BugShots - mert semmi sem tökéletes

Valamiért letudtam menni fegyverrel is Sidorovichoz :D
ss_nagy%20tibor_06-07-07_17-03-27_(l01_escape).JPG

Loool? Loool! (ja, és nem én változtattam ilyenre a tulajdonságait, ez már túl nagy csít lenne :D )
ss_nagy%20tibor_06-25-07_11-29-33_(l08u_brainlab).JPG

(Yantar.) Biztos véletlenül beletévedt a futóhomokba... :lol:
ss_nagy%20tibor_06-25-07_11-51-42_(l08_yantar).JPG

Miután leszúrtam, feljött vissza a felszínre :D :D .

duty főnöknél kaptam 1 küldit h szerezzem meg neki a felturózott puskát. ok megszereztem odaadtam minden. utána csináltam nála tovább a küldiket és megint ezt adta. nézem térképet a ahol lenni kéne a puskának az az ahol állok. lol? szétnézeek sehol. aztán eszembe jutott vmi. lelőttem a főnököt és nem nála volt a puska?:D

Sziasztok!

Nem tudjátok nekem miért fagy ki állandóan az Army warehouse-nál?
Kezdve ott, hogy ha menteni próbálok, kilép. ESC-re kilép. Odaérek a story line csókához aki közli, hogy kilőtték az összes sniper-t és kell nekik egy új, segítek? Anyád, van más választásom?
Elfogadom és kilép a játékból.
1.003 patch, max grafika (Asus 8800GTS 640 rammal, 4 g DDR ram) eredeti játék, semmi mod!

És csak ezen a területen csinálja, bárhova visszamegyek, mindenhol működik minden simán, itt meg szopat és persze nem tudok továbbmenni. Tapasztalat valaki még hasonlót?

Ja mondanom sem kell, hogy Vista Ultimate :( (szintén orig)

Próbáltam XP SP2 compatibility mode ban futtatni, adminként, nem adminként de sajnos nem hatja meg semmi :(

Ötlet?

Shad

ne használj vistát, a játék furán viselkedik rajta... nem mindenkinél, de tapasztalataim és a látottak szerint az esetek 80%-ban nem megy vistán jól, vagy sehogy sem. mint ahogy a játék dobozán is rajta van, windows xp service pack 1-2 stb de nincs rajta a vista, és 1enlőre nem is lesz. majd csak ha kidobják a kiegészítőt, amibe már lesz dx10 is. ennyi végülis. rakj fel xp-t.

tudom tudom, ezt már mondták, de nem fogok még a STALKER miatt sem operációs rendszert cserélni, főleg nem egy "rosszabbra" (??? - ezt én sem gondolom komolyan).

Inkább olyan segítségre gondoltam, hogy valaki találkozott ilyennel és sikerült abszolválnia.

Más: Tényleg jön az 1.1 patch nemsokára? Nem tdja valaki hol vannak a változási leírások... hátha :S

Azért köszi Dezodor!

Na elolvastam az 1.004 tervezett javításait de semmi op rendszer miatti fagyásra utaló bejegyzés :(

Tibi":3t0k8t3h mondta:
Mindennek van ára ;) . Akkor hagyd fennt a Vistát és rakj fel mellé egy XP-t, és akkor fent van mindkettő.

Beszerzek valami boot managert, stalkerezéshez meg rezetelek :D Az ötlet jó, csak vicces a szitu :S

1.1-es patch majd valamikor augusztusban jön... talán.

abban sem lesz vista, mivel a sequel készítéssel foglalkoznak, ami már majd támogatni fogja a dx10-et... de a sequel csak valamikor év végén lesz kész... vagy jövő tavasszal. addig még van időd felrakni az xpt :D ... ha annyira akarsz sztalkerni.

Az XP-nek még van alsó hangon 2-3 éve a Vista mellett, jövőre jön ki az SP3.

shadoan":26saa3dv mondta:
Sziasztok!

Nem tudjátok nekem miért fagy ki állandóan az Army warehouse-nál?

Talán. Army Warehuse-nál akkor szokott kilépni, ha bevállalod a Duty rohamcsapatnál, hogy segítesz nekik, kilövöd az első snipert, de tovább nem mész velük, hanem bemész a Freedomosokhoz. valószinű a scriptek nincsenek felkészülve erre a lehetőségre. Ha nem vállalod a Dutynál a feladatot, vagy igen, és végig is csinálod, ezzel magadra haragítva a Freedomot, nem lesz ilyen kidob az asztalra effekt...

