BugShots - mert semmi sem tökéletes

stalker.jpg

ez az álkutya? Mert állítólag kettőt lelőttem már, abból egyet megtaláltam, de egynél se volt farok :P Mind1, ez a küldi már sikertelen, mert lejárt az egy napom :(

Nem biztos....mondom, nem látszik a farok....túl sötét...régen én is így buktam el... lol2

Adok egy tippet: előbb szerezd meg a cuccot és utána vállald el!....mert ha elvállalod úgy se fogsz találni...tudod a Murphy törvény :D

Már késő. Már lejárt az 1 nap szal már buktam a küldetést :S Ja, meg a szép az volt h pont megkaptam azt a küldetést is, hogy szerezzek Medúza képződményt.. Előtte adtam el hármat neki mielőtt felvettem a küldetést:D 2 órával a küldetés lejárta előtt tudtam neki medúzát vinni..

Medúzát a "Kerszt a banditák táboránál" nevű stashban lehet találni.....a vasúti töltés és a banditás parkoló között van félúton.... :wink:

dezodor":2q2rd1hs mondta:
jóvan nyertél :D de attól még a kutyák és farkasok 1 faj volt régen...

Ez se biztos...
A mai kutyák őse inkább az aranysakál, mint a farkas...

Valami nagyon távoli, közös ősük lehetett, akkor, amikor a fókák ősei se mentek vissza a vízbe...

A Kordon felrobbantott vasúti hídja melletti Ny-i töltésen kétszer is sikerült átmászni a D-i szögesdrótkerítésen, igaz, csak belülről.
A hullacipelés, mint zsákmányhordozás nem rossz ötlet, de nem lehet vele átmenni a következő pályára: elvész. Ha csak az új pályán mentesz, akkor visszatöltés után hiába mész vissza az előző pályára, a zsákmányod java elveszett (vagy közben kirabolt valaki?)

Na találtam valami érdekeset. Van az a küldetés a kereskedőnél, hogy öljek meg egy stalkert v kit. Aki rontja az üzletét, rossz, hibás cuccokat árul a nevében. Tudjátok kiről van szó sztem. Na én azt a küldetést most másodszor csináltam meg a játékban:D Mármint, hogy ugyanabban a játékmenetben. Szal kétszer adott fel egy küldetést.

Nekem nem csak a kutyás meg a stalker kinyírós küldiket adja be újra, hanem szinte mindent, ami nem főküldi, vagyis ötvenszer leszállítottam már Sidorovich-nak a Jellyfish, Stone Blood, Meat Chunk artifact-eket, százszor kinyírtam azt a stalkert, és vagy ötvenszer kipucoltam a farmot a mutánsoktól... dühös2 Marhára idegesítő, eleinte jó bulinak tűnt a pénz miatt, de az olyan küldik, mint például amikor a banditákat kell kinyírni, rohadtul idegesítenek, mert akárhányszor belépek a Garbage area-ba, mindig automatikusan beadja ezt a küldit, és ha nem csinálom meg, akkor hamar a Failed listára kerül! lövés1

Lehet hogy idegeseítő, de szerintem annyira nem nagy probléma, mivel semmi kár nem származik belőle. Legfeljebb a statisztika nem lesz olyan szép, de ne azon múljon a játékélmény :D .

Nem tom hogy Bug-e amit találtam, lehet hogy nem és a fejlsesztők direkt csinálták így de most vettem észre hogy ha eldobsz egy gránátot fel tod venni újra és akkor nem robban fel :D Mindenesetre nem igazán élethű :D

nem bug... ottvan a gránát ltx-ében, hogy robbanás után tűnik csak el... ha kinyomod, akkor 1ből eltűnik :F

meg volt még régebben valami olyan gránát ami tüzet szort az hova tünt ??
asszem v10001

jsandor":3arxhd4l mondta:
Ez a Flesh-volt az egyik legjobb haverom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ss_tulajdonos_04-22-07_13-35-23__l02_garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nekem ez ment:Flashel, Vérszopóval, F***szopóval, Snorkal, meg egy salkerrel (Mila Prytko) akit pofánlőttem. Éerdekes hogy ólommal a fejében így a szívébezárt megkell mongyam könnyek szöktek a szemembe.

ez nálam is előfordult de olyan is volt hogy minden szörny haver volt és mégis megtámadtak :d

Hát ez hogy lehetséges? ááá
Amúgy nekem egyszer volt olyan Pripyatban egy épületben, hogy közelről gyilkoltuk egymást egy controllerrel, és megjelent az hogy "(F) Talk".
De utána esett le hogy meg kellett volna nyomni :lol: , mivel be vótam fosva hogy megdöglök, bár sztem nem csinált volna semmit.
Viszont a múltkor mondta Siro, a GSC Fórum moderátora, hogy az orosz verzóban valaki odament egy Izlom-hoz, óvatosan megközelítette hátulról, rányomta az F-et, megosztotta vele a kajáját, és egyből friend lett.
Érdekes...

be lehet addolni nekik a generic npc szöveget... viszont akkor át kell írni a relationt és nem támadnak, de úgy nincs értelme :F mondjuk viccnek nemrosz 1 izlom haver :D

Vissza
Top Alul