[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

@Tyutyu: hmmm, nem is rossz ötlet.. Ha már biotank, akkor használjunk tankelhárítót..
Én egy kupac banditát nyirtam ki RPGvel, Vano dolgait miután elintéztem, egyetlen pontba gyűltek össze az udvar közepén, gondoltam nem fogok puskával puttyogni, egy lövés és mind megfeküdt, aztán "dáváj császi"

Mindenesetre zavar h érezhetően emelték a monsterek HPját, kutyák kibírnak 5-6 kalas golyót, bloodsucker 5 darab 7.62x51rim-et stb. Irreálisan golyóállóak. Ha lenne elég páncélököl, mást nem is használnék :)

Na, de valaki spoilerezhetne hogy a jövőben mennyi hasonló bossfight-al kell számoljak?

Chimera ( vagy mi ) úgy tudom csak 2 van.
Egyet az oázis siló mellett éjjel kell elintézni, a másikkal már nem is tudom hol találkoztam ...
Hacsak nem tévedek - valaki javitson ki.

Gery D. printeld már le és mutasd meg, vagy milyen ikonja van, ez érdekel.
Bubuka a kétkezű debella monster az tényleg idegesítő, de nem lesz hasonló dög már benne, abba kell
a legtöbb lőszer és elég ritkán lehet vele találkozni.

Kitörésnél újra jönnek szóval lesz pár Chimerából, de szerintem ő a pseudo óriásra gondol, ami lent van
a Gausos laborban, de később lesz a Zónában is pár kitörések után.

Blackacehun":e8eye11q mondta:
A másikat pedig Zatonban kell levadásznod, méghozzá azzal a pasival, aki adja neked a Szoroka nyomában küldetést.
Igazad van, köszi már beugrott : a kiégett falu melletti helyen van, és 3-an mentek rá levadászni !
A hely neve : smaragd !

nem tudjátok h mit kellene tenni mikor eljön az a küldi h pár monolith katona fedezéket keresne és beszélnem kell Yanov állomáson a főnökökkel h engedjék be. de nem nagyon bíznak meg bennük... :? mit kellene csinálni?

-Buktasd le Flintát (hogy gazfickó) a Freedomnál
-Ajánld fel a Freedomnak a tudósok őrzését
ezzel elnyered a bizalmukat és befogadják a monolith csapatot.
Neked működik rendesen a játék crossban?

Az aláírásodban az van,hogy 2x Sapphire Radeon HD 4870 használsz.Erre kérdeztem rá

Ha van kedved,nyomhatnál pár ingame képet a megfelelő topikba.Kíváncsi vagyok :)

Maverick":a5xtrr1j mondta:
His Fellow azt akkor kapod ha Zatonban megoldod az eltűnt Stalkerek rejtélyét a játék elején.
ez nem igaz mert azért a nyomozó c rangot kapod, itt nézd csak meg :

http://www.kampos.gr/en/awards.php

Sergeant

you reveal the mystery of the disappearance of stalkers with "Skadovska" - guilty of not mutants, but more dangerous enemy - man. Your desire to find the truth brought to you compliments of stalkers.

sziasztok hogy lehet olyan ruhát szerezni amivel be tudok jutni pripjatyba? mert a csaoat az megvan de a ruha miatt nem tudok oda menni az osztaggal

zolika a hajón ott van fürge és vele tudsz hozatni rohamruhát, 60 000 Rubelért /exosketlon/ vagy a Janov állomáson a pultos csávónál veszel egyet és ennyi

exoskelton nem jó , legalábbis nekem nem engedte meg , oda SEAVE kell , 25.000 ru , yanowban a kasszánál , oszt csókolom

Nálam még nem árul a janovi kereskeõ, kiváncsi vagyok mikor lesz hajlandó, pedig tömöm artifacttal
rendesen.

sajnos ezt nem tudtam hogy nem jó a sketlon

más a his fellow rangra valaki egy rendes leírást, magyar leírásban verjem vissza a banditákat, igen ez oké, meg igazi haver, de könyörgöm hogyan???, hátbatámadtam a banditákat a servcsenkón, segítettem a stalkeroknak az erdőgazadaságnál is, mondjuk még janovban nem írtottam ki a konténereknél a bandát de nem is akarom mert onnan úgy hozom majd ki a manust hogy nem harcolok és majd ezután végzek mindenkivel mert a diplomatot is akarom

<a href="http://i48.tinypic.com/2dj3vj7.jpg" target="_blank">amúgy meg az öcsik magyarul</a>

Vissza
Top Alul