszi!

jaja a lépcsőn felmegyek de az a vasajtó fogad zárva, amelyik mellett befelé jövet eljöttem a túloldalion

uhh láma vagyok!
Nem mentem közel és nem jelent meg az ajtó nytása felirat azt hittem nem is nyitható!
Köszi azért a gyors választ! :-D

Egész pontosan hol van az Alállomáson a Fine Tools doboz?
Vagy négyszer végignéztem az egész házat de sehol nincs. Van az épületben pár salgó polc, de semmi nincs rajtuk. (Csak egy reszelő meg két festékes doboz.) Hátul meg a kis ház szintén üres.
Tudna valaki egy képpel vagy leírással segíteni?
Viszont keresés közben a tető pereme alatt elrejtve a tartógerendán találtam mindenféle gyógycuccot.

Ender
a Fine Tools doboz a polcos épületből kilépve,egy fallal körülvett "udvarban", egy fa doboz tetején található.

Elfelejtettem, hogy nekem is lenne egy kérdésem:
Noét hogy lehet felvenni a Pripyat-ba menő társasághoz?
Mert már kétszer próbáltam, de akkor csak az iránytűket adta oda, harmadszorra pedig elkezdett rám lőni.
Ha valaki tud, segítsen.

Köszönöm! Megvan.
lacek":g4r6mgjo mondta:
Ender
a Fine Tools doboz a polcos épületből kilépve,egy fallal körülvett "udvarban", egy fa doboz tetején található.

ender: nem tán te vagy az a gamestarból :D ?

Hello srácok, egy kis segítségre lenne szükségem:

Azt a barlangot keresem, amiben egy controller éldegél. Úgy emlékszem, hogy valahol Shevchenko wreck körül van... de nem találom :-( Légyszi segítetek! :-)

A tűzfarm és a kotróhajó közötti vonalon A hegyoldalban, a térképen egy 3szög alakú fekete cuccot keress, az a bejárat.

Halihó!!!

Azt szeretném kérdezni hogyan lehet tudós ruhát szerezni prypiatba ?Mert nincsen 35ezer rubelem arra a ruhára és voltam a tudosoknál csináltam nekik 2db küldetést és nem attak nekem csak annak a fickónak attak aki túlélte a helikopter balesetet és ott van a tudósbázison

Segítségeteket előre is köszi !!!

SZiasztok Kéne egy kis segitség egy küldetéssel. Arrol van szo amikor megkér a javitatos csávo hogy szerezek neki szerszámokat
A könnyü javitáshoz már megvan meg a Nehézhez is de a másik nincs meg .. Merre találom?

Vissza
Top Alul