BugShots - mert semmi sem tökéletes

Miért van az,amikor villámlik,a szivárvány színeiben pompázik az ég,nem pedig "rendesen" villámlik?Mit kell átállítanom?

1.5 patch-el is gáz lehet. Eddig stabilan ment a gamma (10 játékóra a mentett állás szerint), semmilyen hardver és driver nem változott útközben(és minden driverből a legfrissebb van fent), de mióta Pripyat központjában vagyok állandóan kilép windózba. Ma már 6szor megcsinálta ezt. Mod nincs fenn, csak az alap+1.5 patch. Ráadásul egyes ajtókban néha a szoba belseje helyett csak egy kékes, felhős égboltot lehet látni, olyan, mintha ajtót nyitnék a végtelenbe... lol2
Erre varrjatok gombot. Bug lehet, vagy nálam keressem a hibát? Majd készítek screenshotot, ha eljutok addig, mert 1 perc játék után kilép...

Mit találtam :D Valaki ezzel találkozott már?

ss_02-04-08_19-44-50_(l05_bar).jpg

ss_02-04-08_19-45-02_(l05_bar).jpg

és hogy ez előjöjjön, ide kellett bebujnom (Bar), ráállni arra a rozsdás vacakra, ami a deszkák előtt van és szembefordulni a deszkával egyvonalban

ss_02-04-08_19-44-55_(l05_bar).jpg

:D

ja, ugyanez van akkor is ha pl szarkofágból visszamászol st1-re (kis ugrással fel lehet ugrani a létrás részen... ez ilyen pályán kívüli cucc. nem fontos)

Cső,
Vki látott már olyat, hogy a freedomosoknál a toronyban lévő SVU-s csávó nemes egyszerűséggel lesétál a toronyról... és nem esik le?
(Free play by dez0wave, 1.0004 patch) Majd küldök képet is...[/b]

Hali!
Az a problémám, hogy játék közben kilép a windowsba.
Bármelyik mentést is használom kilép.Eddig még nem tapasztaltam.
Mi lehet a problem? ( mod: trader; patch:nincs )
pls help :cry:

rakd fel a patch-eket aztán nem fog kilépni :wink:

Nos igen. A patchekkel csak annyi a gondom, hogy nem eredeti a game.
És nem tudom őket feltelepíteni.
De azért kösz.

használd a google erejét és az lehet hogy tud segíteni

Hali,
melyik frissítést tegyem fel?

Néztem, hoy van jónéhány patch...melyiket tegyem fel?

Mindegyik javitást kell fel telepitenem, vagy az újabb javitások tartalmazzák a régieket - és akkor csak a legújabbat tegyem fel?

Az alapban van néhány hiba! :((
Kilép a játék, láthatatlan hullák, stb.

előbb 1.0001 majd (1.0002 nincs mivel az csak ruszkiknak lett és mi már megkaptuk 1.0003-ban az 1.0002-t is) 1.0003 majd 1.0004 ... ennyi elég is 1enlőre, mivel a legtöbb mod ezzel megy, és amúgyis az 1.0005 nem javít semmit a singleplayeren.

a hullák most is eltűnnek néha, de ha forgolódsz 1 darabig előjönnek... viszont megannyi hibát kijavítanak. Az utolsó 1.0004es patch a legstabilabb!

Hali! Amikor kilépek Yantar területén lévű prof laborjából az új Moonwalkeremmel fogja magát a játék és kilép! Van valakinek 5lete, hol tudnám még beszerezni ezt a ruhát??? AMúgy a redforrestes missionhöz kéne!!!
Help :wink:

innye az első az dúrva (nekem a legjobb az volt mikor kamaz-al nekiparkoltam függőlegesen 1 fának...asszem lejjebb valahol ottlehet )

Vissza
Top Alul