Call of Duty - Modern Warfare 2 (2009)

az is biztos jó lesz :D
szerintem nyithatnánk egy külön topikot : (szavazás) az év játéka :D

0907_modernwarfare2_borito.jpg

jó kis áttvágás :D

álltóag ez lessz a végső dobozterv is , azért korán kikerült , ha tényleg ez lessz .

tán ugyanaz ami az előzőt , továbbfejlesztve

dx10 valszeg nem lessz benne , de a gépigényről annyit ,hogy tényleg kicsi volt .

Ami azt illeti Dx10-nek örülnék, viszont ami biztos nem lesz az a Dx11 :D

Pedig már a Win7-en dx11 van... Akinek win7-e van, és nem hiszi akkor: dxdiag.exe és lesd meg :wink:

11176d1242618201-win-7-build-7127-directx-11-dx11.png

dx 11 nagyon jó , de kártya még nagyon nincs hozzá :D

tényleg drága
amugy miben más a game of year kiadás a simától :?:

abban tán van bonusz multi pálya.... vagy passz , de az az igazság , hogy nekem elsősorban multi miatt kellen , viszont 13 ropi egy játékért nagyon sok , főleg hogy 2 éves , szal marad a várakozás .

Mivel még néha most is a Bestsellerek listáján van, azért nem viszik le az árát. Ha az ő helyükben lennél, Te kib*xarintanál magaddal? Ebay-en nézzetek szét, vagy Vaterán, de ott óvatosan, sok a kis csaló szar.

Ha valaki arra vetemedne, akkor mindenféleképp kérdezze meg, hogy volt-e használva online, ha volt akkor kapott-e bannt a cd kulcs :D

Most hogy nézem, CD kulcsot is lehet venni, ha csak online akarsz játszani, és nem szándékozol gyönyörködni a cd-ben, megérheti, de a rizikó ebben is benne van.

Tibi":3ouhi0oy mondta:
Az érdekes.... technológia van, de hozzá való kártya nincs. Akkor hogyan fejlesztették ki? :?
úgy, hogy ez egy API, a szoftver fejlesztéséhez meg teszteléséhez nincsen szükség hardverre, legalábbis VGA-ra nem. Minden hardvert lehet emulálni szoftveresen, meg más szoftverkomponenseket i amik esetleg hiányoznak ( pl dirver ) lehet helyettesíteni csonk modulokkal. dx11 SDK tavaly november óta létezik, sőt rv870 prototípusok is léteznek már január óta biztos, mivel decemberben már megvolt tape out. Az 5850 is fullon kész van már, csak azért nincs piacon, mert még nincs hivatalos operációs rendszer, ami támogatná, illetve nincsenek játékok sem. November elején már más lesz a helyzet, mert okt 22 a win7 startja, és tuti hogy nov elejére már egy csomó játékhoz lesz dx11 patch.

offba akartam rakni, de valamiért nem sikerült.

mostmár offban van Jim67

Vissza
Top Alul