[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

A magyarítás üti egymást a moddal, és semmiféle más moddal nem működik. Ezt én úgy oldottam meghogy a gamedata configs ui, és a script könyvtárakba nem pakoltam be a magyarítás fájlait, illetve a smrter041 options pack-ból használni kell a disable dream opciót.
mod:
1, mivel ez itt erősen off, szvsz ha lesz SMRTER mod topik ott folytathatjuk.
2, 2627 hsz-től olvasható rossz angolsággal a levelezésem a smrter mod topikjában a bugról (fedőnevem ivvarg) http://forum1.onlinewelten.com/showthread.php?t=645613&page=132

Fontos kérdés: Hogy is hívják azt a muksót akivel megyek kiírtani a vérszopó fészket?
És az orvos kiket ölt meg? nekik mi volt előtte a feladatuk?

1. st_zat_b38_stalker_cop_name - Глухарь - Gluhar - Grouse - Fajd
2. Danyilát, a vadászt biztosan, meg további, meg nem nevezett sztalkereket. ("A nyomolvasónk, Danyila, elment megkeresni a „vérszopók” fészkét.")

Gluhart is ő ölte meg nem? Ez az őrült orvos...és Gluharral mentünk vérszopókat kémlelni. nemde?

Szorokát miért és keressük? Ő róla kinél is hallunk elsőként?
(Majd megtudjátok ezek miért fontos kérdések és már nincs kedvem visszamenteni :$ )

1 Mert átvert sztalkereket. 2 A főhajón amikor elsőnek mész oda menjél az orvosi szobába ott fog megkérni egy sztalker, aki a zatoni vadász, hogy keresd meg szorokát. Talán Gonta a neve

Már túlmentem rajta szóval nincs kedvem visszamenni :D De köszi szépen mindenkinek :)

Nos, most a "Reputation" quest-nél járok, és elakadtam. Már megvan a bandita PDA-ja, Snag elszökött, és Yanovban kiraboltak. A Wiki szerint most meg kéne kérdeznem a Yanovi orvost, utána pedig Zulut. Itt a bibi, hogy Zulu elvileg Gari-vel visszajött Yanovba, viszont sem a házában, sem a vasútállomáson nem látom. Nagyon kéne az ellopott cuccom nagy része, volt ott Exoskeleton, és SEVA ruha is :\

Womi!Gondolom a játék készítői úgy számoltak, hogy ezt a küldit még azelőtt megcsinálják mielőtt átmennek Prypiatba. Úgyhogy passzolom hogy hol lehet Zulu!

Megnéztem egy jutyubos vidit, egyszerűen el lehet menni a Substation-be, ott pedig elmondja, hogy hova is dugta a cuccokat pár bónusz finomsággal.

A küldit megycsináltam már!Nekem működött,bár én nem mentem át előtte Prypiatba.Igen,a vasútállomásnál van a muksó!

de ha az összes szerszámkészletet elviszed mindkettőnek akkor is csak Kardán tud szervomotort beleépíteni az exoskeletonba

Redeitomi!

Amit mondtál,úgy igaz! Megtaláltam a szerszámokat ott,ahol mondtad volt! Még egyszer köszönöm!

Vissza
Top Alul