BugShots - mert semmi sem tökéletes

igen, ott sidorovich mondja hogy van egy titkos ut és azért gyorsabban jutsz el Cordonba. Dark Escape nincs már a gammában ha jól tudom...

nincs nincs persze hogy nincs, de arra vezetne az ut ugy tudom. én is ilyesmire gondoltam, de közben nem beszéltem senkivel (olvasni meg már nem nagyon szoktam a küldetések és más egyebek szövegét:()

ezt garbagen talaltam igen erdekes

omgcj6.jpg

Ilyen nekem is van, Cordon határában lehet leesni, ha kiteleportálod magad a kerítésen kívülre, dehát valamit, valamiért..

Nekem egy ilyen jött össze:
http://www.youtube.com/watch?v=MPM232KT99E
Nem nagy szám, de joópofa:P
Íme, végre láccik is, hogy hogy összefolyik az égboltom a 7100GS alatt...

Ja, nem tudom, hol tehetném fel a kérdést, ezért itt feltenném. Ha van rá topic, akkor bocsi.. Most az a különfeladatom, hogy szerezzek "álkutya"-farkat. De meik ilyen élőlény az álkutya? S hol találom őket? Mert a statom szerint öltem is már ilyen álkutyát de nem tom meik volt az :D

AZ álkutya az a farkaskutya vagy hogy mondjam...az amelyik ugrik!
De figyelj nagyon amikor átkutatod, mert nem nagyon lehet látni hogy van-e farok avagy nincs lol2 ( a kis kijelző pont ott van megrepedve+fekete a farok )...remélem segítettem :wink:

TakiHUN":2i34pwmu mondta:
AZ álkutya az a farkaskutya vagy hogy mondjam...az amelyik ugrik!
De figyelj nagyon amikor átkutatod, mert nem nagyon lehet látni hogy van-e farok avagy nincs lol2 ( a kis kijelző pont ott van megrepedve+fekete a farok )...remélem segítettem :wink:

Nem tudnál egy képet betenni róla? S ezt hol találom meg? :P

:D

az én verzióban van barna, fehér, piros-fehér-barna, aztán abból az idegbeteg pseudóból is van fehéres-szürke, meg barna meg fekete :) ez nem 2fajta... bár én már visszatettem a kimaradt dolgokat

Van dog meg pseudodog....ez 2 fajta...az hogy más textúra van rajta attol nem lesz más fajta! :P (nekem is van szűrke-fekete pseudodog, meg barna-fehér-tépettbarna-tépettfehér dog...pedig alapgém)

hát akárhogy is gondolod, a pseudodog is kutya... kutyákon belül is vannak alfajok ... van az a bulterrier is, bár nemtom hasonlít-e rá, csak a modell neve az, meg a pseudo meg apámlába. szntem felesleges tovább boncolni :F

Én úgy értem hogy két fő faj..a pseudo meg a sima...tehát ha 50m-ről nézed akkor meg tudod őket külömböztetni :P

Amúgy pseudodog nem kutya hanem farkas :D

"Az elnevezés ellenére az „álkutyák” a farkasok közvetlen leszármazottai. Ezekből a katasztrófa idején az erdőkben élő állatokból jött létre a Zóna legveszedelmesebb mutánsfajainak egyike. Az „álkutyák” nagyjából annyira különböznek a mutáns kutyáktól, mint amennyire a vadon élő farkasok mondjuk egy pudlitól. A lények gondosan megjelölik és őrzik felségterületüket, és azonnal megtámadnak bárkit, aki elég ostoba ahhoz, hogy a területükre tévedjen. Villámgyors reflexek, elképesztő gyorsaság és borotvaéles fogak teszik az „álkutyát” félelmetes ellenféllé még a nagyobb testű mutánsok, és jól felfegyverzett sztalkerek számára is."
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Vissza
Top Alul