Call Of Duty 5

Milyennek találod a COD5-ot?

• nagyon ratyi

Szavazat: 0 0.0%
  • ratyi

• elmegy

• egesz jó

• Szavazat: 0 0.0%
  • nagyon jó

• Összes szavazó
    0
Alex95":nogzknsr mondta:
Ja a Pripjaty nagyon jól meg lett csinálva, bár azt nem hiszem el, hogy az ember 10 centire lép el a fejemtől és nem vesz észre. Távolról meg ha helikopter jön, jó a terepruha, de azért észrevehető 10 méterről.

Nem itthon játszom ezért kérnék tőletek valamit.
Van az a hajós pálya, és ott a végénél fel kell ugranod a helikopterre. Menjetek a helikopter elé, de ne ugrajok fel, hanem csak várjatok. Szerintem az fog történni, hogy a helikorter nem megy el addig amíg te nem ugrottál fel. De ez nem biztos.

lehet inkább elsülyed az egész te meg meghalsz :S

Nem biztos. Multkor ott áltam két három másodpercig és a helikopter nem ment el. Csak intett a Price vagy hogy írják hogy gyere mán.

Azért vicces, hogy a Price minden részbe benne van és mindegyikbe meghal. lol2

Hát igen !
Az elpusztíthatatlan Price Kapitány ! :D
De a Cod4-ben leszokott az ajtóberugásról !:D A Cod2-ben minden ajtót berugott !:D
Ezek az S.A.S. kommandósok nagyon kemények !

Ja igen, Price :D remélem, a Modern Warfare 2-ben is viszontláthatjuk :D
Alex95: én még régebben kipróbáltam, a helikopter elmegy, te meg meghalsz.

Valaki nyomul COD5 Multiban Coopban ? Mert kéne négy ember akinek fel van egészen 1.6-ig patchelve a cuccos. Náci zombikat ölni,és a kampányt nyomatni. Valakit érdekel a dolog ? :)

Xboxon toltam csak haverokkal a náci zombit, 4-en a 14. körig jutottunk. Kemény a mód, de maga a játék egy kalap fos szerintem... :D

anniy probléma van a cod-okkal , hogy singliben , meg lehetne szüntetni ezt a csőlátás szindrómát , nekem más bajom nincs velük , viszont a cod5-ban a az tankos rész egy csöppet gagyira sikerült , kimaradhatott volna .

Melyik tankos? Amikor kísérni kellett azt a nagy böhömöt? Ami a Coopban is benne van?

Vissza
Top Alul