Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

szerintem ma már nem fogok elzarándokolni semmilyen nagyobb bevásárló központba , viszont holnap a délután folyamán mindenképpen beszerzem a cuccost , aztánon tolhatjuk is :D , egyébként én a cod 4-el is játszok , van is klánunk no meg szerver is , ha gondolod akkor játszhatnánk egy keveset , holnap meg mw :P

http://www.raw-recruits.com/cod4/news.php

a másik vegyél fel bátran live messenger-re ha használsz mert ott jobban tudunk beszélni (meg később majd steamon is :D )

A fene vinné el, csak nem bírom ki, hogy ne telepítsem fel... :lol:
Csak hogy ne tűnjön fel a szülőknek, a 2. lemezt, és a kézikönyvet benne hagytam... :D
Az elsőt feltelepítem, a másodikat pedig majd letöltöm. Ugye lehet így is? Úgy rémlik. :oops:

kérdeznék még párdologt így a játék megvásárlása előtt , ez a játék nem fusztráló annyira mint a cdo 4 szingli része volt ? , és tényleg olyan olyan nagyon játék , hogy az államat fogom keresgélni a padlón mint anno a stalkernél az erőműnél a blowout miatt :D , és a multival mi a helyzet , remélem csíterből és németből kevesebb van , mert őket nem szeretem (a németek 40% ugyanúgy csíter .... ). A singli játékot menniy idő latt lehet kitolni ? 4-5 óra vagy kevesebb ? , mert nem szeretnék egy leüléssel végezni vele ....

Szerintem sokkal nem látványosabb mint a CoD4, azt meg nem tudom hogy mennyi idő alatt vittem végig, volt hogy naponta 1 küldetés, valamikor meg 4-5 is... de a 4-től nem hosszabb.

ja még egy , a gépigény ? (nem azért mert nem menne , de megkérdezem ) , Azt tudom , tibi neked régebbi géped van , hogy megy nálad jobban mint a cod 4 ? , valami olyat is halottam , hogy nincs kihajolás....

Állítólag a grafika is szebb lett , de nem lepődnék meg ha a motor kódjai között találnánk még abbol a jó quake 3 motorból is :D , és a csőbenhaladás ?

Azt nem tudom, nekem tökéletes volt a lebutított DX9 árnyékok meg minden nélkül, egyedül a textúrát húztam feljebb hogy azért nézzen már ki valahogy :D .

Hallgattam-hallgattam a játék közben a zenét, mondtam is öcsémnek, ezt tuti nem valami szintetizátoros gyerek írta... Erre mennek a végén a stábtagok, látom "Music: Hans Zimmer" (senkinek nem kell bemutatni: A szikla, Gladiátor, MI2, Hannibal, Sólyom végveszélyben, Utolsó szamuráj, A Da-Vinci kód, Karib-tenger kalózai, Crimson tide, Twister, Transformers, Batman: Kezdődik és még sok más film zenéinek szerzője) Apró döbbenet, nem tudom mekkora gázsit kaphatott, de megérte.

Ez a kedvencem a játék zenéi közül: http://stalker.hardwired.hu/end_credits.mp3

Nekem ez a zene jön be, ami ebben van. Sajna az MW2 OST eltűnt a gépemről, ezért nem tudom linkelni konkrétan azt.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f2xR-1vmH9Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/f2xR-1vmH9Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Amint látom, Hispan, neked megvan, nem küldenéd el ezt a zenét az msn címemre e-mail üzenetként?
No meg a "No Russian" zenéje is tetszik. Az is jöhetne.

Kössziii! :D

Tibi hivatalosan szégyelld magad :D

tommyking: mi a címe ennek a számnak? mert végighallgattam 2x is a témákat, de erre nem emlékszem...

Tibi tenyleg szegyelld magad.
Tommy csak nem l*toltotted???? :D :D
egyebkent meg varjatok meg :D :D :D cod4re enis megyek amig megnem veszem az ujat. de most batyamnak vettem kariajndekot. helikopter modellt. 1:72es de 555mm(jol irtam, tobb mint fem meteres a dogje.)

Természetesen a bolt Werziót! :lol:

hispan: Hallgasd meg a The GULAG pálya zenéit. (Lehet hogy csak a sima van meg, az ingame zenék nincsenek meg konkrétan, az összes)

Na, itt az első alkalmam, első pályám hogy játszottam, UMP-vel mentem, de már a végén volt letehtő minigunom, UAV-om, Predatorom (ezt el is használtam), bár a minigunt pont nem tudtam letenni, mert vége lett... :(

Nagyon ment szerintem, vélemények? fogatlan

216850_elso_alkalom.jpg

Igen, 2 szintet léptem, no meg "Immortal" (Highest K/D ratio nekem volt), illetve Upriser (bár ez nem számít), és Sharpshooter címet kaptam, amitől most boldog vagyok! fogatlan

jobb voltál mint a társaid azegyzser biztos :D

Hispan ez a zene egy kicsit a Szika ost-ra emlékeztetett , de hans zimmer akkor is a legjobb :D . Mit szolnátok hozzá , hogy nem csak stalkerral játszanánk mint multkor hanem mondjuk cod 4 , vagy mw 2 ?

délután lessz futás addig nem :D

edit1: hát ez a kézikönyv kicsit szánalmas , valami jobbra számítottam , ezért a 7 oldalért menniy fát ki kelett vágni .... habár lehet van pdf-ben is , de aki újonc az hogy tanulja meg mit kell csinálni :D ?

Vissza
Top Alul