[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Más : valami Mityát siratnak. A részleteket BEAR ( medve ) tudná, de ő sem mond semmit - a válaszom csak a "nem tehettem semmit" lehet neki. Ez valami mellék küldetés lett volna ?

Igen! Ki kellett volna szabadítani a barátjukat.

Rendeltél fegyver Fürgétől?

Jjeszi3
Ez velem is megtörtént. Két végig játszás alkalmával is. Ha fegyvert vásárolsz Fürgétől akkor adja be ezt a küldetést. Ha jól emlékszem a doktor küldött el Zuluhoz és ő modta hogy lövöldözés volt a vasuti megállónál ahol meg is találtam a tolvajt.

Én szoktam segíteni neki, adok elsősegélycsomagot. Aztán amikor már azt hiszi, hogy megúszta, megsorozom a hátát. :)

Segítség kell!
Felszedem az összes dokumentumot, az X mittomén hány laborban, de amikor mennék ki, nem sikerül, mert a bejárat be van zárva.

Megoldás?

Persze, hogy rendeltem, de nem volt ilyen ... biztos megint a bug !
Amúgy a szervóruhám is tőle van.

Putiteng, szia, ha mindent felszedtél, és kiakarsz jönni, akkor lesz egy agyirányitó bent, azt likvidálnod kell, és utána az ajtó kinyilik.

Nekiálltam újra a játéknak. Úgy néz ki, hogy minden, ami kimaradt most műxik !
Kiszabaditottam Vityát, voltam a daru melletti házban is és megvolt az ideggázos rész is.
Bütyök lenyúlta a ládám tartalmát ( rá is b...... miatta ! )
Amúgy az oázishoz vezető út tényleg random ...
Még tolom, kiváncsi vagyok miket találok még !

2 kérdésem azért lenne : a csővezetékben és a benzinkút tetején lévő rejtekhelyekre hogy lehet feljutni ?
Valamint a rádioaktiv siló alatt sem találtam ( bár ezt hivatalosan még nem adta be ) !

Mást nem találtam. Game Over. Még az érdekelne - valaki irta, hogy van "jó" és "rossz" epilógus.
Melyiket mikor adja be ? Mert én akár helivel hagytam el a zónát, akár később - ugyanaz a film volt !

A diavetítés egyes képei és az alattuk hallható-olvasható szöveg cserélődik ki a játékban történtektől függően. (Pl. ha megmented Zulut, akkor nagy csapattal ment a Zóna közepe felé, ha nem, akkor posztumusz kitüntetést kapott).

Jó vég:
4: "Miután a Szkadovszk uralmuk alá hajtására tett minden próbálkozás kudarcot vallott, Szultán és bandája elhagyta a hajót. A veszély elmúltával a sztalkerek és képződmények kicsiny patakja rohanó folyóvá duzzadt. Szakáll üzlete beindult, és a Szkadovszk népszerűségben csaknem utolérte a 100 Rad bárt."

8: "Garik történetei arról, milyen sikert ért el a katonaság Pripjatyban, sok ember érdeklődését felkeltették, és hamarosan számos független csoport kezdte meg a szellemváros felfedezését. A Monolitosok folyamatos támadásai ellenére a sztalkereknek sikerült megvetniük a lábukat az egykori katonai bázison. Újabb és újabb utakat tesznek a város belső területei felé, és minden alkalommal egyre mélyebbre jutnak."

14: "Egy új sztalkercsoport bukkant fel a Zónában. Jól felszereltek és felkészültek, de céljuk ismeretlen. Megerősítetlen szóbeszédek szerint ezek az emberek egykor a Monolit katonái voltak, és egy Kósza néven ismert férfi vezeti őket."

16:"Bagoly jó kapcsolatot épített ki Zónán kívüli ügyfelekkel. Az áruja: információ. Pletykák szerint információinak jelentős része az SZBU-hoz kerül."

17:"Egy különösen erős kitörés során egy csapat sztalker Noé öreg bárkáján volt kénytelen menedéket keresni. A hajót kisvártatva „orrmányosok” támadták meg, és a srácok ekkor jöttek rá, hogy tulajdonképpen egy kicsi, de alaposan megerősített erődítményben vannak. Noé „álkutyájának” kölykei születtek, amelyek hamarosan
szintén segíteni kezdtek a bárka mutánsok elleni védelmében."

http://gamepod.hu/tema/s_t_a_l_k_e_r_ca ... -1300.html
1276-tól

szia
Csiga07

ami neked a 16-os kép, azt hogy csinálod meg, mi kell ahoz hogy teljesüljön ???

Üdv. Azt szeretném kérdezni hogy a tudósoktól hogy lehet felvenni aküldetéseket? mert az Oázisosat megcisnáltam, de a többit nemtudom mert nem elég jó a páncélom, akkor ebből jön egy másik kérdés. Többen is irták hoyg 25 ezer körül van a SEVA suit ha megrendelem. Nekem 40 ezer alapbol. Ez hogy van?

Velociraptor":4xc4ang1 mondta:
szia
Csiga07

ami neked a 16-os kép, azt hogy csinálod meg, mi kell ahoz hogy teljesüljön ???
Szia!
Teljesítsd az összes küldetését és azokat a dokumentumokat amit el lehet adni, add el neki.

Most veszem észre. Seva-t nem is tudok venni. Mindig ilyne katonai ruhát hoz. És SEVA-t nemlehet rendelni. A zaton-ban a hajó emeletén kéne rendelni nem?

Peterka
Sevat majd csak akkor tudsz rendelni, Ha eljutsz arra a szintre, mikor bekel szerezned egy zárt légzőrendszeres ruhat.

Vissza
Top Alul