[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Szia Csocsoskodi!

Azóta-miképpen azt Jim is javasolta volt-megszereztem a három darab Veles-detektort,érdekes mód az utolsót csak megtaláltam egy hörgő zombibácsi tásunkójában Pripjatyban,de bizony a küldi így sem sikerül.(Bocsánat,el kell mondjam,a küldetés csak akkor megy/menne,ha mindhárom kifinomult eszköz a tulajdonodban van...)
Na,de!
Átmentem a Creek pályára-a Skadovskra- a traderhez,aki elméletileg adná azt a feladatot,hogy szerezzem meg mindhárom detektort,-ami előfeltétele a szuperdetektor megszerzésének,ha jól értettem,amivel meg lehet figyelni azt a möbius gömb által okozott katasztrofális eseményt,amikor a katonák leesnek az égből ott a hűtőtoronynál-de bizony ő csak annyit közölt,nincs több munka a számomra. Így magam sem tudom,mitévő legyek?
Hogy megvalljam az igazat,így lemondtam a "katonabácsi-eső" megtekintéséről....
Öööö...remélem azért nem veszetted el közben a fonalat?
:?:

Ha mindenáron megszeretnéd nézi akkor van egy megoldás. Nem tudom mennyire nem szabad ilyet mondani...de leltem hozzá egy "spawnert" v.mit...az a lényeg h ha kell vmi be tudod tenni a gameba. Most próbálgattam h minden megvolt a gameba...Ha érdekel v.kit PM

Tud valaki orvosságot az én problémámra is??? Lentebb olvasható. Az "orvosnak" előre is köszönet! :D

Ha a veles detektorokra gondolsz, az véletlenszerűen található illetve rejtekhelyen, amit a térkép jelöl.
http://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=28956

Olyan jó, hogy oroszul dumálnak a videokban, de azért nincs felirat. Nem értek belőle semmit.

The Ras: Monolitok Jupiternél? Hol találkoztál velük?

Hát én már egy ideje csak bóklászok lenyirbálok mindenkit de senkinél sincs veles detektor SŐT amikor a tojásfejűeknek dolgoztam tőlük is kaptam egyet de azt nem kaptam meg XD kiírta a message h item recieved: Veles detector de a batyumban nem volt egy darab sem. No mind1 útra kerekedtem és elindultam Prypiatba ot az egyik bajtársam holttestétől elvettem, ez 1. Kéne még 2. Mind1 Hagyjuk is a detektorokat a kisebb bajom is nagyobb ennél az én legnagyob bajom h úgy elakadtam, hogy az már művészet.
Ugyan is eljutottam Prypiatig mászok fel a létrán és szépen be is kezdi tölteni Prypiatot... gyönyőrűen szentimentálisan de! hopp... bug... no ezt megpróbáltam 4x mind a 4x bug... ennyi volt ezek szerint nekem a CoP???
SPOILER!
Putiteng: bezony Monolitosok. A banditák által őrzött konténer raktár mellett lévő kis tó szerűségnél. Ugye a konténer raktár Jupiter térképének Dél-Nyugati csücskében van és a monolitosok tőle Északra közvetlenül egy tó szélén vannak. Úgy 5-6 fő azt hiszem. Nem tudják mi történt velük. Valami fényről beszélnek meg, hoyg nem tudták irányítani a testüket meg hasonlók és tőlem kérnek segítséget, hogy keressek nekiik valami szállást már nem gyilkosok nem akarnak senkit se bántani csak elakarnak rejtőzni egy időre a kitörések sé a mutánsok elől.

Megvolt a három veles. Megnéztem a potyogást is,mert sikerült először Sultan,majd később a kijárattól jobbra levő tag küldijeit is megcsinálni Skadovskban. meglett a tradernél a detektor is,valahogy-ha jól emlékszem ezek után adta ide???
A potyogók pedig nem katonabácsik,hanem "cógálatos marconákok"! Az egyik PDA-ja érdekes infókat tartalmaz,el kell vinni a tudós bácsikhoz,mert örülnek neki!

