Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

ezeket glitch-eknek nevezik , és használatuk tiltott , aki ikszbokszon használja annka törlik a p*ba a hozzáférését :D . Ma is volt egy jó játék , nagyon jó volt , multiztunk sokat , és sikerült nyerni is , ja meg osztottuk az akárkiket :D

edit: az oroszok mit csináltak megint :D

3e5db.jpg

5e083.jpg

(hud from mw 2 )

biztos év játéka lessz ez nem is kérdés..

jővőre sem lessz év játéka ,de ez érthető , sajnos a stalkernak sosem lessz akkora rajongótábora :S

amcsiknal amugy se lesz nagy orom miatta lasd mi volt a shoccal: sotet es felelmetes, kit erdekel mi tortent europa kozepen

És ha [valami] nem az év játéka, attól rosszabb lesz?

A [valami] helyére mindenki gondolja a kedvenc játékát.

Én is oda gondoltam a sajátom, de az GOTY lesz! fogatlan

A stalker soha nem lesz év játéka. A Cod, amikor kiadta az első részét, nagy siker volt, akkora már megalapozta a hírnevét. Jött a lé, abból pedig lehet jó játékot csinálni. A stalker első része jó volt...nekünk.

A stalker annyira egyedi hangnemet üt meg, hogy soha nem fog annyira széles tömegeket megérinteni, mint egy COD. Ez abszolút magánvélemény, ettől még jó, mi szeretjük, mi tudunk vele és benne élni. Örüljünk, hogy ennyi év szenvedés és fejlesztés után már a harmadik stalker is a kezünkben van...

A wow-ról annyit: igyekszem felégetni 2 hónapos wow pályafutásom minden hídját, de akikkel még tartom a kapcsolatot és jáccanak, azok is azt mondják, hogy a cataclysm márcsak a halál utáni idegrángás... Lehet, hogy sokan wowoznak, de hogy egy totálisan elavult és szánalmas dolog, az tuti (elitcpu törzstagok többségének véleménye).

tudom ha a wow elavult és szánalmas dolog azért írtam :D én nem bírtam pár hétnél tovább de akkor is csak a héten vagy 2-3 napot nyomtam vagy 4-5 órát túl uncsi és nem fps :D

Én még a google-be se kerestem soha rá. Olyan játékot szinte ki se próbáltam eddig aminek nincs egy fikarcnyi valóságalapja sem (kivétel ez alól a Star Wars, mivel az azért filmek terén nagy klasszikusnak számít).

mostani mentem is jó volt , anyáztunk , meg röhögtünk nagyokat , 20-as szintű vagyok a kolega ,meg 29 körül :D

A Special Ops első küldetéssorozatának utolsó részében (híd) azt a nyamvadt helikoptert le lehet szedni valahogy, vagy csak fedezékbe kell menni mindig előle?

Vissza
Top Alul