[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Baban: A diplomácia nem old meg semmit. Én is békésen próbáltam megoldani a helyzetet, helyette elküldtek engem a csába. Meguntam, Előkaptam az aks-t és pénz helyett csak ólmot kaptak, de azt bőségesen. Amúgy a ne aggódj amiatt hogy a többi bandita utálni fog, elvégre rohadt rabló banda. :)

Sziasztok!
Azt a Mityát, akit elraboltak a banditák, hol találom? Vagy mit kellene vele tenni? Mert hiába kérdeztem akit kellett...

avojno

A konténer lerakatnál ahol a banditák állomásoznak.Egészen pontosan a konténerek háta mögött lévő épületben, a hátsó helységben.

naná hogy üres kézzel megyek, de olvasd el az öcsiket, akarom a diplomata rangot, ezért majd később húzom ki őket,

de már megvan a diplomat, nem kellett semmit se csinálni érte csak Vánót és Mityát megmenteni harc nélkül

Baban ja, igazad van kevertem őket. Nem tudom ez mennyire segít megoldani a gondod de leprinteltem a szöveget magyarul:
68054096.jpg

Pontosan én se tudom mit kellett még csinálni a banditás küldetésen kívül, de azt hiszem lesz még
egy küldetés Szakállnak meg kell szerezni az "Iránytűt" ha azt neki adod akkor vágod haza Szultánt.
De lehet nem jól emlékszem. Ezt a küldetést amúgy akkor kapod mikor a detektorokkal kell b*szakodni.

kössz Mav, még nem tartok ott de hamarosan odaérek. 3x is nekiálltam de most szigorúan az öcsikre megyek

Elmagyarázná valaki, hogyan kell felrakni a magyarosítást? Köszi.

Köszi Csiga07, a telepítõ txt-t nem találtam, de akkor megnézem újra. Akkor valószínüleg a SCOPHU
1.06.1 -es patch-hez valót is fel kell tenni, nem csak a 1.6.2-eshez valót?

Velest én eddig zombiknál találtam, meg talán mester stalkereknél, 1 idő után lehet venni a Skadovskon (Owltól vagy hotyhíllyák).
Kopachy 1 zombis-romos falu Yanovtól NY-ra, ash heaptől D-re.

Vissza
Top Alul