The Ras: Hogyha át tudnál menni Pripyatba, akkor azt mondanám, hogy kérdezd meg azokat.

Na megoldottam. :D hurrá Prypiatban vok de ott se tud senki semmit. Jobban mondva ők nem si tudnak róla. :S Mert Yanovabn a gépész a pultos és a két frakció vezetőinél ja és az orvosnál voltak olyan lehetőségek a párbeszédnél, hogy beszélhettünk a monolitosokról. Prypiatban már nincs. Mind1 is az biztos, hogy a Dutyhoz kell csatlakozniuk mert mindenki ezt javasolta. Viszont a Dutys vezető azt mondja, hogy még bennem sem bízik meg MÉG. Szóval bizonyítanom kellene neki, hogy megbízható vagyok de nem tudok küldetést kapni tőle. :S Lehet le is fosom a Monolitot. Vagy majd egyszer megoldódik magától. :D De ha tud valaki valamit ami segíthet szívesen várom a hozzáfűzni valókat.

zombimorzsi":17rabnmw mondta:
Megvolt a három veles. Megnéztem a potyogást is,mert sikerült először Sultan,majd később a kijárattól jobbra levő tag küldijeit is megcsinálni Skadovskban. meglett a tradernél a detektor is,valahogy-ha jól emlékszem ezek után adta ide???
A potyogók pedig nem katonabácsik,hanem "cógálatos marconákok"! Az egyik PDA-ja érdekes infókat tartalmaz,el kell vinni a tudós bácsikhoz,mert örülnek neki!

Nos valagyon én is igy csináltam! :)

The Ras":17rabnmw mondta:
Na megoldottam. :D hurrá Prypiatban vok de ott se tud senki semmit. Jobban mondva ők nem si tudnak róla. :S Mert Yanovabn a gépész a pultos és a két frakció vezetőinél ja és az orvosnál voltak olyan lehetőségek a párbeszédnél, hogy beszélhettünk a monolitosokról. Prypiatban már nincs. Mind1 is az biztos, hogy a Dutyhoz kell csatlakozniuk mert mindenki ezt javasolta. Viszont a Dutys vezető azt mondja, hogy még bennem sem bízik meg MÉG. Szóval bizonyítanom kellene neki, hogy megbízható vagyok de nem tudok küldetést kapni tőle. :S Lehet le is **** a Monolitot. Vagy majd egyszer megoldódik magától. :D De ha tud valaki valamit ami segíthet szívesen várom a hozzáfűzni valókat.

Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!

A fentebb említett küldit kell elöbb meg csinálnod és az ott talált PDA-t kell Yanov-ban a Duty-s frakció vezetőnek oda adni és igy egyből barátok lesztek és utánna már engedi csatlakozni a Monolitos csávókat és ajándékot is kapsz a segítségért cserébe! :)

További szép napot!

Üdv: Csocso

Köszönöm az infot bár ezt a "potyogást" nem értem mire akarnak evvel célozni. A lényeg, hogy hol találom meg azt a bizonyos PDA-t? Azt odáig értem, hogy egy szolgálatos fazonnál lesz de az a potyogás összezavar. Mi a fene az a potyogó??? :D
Ezt a detektoros küldit pedig nem tudom megcsinálni ugyan is nekem nem ad a játék veles detektorokat. Mindenkinél csak Echo és Medve detektor van. Összesen 2 veles van nállam az egyik így is a sajátom a másikat pedig az egyik havertól szedtem el mikor együtt elidnultunk Prypiatba. De még Prypiatban is szaros Echo meg medve detektorokkal járkálnak az emberek amit már nem akarok elhinni!!! :D #B

Spoiler!
A potyogás: egy teleport anomáliából a szemed láttára potyog ki egy pár ember. Nem élik túl és egyiküknél lesz a PDA.

