[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

Barin":3e2vuvr5 mondta:
már nem azért de egy csomó ilyen outrot láttam már amibe a szereplőkről beszélnek hogy kivel milett, filmek végén is van hogy ezzel az lett, azzal meg ez :D
Az odáig oké, csak az állóképes, fakó régi fotós beütés is egy az egyben olyan és a zene is hasonlított. Mindenesetre néhány szereplőnél fura is volt, nálam a játékban Sokolov ott maradt a katonai főhadiszállásnak kinevezett mosodában, nem jött velünk a kiürítésnél és mégis mondták a végén, hogy polgári pilóta lett miután visszatért. Kíváncsi vagyok hogy tért haza, mikor totál egyedül maradt Pripyatban pár száz gyilkolókedvű monolitossal. Aztán meg mondták, hogy az a bizonyos bárka továbbra is szeretettel várja a stalkereket, egy békés sziget számukra, következőben meg már arról beszéltek, hogy a mutánsok elfoglalták és kinyírtak mindenkit :D Szal ezen a dinamikus végkifejleten még lenne mit csiszolni, csak az egyes mellék küldetések teljesítését avagy nem teljesítését figyeli, a közöttük lévő kapcsolatot nem, pl. a mutáns vérengzős rész nálam azért maradhatott bent, mert nem találkoztam a bloodsuckerekett elgázosító küldetéssel, nem tudom, hogy hol lehet felvenni, de a tartályt megtaláltam meg a kulcsokat is hozzá, csak aztán nem cipeltem el magammal, 12 kilót nyom az a vacak.

Én a vegyi tartályokhoz nem találtam csak az egyik kulcsot, a lesett jeepben, nem tudom hol van a másik?

A hídon lévő terepjáróban vagy teherautóban már nem emlékszem, de baromi egyszerű megtalálni, nézd át a konvoj többi járművét.

A tartályt én is megtaláltam, de nem tudtam hol felhasználni. Hol és kitől lehet azt a küldetést felvenni?

A tartály egy vérszívó írtáshoz lesz majd jó. (jó kis küldetés)
A küldetést a hajón lehet felvenni, a bejárattal szemben, a jobb oldali sarokban ácsórgó tagtól.

Köszönöm!
Akkor ezt kihagytam valahogy. Már Pripjatyból jöttem vissza és nincs kitől felvenni a feladatot. Majd legközelebb. :x

Szerk: persze,hogy nem volt ilyen. alapból kinyírtam ott a vérszopókat, ezért nem adott utána ilyen küldetést.

Barin":2m7ddmsm mondta:
ezzel én is sokat bajlódtam de egy youtubes vidi segített :) próbálj meg úgy menni ahogy ott is láttad, de amúgy hogy jól átmenj csak harmadszorra vagy negyedszerre kell átmenni...előtte is kell párszor hogy eljuss oda nem?

Hi!

Hali szükségem lenne arra a youtubes vid-nek a linkjére mert én is ot xopok!

Előre is kösz!

Üdv: Csocso

SPOILER!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ohJWcJ7H6e0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ohJWcJ7H6e0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>]

Az első pályan hol lehet megtalálni a harmadik szerszámos dobozt ami a technikusnak kell a fegyver és ruha tuningoláshoz ?

az "első" pályán csak 2 van. 1 fine work , és 1 rough work
a "második" pályán van 1 a gyár közelében, és mégegy a síneken álló vonatban.
ha kell kép menny lejjeb egy kicsit.

Üdv!

Mikor Pripyatban főhősünk megnézi azt a fura építményt, ami mellett egy házban a monolitosok imádkoznak, vagy mit csinálnak, a küldetés így folytatódik: unknown weapon: to get information. Ezt hol kell elkezdeni?
előre is köff

működik mind a 2 link , az elsőről közvetlenül tudod tölteni , míg a másodikról regisztráció után . Jupiternél ? ami bent a gyárban zuhant le , nos ott be kell menni a gyár területére , és ott hátul a csarnoknál lessz , 2 bejárat , de erre is magadtól kell rájönnöd .

