Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

mostmár se cod 4-et se wolfit nem veszek , vettem inkább helyette telót w880i-t

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dAQIjBvOsFs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dAQIjBvOsFs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ha egyszer ezt meg fogom venni akkor nem a singli mod miatt :wink:

hát úgy látom h nem sokat :D én majd akkor veszem meg ha már olyan 5-6 ezer lesz szval kivárok igaz mpje az jó lehet de a copra is gyüjtök lol2 de az még arébb van

a cod 4-et én is úgy vettem meg , hogy 6 ropi volt , de idén cop nemjön , valami játék meg kell , szal én biztos megveszem , és hogy , most le esett az ára biztos befutó :D

"A PC-s verzió 2 lemezzel fog érkezni az első egy két rétegű DVD amin 7Gigabájt tartalom lesz viszont a tesztelések alatt semelyik DVD meghajtó sem ismerte fel a lemezt csak felpörgette azt. Nagy a valószínűsége hogy gyártási hiba történt.

Egy német játékmagazin (GameStar?) is hasonló problémákról számolt be mely szerint nekik az összes irodai gépen nem hajlandó elindulni. Hét darab számítógépük van és négy darab MW2-es kópia. Azt állítják ez egyértelmű gyártási hiba."

:lol: :lol:

ha ez itthon is ilyen lessz akkor kedves activision elbaxta :D

http://www.totalcod.hu/hirek/2009-11-08_mw2_dvd_hibak_/

azt mindnki tudja , hogy fentvan torrenten , a sok szerencsétlen crackre vár , namost az van , ha multizni akarsz akkor megveszed , mert a fear 2 is hasonló volt , és a multi ott sem ment , csak eredetivel (de a fear 2 multija kicst xar , az 1 jobb.... ) . Lehet várni razorékra meg akárkire , ők sem tudnak semmit tenni :D :D . Szóval ha mw2-zni akarsz akkor irány a legközelebbi 576 shop , tudom nem olcsó , én most nem veszem meg , hátha lessz vlami akció a közeljövőban (biztos lessz ) .

hát , ha ez igaz akkor az nagy szívás , viszont ez a steam-re nézve is igaz , lehet megint össze fog omlani a szerverparkjuk :D , mert ugye kulcs van abban a dobozban és ha aktiválod akkor töltheted
(most néztem az oroszok kijátszoták a védelmet szóval telepíteni lehet , de az is van , hogy vírus és keylogger is van a crackben szóval nem érdemes leszedni , vagyis ha fizettek érte akkor tölthetitek steam-en :D )

hát aki ügyes az feltöri magának :D. Egyébként lesz hozzá vmilyne törés szerintem a fear 2höz is volt vagyis csináltak vmit hozzá sztem nem tom pontosan

megveheted , ha nem jó a dvd visszaviszed , de ettölgüggetlenül aktiválod , aztán elkezded letölteni ...

Vic : igen volt , de a multi nem működött és valszeg itt sem volt , annka meg értleme nincs , hogy letöltöd kitolod 2 napa latt aztán törlöd a pics-ba , a mw2 bukéja a multi lessz .

hulye leszek, mevgenni addig amig nem muxik :D :D tudod kiaza h*lye aki megeccer visszamegy a boltba miutan vett egy jatekot :D :D

nem érted , ha megveszed akkor steam-ről le tudod tölteni , és nem biztos , hogy world wide baxták el mert nemhinném , hogy egy üzemben készült miden lemez (habár lehet ).

Vissza
Top Alul