Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

CSíterek , ma is toltunk egy kevesset tommyking9228-al hát megint fantörpikus volt ,de sajnos csíter is .... . A singli nagyon dúrva sokkal jobb mint a sima , most ott vagyok hogy mr price-al bementünk azokba a baralngokba , hát nagyon néztem , hogy szegény roach-al mi lett , de no spolier , mert aki nem játszotta attol NEM szabad elvenni ezeket az élményeket :D

na akkor mindjá kiakasztod a játékot
nem is tudom melyik pálya a legjobb.................

nálam ha a fizika mozgat valamit akkor a játék lassul egy csöppet , viszont nagyon nagy volt az is , hogy ereszkedtünk lefele mr price-al és szegény katonákat hát kicsit kicsináltuk :D .A gulagos pályát valószínűleg a szila című film inspirálta , legalábbis a zuhanyzo-s rész-t :D

jah és nem tudom h észre vettétek e de vmivel könnyebb a veterán szintje mint az mw-jé volt én úgy vettem észre legalábbis vagy én javultam fel hozzá :D

én eddig coop-ban próbáltam veteránon , singliben még nem , de megnézem :D

Ami igazán nem tetszett azok a belassításos részek voltak. Pl. amikor az ajtókat kellett berobbantani mögötte meg ott lapult az ellen. Lehet hogy látványos volt, de inkább mondanám beépített csítnek mint látványelemnek.

Az Xbox Live-on játszódó Modern Warfare 2 -röl van szó.Csak nem értem,miért baj ha felrobbantjuk magunkat.

Vissza
Top Alul