[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Kopachi mellett tényleg volt egy a markolóban, de a banditák nálam most bújócskáznak... úgyhogy most azokra vadászgatok, közben hátha valakinek lesz valami tippje, hogy a monolith-osokkal mit kezdjek? amúgy nekem van 3 emberem a pripjaty-ba vezető kis kalandra ez így a max, vagy még lehet esetleg összeszedni egy párat?de talán a monolith és a veles a legnagyobb probléma jelenleg.....

Gerg0002!

Ha meglesz a három veles akkor folytathatod a küldit és akkor meglesznek a monolithosok is. És a vezetőjük szintén megy veled pripjaty-ba.

Mellékelek egy kis segítséget, leírások, fegyver, helyek stb-stb-stb. Figyelem: erősem spoiler-veszélyes. http://www.kampos.gr/en/awards.php

A játék elején meg kell találni a lezuhant helikoptereket,az egyikhez nem tudok feljutni már 2 szer mentem körbe rajta,valami dombfélén van,hogy lehet felmenni?

oda a leégett falun keresztül vezet az út egy téranomáliából (azaz oda fog teleportálni ) , azt viszont , hogy ezt minként tudod meg ...... passz

Spoiler!

Noétól, egy hajóban találod meg a kutyájával. Vigyázz, amikor nyitod az ajtót, odalől egyet. A kutyáját, és az embert is, bármi történik nem bánsd. Ok nélkül nem fog lölődözni.

Persze akárhányszor jársz nála ezt a "poént" mindig elsüti. : fogatlan :D

tévedtek, mert nem egyszer, hanem 2szer lő! én mindig elfelejtem hogy bumm bumm, nem padig bumm, és az első lövésnél beakanék menni, azt erre lő mégegyet is xD egyszer valahogy, nemtudom hogy, de ellenségek lettünk, komolyan, van az az iránytűs izé, 2 volt már, megyek 3. ért, erre elkezdi szövegelni hogy: mutantos, mutantos, vagy mi xD

hát emberek én zsigerből kicsináltam a csákót , repült befele a gránát , utána meg jól fejbe tunkoltam , azt hittem , hogy ellenfél :F

Már levadásztam az összes banditát (az egyiküknél egyébként volt egy érdekes, dobtáras shotgun) a pályán szabadon kószáló (midsummertől északra a nádasban) a duty-s kollegákat is, de nemhogy veles nem volt senkinél, még detektor is ritkán. Zombik sincsenek már...Esetleg akkor visszamegyek creek-be, mert ott van egy elvarratlan küldetésem még (miszerint mérgesgázt kell juttatnom a bloodsuckerek kiírtására, csak itt megint problémába ütköztem, mert nem tudom kinyitni a ládát (az anomáliakkal teli hídon álló teherautó platóján van ez a bizonyos láda)

az egy jó küldi a kódok pedig ott vannak a hídon , egyik egy nívában , másik egy uaz közelében , lenteb ezt is kibeszéltük , szóval kicsit olvass viszább biztos megtalálod.

Spoiler!

Nem fogja megtalálni, mert nem írtad, hogy az az autó lezuhant a hídról.

hát az már az ő dolga azért ennyi erővel olvas el egy végigjátszást :D
szerintem a játék élménye a felfedezés az, hogy magadtól jössz rá dolgokra fontos (legalább is számomra)

PRIVJET SZTALKERü! Ha vki tudja h hogy lehet bejutni a "ventillation complex" kör alakú részébe(a térképen felülről 1 szmájli szerű épület a Jupiter pályán) az lécci írja+! Kössz!

Spoiler!

Kapsz egy küldetést a tudósoktól, hogy találd meg az "Oázist". Amikor kijössz Jupiterben a bázisról, rámész a vasúti sinekre, és balra mész. Nemsokára balról lesz egy épület, ott lesz egy rakás zombi, meg mutánsegér, oda bemész keresgélsz egy ideig, és megtalálod az utat. Beérsz egy nagy szobába, ahol csillagok esnek az égből. Az a próbléma, hogy valami állandóan visszateleportál, és nem tudjuk, hogy mi a techikája, hogy simán át lehetsen menni. Nekem is 15 perc káromkodás után sikerült valahogy. Ha mégis sikerülne átmenned, akkorfelkapod a relikviát, fel a létrán, ki a tetőn.

Meg van az Oázis! Köszi a helpet! Ha vkit érdekel, itt a kirakós logikája:belépunk a szobába(bent:oszlopok rácsos mennyezet)pár lépcsőfok és a szobában vunk -> ezután előre, át a 2 oszlop közt->1el balrább lévő oszlopok közti résen át->2vel balrábbin át(itt elmegyünk 1 hordó mellett)->3mal jobbrábbi lukon át (ahol az oszlopnak van támasztva 1 bot)->átértünk a szoba másik felébe->pár lépcső,ajtónyílás, 1-2 kanyar és ott vunk. Ha visszateleportál akk újra ez az út, csak alljunk + a kanyarba és várjunk néhány szikrázás szerű hangot. Ha jól dolgoztunk ott fognak potyogni a csillagok a plafonról ahol át ke menni. Még infó: #76901 HSZ ui.: Jó kis küldi vót!

Az Oázishoz nekem is van egy tippem: mind az 5 „folyosón” végig kell menni (csak előre, tehát mindig ki kell menni a terem végében lévő ajtón), aztán megvárni a csillagesők beindulását, és mind alatt átmenni.

sziasztok! elakadtam az agroprom palyan ! Azt irja feladat elrontva nem tudtam megmenteni a szemelyt kinyirok minden katonak es utana nem ad uj feladatok csak levezerel egy pinceszerusegbe-- mi a teendo?

Vissza
Top Alul