[Call of Pripyat] Elakadtam a játékban, help!

pfúú segítséget kérnék elakdtam amikor a hadseregnek kell megszerezni a gauss puskát. Megszereztem de el van romolva és az a feladat hogy találni kell valakit aki ért a megjavításához.
Megtudná mindani valki hogy kihez menyjek?
nagyon köszi előre is.

S3R!@L K!LL3R":1ynomqhr mondta:
pfúú segítséget kérnék elakdtam amikor a hadseregnek kell megszerezni a gauss puskát. Megszereztem de el van romolva és az a feladat hogy találni kell valakit aki ért a megjavításához.
Megtudná mindani valki hogy kihez menyjek?
nagyon köszi előre is.

zátonyban menjél a hajóra ott meg a technikushoz :) ,egyik kedves haverom is tolja a játékot neki is segítségre lenne szüksége , szal lntvolt x7-laborban , megszerezt a doksikat , fejött utána a main opject az , hogy meg kell találni azt a forrást ami leszedte a heliket ? ( x7 , ami pripyatban van ) , valakinek valami ötlete ?

Jim67

SPOILER!!!
Nemtudom már pontosan hova kellett menni abban a questben de 2 tippem van
vagy egy panelházba kell megjavítani a felvonót és azthiszem az visz le egy titkos szintre...
vagy a másik ötlet hogy az iskolában van egy tákolmány amit szétkell rombolni...

a ház alatt van a labor ott már volt , de amásikat mondani fogom neki .

azt a küldetést kaptam hogy kikell füstöltöm a vérszopókat az egyik háznak az alagsorából. na és hogy a méreganyagot megtaláljam kell egy méreganyag. és az meg egy ládában van. a ládához meg kell két kulcs. már találtam két iratot meg egy kulcsot, de még egy kulcs kéne...az a kulcs van meg ami beomlott hídrész alatt van, egy autóban. a másik kulcs holvan? :D már a zsoldosokat is kiírtottam (lett is hangtompítós távcsöves trs-em, szóval már megérte) de ott sem találtam...valaki tudja?

ha elovasod normálissan az iratot akkor kiderül , hogy az egyik kulcs , a menet elején van ( amit te is megtaláltál ) , a másik a menet hátulján van egy uazban , majdnem a híd másik oldalán onnan ahonnan jöttél .

a béta magyarosításból ez nem derült ki...köszi

[mod]előző hozzászólótál NEM idézünk - jim67 [/mod]

Ha van már magyarosítás, hol tudom letőlteni?

Sziasztok Stalkerek. Elakadtam a H8-as labornál , megjavítottam a felvonót lemegyek a laborba összeszedni a dokumentumokat (amit találtam),majd a labor elhagyása után mit csináljak?
Az igaz hogy van küldim még a lezuhant helíkkel kapcsolatban(elektronikájuk kiégése stb.)de a PDA-nem mutat semmit hogy hova menjek.Lejjebb írtátok a suli épületét de ott még nem sikerült be jutni az elzárt emeletre . :?:

Laca":3siw3ka7 mondta:
Sziasztok Stalkerek. Elakadtam a H8-as labornál , megjavítottam a felvonót lemegyek a laborba összeszedni a dokumentumokat (amit találtam),majd a labor elhagyása után mit csináljak?
Az igaz hogy van küldim még a lezuhant helíkkel kapcsolatban(elektronikájuk kiégése stb.)de a PDA-nem mutat semmit hogy hova menjek.Lejjebb írtátok a suli épületét de ott még nem sikerült be jutni az elzárt emeletre . :?:

SPOILER!

Aszzem vissza kell menni a katonákhoz és beszélni kell a fejessel. Rögtön utána
jön strelok de nem biztos.

ilyen havernál is volt , de megoldani nem tudtuk , szereztem neki mentést a ruszkiktól úgy jóvolt :D .

Sziasztok

Jupiter néjbörhúd. A túdosok adtak egy feladatot ami szerint scannelni kéne a perfect detektorral a cooling plantot, mivel erős aktivitást észlelnek abból az irányból. Na most az a baj, hogy hiába szaladgálok én ott Velves detektorral nem történik semmi. Orosz rádiózást hallok hébe-hóba de a fene se tudja miről beszélnek. A másik probléma, hogy a hely amire a térkép mutat a levegőben és gyakorlatilag nem tudom odahelyezni magam.

Megvan a megoldás az alábbi problémára : Bagoly ad egy feladatot, mely szerint 3 veles detektort kell a tudósoknak adni. Később abból visszakapsz egyet, vagy ha elég elszánt vagy 3-at is. Ezzel kell a cooling planthoz odamenni.

Nem standard veles detektorral kell oda menni, hanem egy prototipus detektort kell használni, amit valóban a tudósoknál kapod meg.
Ha az lesz a kezedben akkor egyből észreveszed, a másikkal én is kóvályogtam napestig

Vissza
Top Alul