Call Of Duty 5

Milyennek találod a COD5-ot?

• nagyon ratyi

Szavazat: 0 0.0%
  • ratyi

• elmegy

• egesz jó

• Szavazat: 0 0.0%
  • nagyon jó

• Összes szavazó
    0
bírom az iylenekt pl cod2-be rendszerint gyorsabban futnak mint a mp44-em tűzgyorsasága :D

az karaj nagyon visszaterve cod5hoz vannak multiba ezek a plusz dolgok ha megolsz x ellent pl felderitogep megy el a palya folott, tuzersegi tuz ala veszi a palyat, kutyakat eresztenek ki akik megesznek. stbi ezek jok nagy reszben de a kutyak nem teccenek nagyon mert szeretem a kutyakat es az osszes allatot ezert inkabb meghalok ha kutyak vannak

jójó csak 1 baj van vele=COD4 multi ugyan ez.
Ez a baj vele mindenhol írják bár nekm meg hülyeség pl scopokat pakolhatunk mindere meg hangtompítót ez azé kicst vssza vesz a valóságból nagyon

havernak megvan eredetiben és azt halottam vissza hogy a multi még jobb mint a cod 4 egyrészt ott a coop , másrészt ott a siam multi ami megint fergeteges lett .

de szerintem hüyleség ez a fejlesztgetős dolog benne meg hogy sok szart lehet a fegyóra rakni ami azért jó nagy hülyeség ha 2ww-s fegyverekről beszélünk.

az h bizonyos fegyokat megszerzel az oke. de a sok vackot ien hangtompitot oan dolgokat az mar huleseg mert ieneketszinte alig lehetett abba az idokbe szerezni maximum a kulonleges egysegek hasznaltak vagy bizonyos testorok

Legyen egy kis fantáziátok ,nekem tetszik ez a fejlesztgetős cucc !
Ja meg Single-ben a "Nacht Der Untoten " és sztem még a pályák is jók !
De inkább a Cod4 tetszett !A S.A.S. a legkirályabb kommandó !

Hannibal King":15ghmoa2 mondta:
COD5??? Pc-s??? wtf??? itt van a 4-es a fiókomban de még arra sem volt idöm.

na én azt az első kötélmászós scene után töröltem, nem az én stílusom ez a parancsra run&gun. Ha már run&gun, akkor legalább legyen benne valami free, nekem túlzottan lineáris a játékmenete. CoD5 is hasonló lehet gondolom, bár ezt már csak letölteni volt időm, szerintem mire feltenném, hogy játsszak vele már a CoD10 lesz az aktuális :D

a cod 4 az jó de ami nem tecett az az volt hogy agyon van scriptelve , azon a hajós pályán mikor felrobban azt nem lehet kikerülni , kicsit illúzió romboló .

Ha már STALKER oldalon vagyunk , a kedvenc pályám a Csernobilos ! Ott pl no script !
Lehet lopakodni,észrevétlen mint az "árnyék" és lehet hangosan lőni az Ivánt !
Nagyon jó ! :D :D :D :D
Én azt a játékot(Cod4) csak ajánlani tudom ! Amúgy kedves VinoBob , a kommandósoknak minden parancsba van adva ,de sztem minden katonának a világon !
Ez egy katonai játék úgyhogy = a parancsolgatással ! :roll:

Ja a Pripjaty nagyon jól meg lett csinálva, bár azt nem hiszem el, hogy az ember 10 centire lép el a fejemtől és nem vesz észre. Távolról meg ha helikopter jön, jó a terepruha, de azért észrevehető 10 méterről.

Nem itthon játszom ezért kérnék tőletek valamit.
Van az a hajós pálya, és ott a végénél fel kell ugranod a helikopterre. Menjetek a helikopter elé, de ne ugrajok fel, hanem csak várjatok. Szerintem az fog történni, hogy a helikorter nem megy el addig amíg te nem ugrottál fel. De ez nem biztos.

vosztrikov":37ychf9n mondta:
Ha már STALKER oldalon vagyunk , a kedvenc pályám a Csernobilos ! Ott pl no script !
Lehet lopakodni,észrevétlen mint az "árnyék" és lehet hangosan lőni az Ivánt !
Nagyon jó ! :D :D :D :D
Én azt a játékot(Cod4) csak ajánlani tudom ! Amúgy kedves VinoBob , a kommandósoknak minden parancsba van adva ,de sztem minden katonának a világon !
Ez egy katonai játék úgyhogy = a parancsolgatással ! :roll:

na igen, ezért is szeretem a stalkert :D

Vissza
Top Alul