[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

SPOILER!
Joker halott. A PDA-ja Zaton déli részén van egy anomália mellett, a csontvázával együtt.

sziasztok
Kérdezném nektek honnan van meg a játék? köszi

Keleten már megjelent,meg a németeknél is,gondolom onnan.
(olvasd el a szabályzatot)

nem jelent még meg lehet h megfog jelenni magyarul is de MO-n csak 2010-ben lesz

ez ilyen de abba sem vagyok biztos, hogy lesz hozzá szinkron sőt... de felírat mindenképpen ha nem is gyárilag de lesz hozzá ez biztos

ok de azok akik ide irnak megvették valahol és ukránul
nyomják?

[mod]kérlek jelöld az offot legközelebb , és németül , lengyelül is van már a játék , és ha megvették ukránul na akkor mi van :D ? - jim67[/mod]

azt fórumon nem lehet tudni, hogy ki, milyen nyelven tud még a gyönyörűséges anyanyelvén (magyar) kívül. :D

elézést de nem tom mi az az offf

[mod]betűszinben kiválasztod a 2. ami ugye az off , de látni fogod , itt kapni fogsz 2 taget , nos e közé kell beírnod a mondandódat , ha jól csináltad akkor barnán jelenik meg , és így jelölted , hogy off-olsz [/mod]

Nem témába illő szöveg. Ilyen színnel jelöljük, mint amilyet most én is használok.

Amikor új hsz-t írsz egy marhanagy piros felkiáltójel mellett le van írva aláhúzással jelölve a kiemelt tartalmat. Szinte lehetetlen nem észrevenni.

hát ezt a játékot is kivégeztük...
am még mindig nem tudom mikor kellet volna leadni a 3 velest mert tőlem olyat nem kértek a tudósok, hiába csináltam nekik a küldetéseket sorba ide oda le kellet rakosgatni a detektorokat vagy méréseket kellet csinálni aztán beleuntam és hagytam a pics@ba így hipi szupi detektor nélkül de végig vittem :D:D
am ras sikerült már az oasis? :D:D

Nem nem sikerült ráhagytam. Azt a küldit egyébként nem a tudósoktól kapod. :D Zatonban a kereskedőtől aki az emeleten van. De ezt már korábban írták neked.

Help me brothers! We are in deep shit!

Az lenne a problémám, hogy a monolith-osokat Loki csak a célkeresztben akarja látni, a szolgálatosok meg megkérdezik, hogy én bízok-e bennük...ha azt mondom, igen, akkor jön az, hogy ők viszont bennem nem, ilyenkor mit lehet csinálni?
(merre keresgéljek jupiterben Veles, vagy swarog detektor után, mert több helyen mondták, hogy főleg exo-s zombiknál található ilyen, de 1-1 fordul elő a ott a bűzölgő bokros környékén, (délkeletre midsummer-től) de azoknál semmi ilyen nincs....)

Koma! Egy van Kopachiba egy bulldozer vagy mifene kabinjában! Nézd meg!

A három velest ugy szereztem hogy gyílkoltam a banditákat.Meg hagytam hogy a kutyák szét tépjenek egy pár társamat és azoknál is volt.:)

Vissza
Top Alul