Call of Duty - Black Ops (2010)

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
"Bevallom, hogy én már a World at War óta nem szavazok bizalmat a Treyarch-os fiúknak. A CoD 7, azaz a Call of Duty: Black Ops az ő kezük munkája lesz. A játékot PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra fejlesztik, és valószínűleg november 9.-ére datálódik a hivatalos megjelenési dátum! Na majd meglátjuk ..."

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w0n0QKGKQCc&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w0n0QKGKQCc&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

http://lokalhoszt.hu/index.php?lokal=hir&hirid=1053

reméljük legalább olyan jó lesz mint az mw 2 volt :P

Nekem tetszett a CoD5, bár tény hogy elvárások nélkül ültem le elé. Igazából mi is a baj vele?

nekem is tecett , de sokaknak túl nagy az elvárása...

Talán amiatt nem tetszett nekem annyira, hogy kevésbé futott jól, mint a többi CoD. A zombi mód viszont állat volt 4 emberrel. :)

Én egy CoD-ot bírtam végig a MW2-t de azt is csak azért mert mindenki istenítette, hogy milyen jó, és végigtoltam, de egy két részt leszámítva egy kalap sz@r szerintem. A Bad Company 2 1000x jobb mint a MW2 Szerintem a Black Ops még gagyibb lesz mert lasssan az összes kopé elhagya az IW-ot

nem az iw készíti. Mellesleg nekem meg a bc 2 nem tetszett , a betaval toltam , de több nem is kelett belőle. Az is vicces , hogy habár a bc 2 jobb lett eddig kevesebb kelet el belőle .

VinoBob
Pláne, hogy ehhez az IW-nek köze nem lesz már... :D Ezt a Treyarch készíti.
Az EA-nél lesz az új IW, Respawn néven. :wink:

jim67
Tudod hogy minden játék CoD verőnek van beállítva, meg hogy így+úgy sokkal jobb a játék, mégsem ezt mutata a valóság. :P Egyébként először jó volt az MW2, de mostmá cheater hadak, így egy rakás kula. Na nincs is már meg, eladtam a vérbe...

megjott eljott, telepult sztim szero nem birta :D single erdekes. tortenet kulonosen erdekes :D multi egyenlore lagzik mint a franc :x zombi mod vicces lett bar utana kineztem az ablakon es labnyomokat lattam a hoba az jutott eszembe h jonnek a zombik lol2

:D
Black_cops.jpg

usákoknál valami olyan volt, hogy fegyverrel törtek be valami kölkök , üzletbe , osztán elvittek pár doboz cod-ot :D, de ez a kép kurvajó :D

Vélemények:

Negatív:
Single: Ugrálgatunk az időben,jól hangzik de már megint nem birtak valami értelmesett kitalálni

Multi: Sok XP-s n00b laggositja szervert és nem lehet játszani rendesen

Pozitív:
Single: Új fegyverek,új efektek,végre más történet,és jobb grafika

Multi: Fegyverek megvalósitva,kinézet állitás,végre nem kapni hanem venni kell fegyókat meg mindent,és persze én achivment mániás vagyok...

Zombie: Új pályák yihháááá

van egy erzesem nem ugralunk az idobe, elorefele megyunk helatiden. jaccad vegig utana majd rajossz h miert "pattogunk" az idoben. a multi meglesz oldva, ugy mint a MW2nel. par nap es jon a pecccs hozza.

Így igaz. Nem pattogunk, hanem a történési sorrend alapján haladunk az időben, mikor, hol szükséges. A sztorit a játék előrehaladtával foglyuk folyamatosan érteni, persze nem árt egy középszintű angol tudás sem.

Zini":2hdk8wzv mondta:
Vélemények:

Negatív:
Single: Ugrálgatunk az időben,jól hangzik de már megint nem birtak valami értelmesett kitalálni

Multi: Sok XP-s n00b laggositja szervert és nem lehet játszani rendesen

Pozitív:
Single: Új fegyverek,új efektek,végre más történet,és jobb grafika

Multi: Fegyverek megvalósitva,kinézet állitás,végre nem kapni hanem venni kell fegyókat meg mindent,és persze én achivment mániás vagyok...

Zombie: Új pályák yihháááá

neked is megvan , mi a steam-en a neved.. felveszlek , mer lehet később én is beruházok egy ilyenbe.

Vissza
Top Alul