A link ugyan müxik de nem jó 1. The download link has been updated (error: #10).
You may now download the file. ez nem ut
a másodiknál meg üres a letöltési mező az is bukta na mindegy.

Jupiternél bizti volt pici szivacs na hogy másnak ne legyen úgy jött össze hogy kapun bemegy egyenes-balra végi jobbra végig sarkon balra majd balra a szerelőaknába le el a fülkéig itt egy papír majd ne előre hanem hátra a fal melett van egy járda azon tovább csak a szememet nem bökte ki.

Jelenleg ahol nézek bután ez egy jó nagy amfiteátrum szerű épület talán szennyvíztisztító? Valaki oroszul dumál a rádiómban ha felmegyek a létrán az épület tetejére akkor látom hogy jó magasságban vagyok de ahol a célt mutatja ott nincs semmi!!valahol a levegőben lehet ?

Hali mindenkinek és SEGÍTSÉÉÉÉÉÉG!

Tudom,nevetségesen hangzik,de sajnos képtelen vagyok megtudni,miképpen juthatok tovább a játékban. Az első nagy bebarangolható pályán vagyok még,megcsináltam egy sor mellékküldetést,két helikopter lezuhanásának helyszínét megtaláltam,a feladatokat elvégeztem,sőt a hajón lévő küldetés is megvolt,megvan az a félbemaradt artifact is ami egy távolabbi hajó kormányára volt rátekerdeve,de innen nem tudom mit tegyek.
Sajnos a banditákkal és a mercekkel összebalhéztam,lehet nem kellet volna? A vízátemelő állomáson megtámadtak ez utóbbiak,meg a kisegítő gépműhelyben is balhé volt. A banditosok meg le akarták gyilkolni az egyik havert,és ezt nem tűrhettem.(Kár volt ezt is csinálnom???)
A "idegenvezetők" csak az adott területen levő helyszínekre vezetnek,és nem találtam köztük olyat,aki átvinne mondjuk Pripjatyba,ha egyáltalán az a következő állomás...

Kérlek benneteket,segítsetek,mit tehetnék most?

szerezni kell egy tréképet , ahoz meg csinálni kellene még több küldit , aztán ha meglessz a térkép odamész a hajón a guide-hoz aztán áttvisz yanow-ba , de pripyat az még nem most jön , kb sehol sem tartassz , azt megmondom , hogy pripyatba csk úgy nem fogsz áttmenni , keresni kell egy csapatot , aztán majd velük kell jupiter ug-n keresztül áttjuttni pripyatba , node a csapat megkeresésse , felszerelése semolyan egyzserű ugyanis zárt légzőrendszerű ruhát kell szerezni , neked egy seva (ami 25.000 ru körül mozog ) , az egyik hapinak meg ruhát a tudósoktól , ha őt akarod magaddal vinni . jha és a többi helikoptert is nézzed meg . (végre egy olyan stalker ahol nem te vagy a terminátor , meg gazadg milliárdos , és gondolkodás nélkül mész lősz újratöltessz , itt kéremszépen gondolkodni kell , jha és ha jól vettem le akkor még a vérszopó fészek kifüstölése sem volt ... )

Köszi Jim a segítséget!

Azóta már sikerált átlépnem,sőt a Jupiter "ojjektumben"/?/ is összeszedegettem egy halom mindenféle doksikat.
Kicsit zavart,hogy volt olyan is,hogy az állomáson nem tudtam aludni,ezért vissza kellett mennünk a hajóra szunyálni,ami megint egy halom píz!

az állomáson is lehet aludni , le kell menni a pincébe .

én egyszer sem aludtam és kibírta degratyev :D

van olyan küldi amit csak éjszaka lehet felvenni , pl a bloodsuckerek kifüstölése a gyerektábornál , azt csak hajnail 3-kor lehet felvenni .

Vissza
Top Alul