Call Of Duty 5

Milyennek találod a COD5-ot?

• nagyon ratyi

Szavazat: 0 0.0%
  • ratyi

• elmegy

• egesz jó

• Szavazat: 0 0.0%
  • nagyon jó

• Összes szavazó
    0

KönigsTiger

New Member
Csatlakozás
2008.10.05.
Üzenetek
4,024
Reakció pontszám
0
Hely
Skandinávia
hat ezt a szobat azert hoztam letre mert egyretobben betaznak meg stbi szoval irjatok ide eszreveteleket meg a szokasos szoveget :D
es inditottam 1 szavazast is h ki miennek gondolja

Szóval némi infó a későknek:

BETA:

1) Letöltése: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/index.html?id=JD14
2) Kulcs: http://www.callofduty.com (igen, regisztrálni kell, és a megerősítés után jön a kulcs)

Három pálya, teljes rangrendszer, rengeteg szerver és rengeteg játékos.

VÉGLEGES:

http://www.callofduty.com/CoDWW
http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_5

Call_of_Duty_5_cover_art.PNG

nos a véleményem a betarol kb annyi hogy = a quake 3 arena val a grafkia 5-ös de maga a kivitelezés az nem jött be (nem jácottam a 4 multijával de nem is akarok ) singli-ben biztos jó lessz hacsak a kedves fejlesztő treyarch el nem baxxa. monduj azt is eltudom képzelni hogy megint év játéka lessz mit a "nagyszerű" cod 4 volt . nekem a beta kb 10 percig tartott így utólag sajnálom hogy leszedtem ezt a 800 valahány ,mbt

A játék nagyon kompetitív így meglesz a goty mint minden egyes codnak! Viszont hispan vigyázz a leírásoddal mert a a betába csak a 40. rangig lehet eljutni! :P

GAdam: és hol érinti ez az én lerásom? :D

jim: mi nem tetszett egész pontosan, hogy szerinted ennyire rossz? Komolyan érdekelne.

hát igen nekem már a cod 4 multija sem jött be ez meg egyáltalán nem teccik de a legjobban attol félek hogy a singli sem lessz valami jó sajna nem az Infinity Ward fejleszt mit a többi cod-ot (az alábbiakban már leírtam hogy ki fejleszti és érdemes megnézni a cod 3-at valami konzolon elég bénára sikeredett ) (de végülis úgy sem lessz lessz több call of duty 2wh köntösben szal ha xar lessz akkor is megnézem )

Én csak a CoD4 SP része miatt bizakodom, kicsit rövid volt, de azt bizton mondhatom, hogy minden idők egyik legjobb küldetéssorozata volt... Ha ahhoz csak hasonlót csinálnak most is, már elégedett leszek.

persze (természetesen eredeti verzióval NO WAREZ :D ) kb 4-5 órás játékidő a grafkia az szép asszem kell hoozzá shardel modell 3.0 . az amcsi kampány az elég bénna a szovjet az jobb, vann bennne tankvezetős pálya is elég béna.... akkor a szokásos partraszálás a japánoknál. a fegyverek kivitelezése nekem nem jött be kicsit rágyúthattakk volna a kinézetükre is . a multi az kb olyan lett mint a beta-ban..... ez ki is derült 30 perc játék bőven elég volt. Viszont ami idegesített az az volt hogy nem menthettem akárhol... hanem ilyen checkpoint-os rendszer van, néha nem láttam attol a sok szkript-től . ha értékelni kellen a játékot akkkor kb olyan 100/80.

jim67 :Tudod mihez hasonlit Medal of Honor(Airbune) tiszat koppintás még a térkép a bal also sarokba ugyanaz. Engem nem zavar amugy a fejlesztöt biztos. Annyira nem vagyok bennt a témába.
Ui.: szeretem ha kicsit 1-a dolog a cod4 nagyon bejött csak rövid volt :roll:

igen elég rövid lett viszont a szovjet kampány az nem lett rossz viszont az amcsi kampányt azt elxarták de motanság úgyis fos játékok jönnek ki..... talán a gta4 is xar lessz (remélem nem )

Én is reménykedek a gta-mert imádtam a san andreas-t végigtoltam azt is 2-szer el is hiztam a game-ben nagyon tutko. Amugy a képek nem rosszak amit néztem rola

jim67":2fzkp6i4 mondta:
igen elég rövid lett viszont a szovjet kampány az nem lett rossz viszont az amcsi kampányt azt elxarták de motanság úgyis fos játékok jönnek ki..... talán a gta4 is xar lessz (remélem nem )

Ember a GTA-soha se szarok bár szerintme a vice city az eddigi legszarabb rész ami nekem nem nagyon tetszett örök favorit nálam a gta3 a san andreas is nagyon tutko volt de örülök h újra libertyben garázdálkodhatunk ráadásul 1 Szerb háborús veteránnal :wink: :lol: :D

Szokásos CoD élmény: mire igazán belejönnél, vége lesz, ha az ellen meglát csak és kizárólag téged lő mindennel amivel ér, a 2-3 hallhatatlan társon kívül a sajátok a tizedmásodperces golyófogó szerepét töltik be, a kézigránát az ellenségnél fürtökben terem valami gránátfán és 60 méterről beledobják a zubbonyod ujjába, és pici szobákból teleportálódnak egész addig amíg el nem éred a respawn-kikapcsoló zónát. Ja és haldoklásos vergődés közben utolsó lehelettel a pisztollyal 250 méterről is pontosan lőnek.

Egyébként tetszett a játék, főleg a végén a bónusz zombiirtás jó poén.

5-el nem game-ltem majd ha hun-lesz nem szeretem englis. 4 -nagyon komoly grafika hamar végig lehet vinni könnyű a game .

Én pár napja találkoztam vele a Media Markt-ban (itthon sajnos gigabájt hiányban szenvedek <:D>). Hát a grafika az valami isteni volt de az ottani hullámos billentyűzet (szó szerint lol2 ) miatt pár perc múlva be is fejeztem az ismerkedést. Ha végre lesz hely a gépen ez lesz az első amit kipróbálok.

Sajan a 4 az vakvágány az 5-jó de sajnos megint csak a szokásost kaptuk ami már uncsi.
Ki a *aszt érdekelnek az amcsik meg a ruszkik mér nem a németekkel vagyunk már valahára?

Vissza
Top Alul