BugShots - mert semmi sem tökéletes

Nah ezt az 1.0004-s patchel alkottam nemrég!
Az egyik NPC próbálkozik a félholt katonát lelőni dehát ugye ott a konténer! :)
Mindegy a biztonság kedvéért segítettem neki mert ellett volna ő ott naphosszat! :D

XR_3DA_2007-08-24_14-12-53-39_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sőt összejött egy beszélő hulla NPC is dehát ez már nem újdonság azthiszem! :lol:

ÓÓ nekem a Brain Schorcherben egy idióta bloodsucker nem bírt átjönni a küszöbön vagy én nemtudom:D, ott álltam vele szemben egy ilyen nyitott ajtónál e jó ngy volt az meg mindig beakadt valami láthatatlan akadályba az ajtónál, szenzációs volt:D

én meg egy giga bugot nyaltam be...

Elmentettem a játékot Prypjatban a hotel előtt..
Jövök vissza 1 órával később, hogy folytatom, erre a töltés végén kiírja h submit bug...
Azóta se tölti be, vagy lefagy, vagy kilép, vagy ezt írja ki.
El akarja küldeni e-mailben, de amikor odajutok, hogy send azt se hagyja elküldeni...
Szal azóta se tudok STALKERrel játszani :(
Valaki valami megoldást nem tud???

MA PONTOSAN ÍGY JÁRTAM de én Pripyatban a csernobil előtt mentettem elés nekemis buggos:S:s:s:s:s:ss:s:s: 1.0004esetleg megolgya

én az újrakezdésekben profivagyok.P 5x kezdtem újra:)
am a patchel télleg ko a mentés, de ez van nemtucc micsinálni :? :|

Tibi":2g1tpaeb mondta:
Nem tudom, hogy kinek tűnt fel és kinek nem, de azért az egy kicsit furcsa, hogy Yantarban sosincs éjszaka <:D> .

De nappal sem igazán...
Juteszembe: én voltam Yantarban éjszaka. Ott dekkoltam egy buszban a vaksötétben, mert nem volt éjjel látó a ruhámban (vagy nagyon gyenge?)
Lehet, hogy a darker Nights modnak volt köszönhető?

Nightwatch":2n6ggj10 mondta:
a Red Forest meg nem is red...:F

A Red Forest a valóságban sem vörös ma már, de anno, a katasztrófa után pár évig az volt, ezért nevezték el így és rajta maradt.

SaGa":3tymtd5w mondta:
De nappal sem igazán...
Juteszembe: én voltam Yantarban éjszaka. Ott dekkoltam egy buszban a vaksötétben, mert nem volt éjjel látó a ruhámban (vagy nagyon gyenge?)
Lehet, hogy a darker Nights modnak volt köszönhető?

Lehet hogy azért volt. Vagy egy órát bóklásztam Yantarban. Megnéztem a pda-t látom hogy hajnali kettő közbe meg ugyanolyan borongós idő van mint mindig.

a játékban alapból yantárban, redforestben és stanciákon nincs éjszaka, nincs 24órás változás, mivel csak 1 érték van megadva, vagy max 2, és azok 12óránként változnak.

yantarban többet van az ember a laborban mint kint, szal érthető... stanciáknál ugyanez a helyzet, red forestben mentem éjszaka ehte sötétben...:D

Én másodszor kezdtem el az 1.0004-es patch-csel, és találkoztam egy stalkerrel Grey Foxszal szemben, az út túloldalán. Biznisz - mondtam neki, mire felajánlotta, hogy megvesz tőlem mindent heroináron... nosza, el is adtam neki (gondoltam beszerzem újra egy késsel az egészet), erre ő megvétel után kidobta a földre mindet. Ekkor látta, hogy hullamerev szegény (kifagyott), de a funkciói működtek :) szerintetek hányszor adtam el neki a cuccaimat? :D
(megoldás: mégegyszer... aztán nem akartam agyonvágni egy ilyen cheat-tel a gámát)

hát nekem az a véleményem, hogy nagyon bugos a gamma még az 1.4-es patch után is, de mint tudjuk semmi sem tökéletes, ahogy az alcímben is láthatjuk és ez igaz.. de ennek ellenére is a S.T.A.L.K.E.R. a kedvenc FPS-em.. taps1 és már alig várom a CS-t, de abba is biztos lesznek.. :|

ha 2004-ban jelent volna meg hát szerintem enyhén bukta lett vaolna :cry:

Vissza
Top Alul