Én egészen biztos vagyok benne,hogy a kérdéses harmadik Veles-detektor Pripjatyban lesz az egyik zombi-stalkernél,vagy pedig zsoldosnál. Volt ott egy meglehetősen "hátborzongató" éjszakám,amikor is az összes lehető épületet végigjártam,amit csak lehetett,és közben minden hullát,amit csak találtam átnéztem. Én így akadtam rá,bár megvan rá az esély,hogy abszolúte csak a szerencsémen múlott e siker,és a detektor fellelése hazárd jellegű,random esemény????

A detektorok elhelyezkedése szerintem teljesen random dolog. Én általában zombiknál találtam veleseket, de egy-két stalkernél is van.

Random mert én egyetlen zombinál sem találtam. Az egyiket a Prípiatba vezető felfedező utamon szedtem el az egyik társam hullájától a másikat pedig egy zsoldostól Yanovban.
SPOILER!
Ami fura a 2. detektor megszerzésében, hogy amikor a Gauss fegyvert megcsináltattam Zaton-ban és visszatértem Yanovba amint beléptem az épületbe 3 piros pontocska éppen akor hagyta azt el. Hmm... gondoltam utánna nézek kik azok. 3 zsoldos volt de, hogy mit kerestek ott azt csak később tudtam meg (Pilotot kérték meg, hogy Prypiatba vezesse őket, később ez ügyben szól is Prypiatban, hogy legyek ővatos Departure közelében a Prypiat-i "bázis" mellett lévő téren vannak) utánnuk mentem hát és leszedtem szépséges Vintorezemmel :D és lám az exoskeletont viselő zsoldosnál ott volt egy veles detektor. :D A 3. pedig a sajátom volt ami eddig si nállam volt. Gondoltam úgy is kapok egy másik, feltúrbózott detektort akor meg nem tök mind1?
És igen most már rájöttem mi az a potyogás de azért köszönöm. Mikor odaértem és elkezdtek kipotyogni egyből a homlokomra csaptam, hogy "ihh te hülye hát ezt mondták te meg értetlenkedtél." :D

Üdv!
Elmondja nekem valaki, hogy miért tűnik el az arti ha kiteszem a táskából? Gondoltam megnézem
milyen a földön és eltűnnek. Csben is így volt nem tudom miért, lehet csak nálam van ez.

Kapd elő a detektorod csak akkor látod ha a detektor a kezedben van.

1. Van egy kis gond a potyogóssal. Szóval:

Ugyebár össze kell gyüjteni 3 veles detektort, hogy megcsináld a küldetést. Össze is lett gyújtve (Spoiler: Kopachiba a bulldozernek az ülése melett is találtok egyet. Meg ha kinyírjátok azokat a zsoldosokat, azoknál is lesz.) le lett adva Novikovnak (vagy hogyhívjáknál, aki nem mellesleg Clear Sky-os ruhába nyomul :D ) várok, nem jön a cucc. Rájöttem, hogy vissza kell mennem Bagolyhoz (vagy hogyhívjákhoz :D )
Az meg azt mondta, hogy még várja a cuccot. Én már vagy ott alukálok már három napja, de még mindig azt pofázza, hogy Novikov küld egy embert, aki hozza a detektort.

2. Vettem egy Exoskeletont. Csak nem találok hozzá sisakot. :?

3. Joker és Uszály még mindig nincs meg. (lásd: lentebb)

Maverick":1d91jbs9 mondta:
Üdv!
Elmondja nekem valaki, hogy miért tűnik el az arti ha kiteszem a táskából? Gondoltam megnézem
milyen a földön és eltűnnek. Csben is így volt nem tudom miért, lehet csak nálam van ez.

Ez így lett megírva odafenn... :wink:
Tényleg eltűnik.."természetes"

Vissza
Top Alul