[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

ezt a midsummerezést haggyátok már abba , a az yanow akar lenni , ezt már az előzetesekből lehet tudni .

Jóvanmánna,jóvanmánna! Egyébként ott katonadumák mennek,mintha pilóták és földi személyzet közt menne a forgalmazás,de ettől több semmi. Akkor viszont mi a feladat? Katonapotyogást nézni??? :D No,de komolyra fordítva a szót,tényleg várjak ott,vagy mit tegyek? Mit javasolsz Avojno?????

zombimorzsi":34dt839m mondta:
Jóvanmánna,jóvanmánna! Egyébként ott katonadumák mennek,mintha pilóták és földi személyzet közt menne a forgalmazás,de ettől több semmi. Akkor viszont mi a feladat? Katonapotyogást nézni??? :D No,de komolyra fordítva a szót,tényleg várjak ott,vagy mit tegyek? Mit javasolsz Avojno?????

oda a tudósoktól kapod majd a feladatot , ha megszerzed az über detektort , utána küld hogy nézd meg , kiderül egy anomália van ott , pár hullával , ennyi . A überdetektort úgy lehet megszerezni , hogy skadovsk-ban a tradernél felkell venni azt a küldit , hogy találja meg 3vales detektort ....

Ezeket a detektorokat Yanovban vagy már csak Prypiatban tudom beszerezni?

The Ras":1z11980y mondta:
Ezeket a detektorokat Yanovban vagy már csak Prypiatban tudom beszerezni?

megmondom őszintén , én zombiknál találtam meg , yanowba, a játék elején felvettem a küldit és elég sokára tudtam leadni , de ezt megéri megcsinálni már az über detektorét is

KönigsTiger: mi a faxt sírsz ha nagyon akarsz játszani akkor játszál....

pedig játéklményben semmivel sem volt rosszabb , sőt majd az eredeti lessz ócsak ,mer megjelenéskor még biztos nem lessz javítás az angol verzióhoz , azt is eltudom képzelni , hogy régen kész bevan dobozolva is , csak xarnak rá magasrol..

Jááááj! Elhagytam az egyik Veles detektort valahol-mit tudtam én,hogy három kell-mert túl nehéz volt a cuccosom,és nem tudtam meglépni,így kénytelen voltam "elhajítni"! így már csak kettő van,keresgélem,nem találom,"mosmá mindéggy"",nem fogok potyogós katonabácsikat szemlézni,nézni őket ,ahogyan zuhannak,karjukat kitárva,hogy ott pusztuljanak!

Üdv Stalkerek.
Most végre hozzá jutottam a CoP-hoz is lehet nem témába vágó de meik magyarítást ajánljátok hozzá?
vissza olvastam találtam 2-t az 1ik valami béta a másikat még fejlesztik.

megmondom őszintén , én zombiknál találtam meg , yanowba, a játék elején felvettem a küldit és elég sokára tudtam leadni , de ezt megéri megcsinálni már az über detektorét is

Köszi hát majd ritkítgatok pár zombit akkor:D
Amit még akartam kérdezni mert éppen most akadtam el, hogy találkoztam a konténer raktár közelében Jupiterben egy csapat monolit katonával akik tőlem kérnek segítséget, hogy ajánljak nekik egy biztonságos helyet megkapom a küldit, hogy menjek el és kérdezzem meg Yanovban e rezidenst de nincs konkrét személy megnevezve beszéltem már mindenkivel a Duty és a Freedom nem kérnek a Monolitból és a csapos és az orvos is azt mondta, hogy kérdezzem meg vmeik frakcióvezetőt és a szerelőm se tett másképp. De semmi...mindenkivel beszéltem de senki sem akarja ott látni őket csak anyit mondanak, hogy nem bíznak bennük meg, hogy ők állatok viszont ha csatlakoznának valameik frakcióhoz az lenne a legjobb de ha nem akarják a frakcióvezetők... Bug? Vagy én csináltam valamit rosszul?

Ati2142":2vcfcgz5 mondta:
Üdv Stalkerek.
Most végre hozzá jutottam a CoP-hoz is lehet nem témába vágó de meik magyarítást ajánljátok hozzá?
vissza olvastam találtam 2-t az 1ik valami béta a másikat még fejlesztik.

Szevasz!
Próbáld ki mindkettőt!
De csodákat ne várj :D

Kaptam egy küldetést a stalkereknek a techikusától, (be volt tépve) hogy keressem meg két haverját akikkel összekapott: Joker és Uszály
Hogyan tovább?

zombimorzsi":1jswqyy2 mondta:
Mindenkinek minden jót!

Akkor erre mondjatok valamit. Van a második pályán-ahol a Midsummer állomás is van-egy víztisztító telep. A bizonyos hely két gyárkéménnyel és egy amfiteátrum szerű-szerintem levegőztető,ülepítő rendszerrel van ellátva,a pálya északnyugati részén,a vasúti pálya mellett. Közvetlenül tőle nyugatra van a rendkívül sok irányító bácsit termő vasúti alagút,ahol elég nagy a pszi sugárzás,és belöl meg az elektromos annamária....No,gondolom így mindenki bemetszette,hol is van ez.
Tehát ,én a tudós emböröktől kaptam egy olyan feladatot,hogy rakosgassak az anomáliák közelébe,vagy melléjük közvetlen speciális detektorokat,amolyan kis pörgő-forgó gömbsüveg alakú antennákkal felszerelt elektronikus eszközöket.
Sok helyre ment is a dolog,de itt elakadtam.
Az a problémám ezzel ,hogy a megjelölt hely kb.. a gyárkémények magosságában helyezkedik el,de mivel alatta a negyedkörív alakú betonlejtő van,így hiába megyek oda,nem tudom lerakni a detektort,mivel a megjelölt hely pont a fejem fölött van kb... tíz méterrel.
Tudtok é erre valami megoldást:?
Az épületbe nem lehet bemenni, a gyárkéményekre szintúgy nem tudok felmászni, a közelben meg folyamatosan hiper-erős kontrollerek szaladgálnak ,olyan pszi erővel,amit az előző két részben nem tapasztaltam! (Nem is kell,hogy lássanak,akkor is küldik a halálfejet!) Ja,és elég gyakran van észveszejtő blowout. Minden nap min. egyszer....úgyhogy gyorsan kellene végezni a feladtattal.

Hi!

Én is itt akadtam el. Mi a megoldás?

Előre is köszi a választ.

Üdv: Csocso

Üdv.
Kipróbáltam mindkettőt ahogy javasoltad hát :D :D :D
Tényleg nem valami nagy de még mindig jobb mintha full angol lenne :D meg orosz xD
el is kezdtem tegnap bár szokatlan még 1 kicsit de majd meglátjuk mi sül ki belőle :D

Vissza
Top Alul