Egy másik hasonló probléma pripjetyban is lehet. A várost nem lehet bejárni, ha teljesíted a fő feladatsor egyik részelemét. Ha előbb kóborolsz a városban, akkor bejárhatod az egészet, fordítva nem, egy bizonyos vonal elérésekor (visszafelé) kidob...

shadoan":a37wqkwt mondta:
Beszerzek valami boot managert, stalkerezéshez meg rezetelek :D Az ötlet jó, csak vicces a szitu :S

nem kell bottmanager. A Vista mellet simán elvan az XP, a bootoláskor kiválaszthatod, melyik induljon...

SaGa, köszi!

Bemegyek Army Warehouse-ba, lelövik a duty-sok a 3 freedomost, nem is beszélek velük, nem megyek el a duty parancsnokhoz, hanem egyenesen a nyíl felé megyek. Van ott egy völgy pár másik stalkerrel, velük sem foglalkozok. Senkihez nem szólok egy szót sem. mégis kifagy.

Vagy te pont azt mondod, hogy irtsam ki a freedomosokat? Még a patchek előtt megcsináltam a Q-t, tudom mire gondolsz. Sniper, utána megölni a freedomos főnököt (jó sok csúzlit össze lehet kaparni :D).

SaGa":1q4mp75y mondta:
shadoan":1q4mp75y mondta:

nem kell bottmanager. A Vista mellet simán elvan az XP, a bootoláskor kiválaszthatod, melyik induljon...

Tudom,h ogy ez OFF de ezt el tudod mondani, hogy hogy kell? Simán Vistára ráhúzok egy XP-t? Nem vagyok geek csak konyítok hozzá (ez a legveszélyesebb) :twisted:

OS-ek/Egyéb szoftverek --> Windows XP topicban nyugodtan lehet folytatni ;) - Tibi

Azt hiszem inkább fordítva, de mehet így is.
Indítod az XP telepítőt boot cd-ről és amikor megkérdi hova, megadsz neki egy könyvtárat, ami nem a Windows könyvtár. Ebből álatlában rájön, hogy neki most nem kiirtani kell a fent lévő cuccot, hanem mellé költözni. Ha több partíciód van, legjobb egy másik partícióra. megpróbálhatod azt is, hogy berakod az XP telepítőt a működő Vista alatt a meghajtóba. Ha feljön egy olyan menüpont az autostartnál, hogy telepítés (nem upgrade), akkor onnan is lehet mellé rakni...

Azért vagyok bizonytalan, mert általában szabályként fogható fel az a tapasztalat, hogy jobb először a korábbi verziót telepíteni, majd a mellé a későbbit...

Egyébként az XP, ha korábbi verziót upgrade-ltek vele (nem mellé rakták, hanem upgrade úgy, hogy a futó windowsból indult az XP telepítő), akkor uninstallálható is és visszaáll az eredeti állapot.

Bittedankesehr!

Két winyó van, akkor felküldöm az egyikre az XP-t aztán lecszí. Köszi a tippet! Majd beszámolok... majd, egész héten party lesz 8)

shadoan":37f5eaoa mondta:
Vagy te pont azt mondod, hogy irtsam ki a freedomosokat? Még a patchek előtt megcsináltam a Q-t, tudom mire gondolsz. Sniper, utána megölni a freedomos főnököt (jó sok csúzlit össze lehet kaparni :D).

Vagy ne is foglalkozz a duty kérésével (bszélgetni lehet velük) vagy irtsd ki az egész freedom bázist. Akkor nem fagy. Többször is nekifutottam, mire ezt kitököltem...

Nem tudom bug lehet é vagy sem. Dark Valley déli részén, ahol Dark Escape-re lehetett volna tovább jutni egy egy spawn pont. Pont ott volt egy küldetés, hog meg kellett ölni egy Stalkert a pont közelében, gondoltam oda megyek, mert még nem néztem meg a kapu zárva, nem adott be pályaváltási lehetőséget.
Jó. Megyek X18- ba, megcsinálok mindent kell visszamenni a traderhez a bárba, és a nyíl oda mutatott ahhoz a ponthoz. Gondolom megnézem mégegyszer, odaérek ajtó nyitva és beadja a pályaválasztási lehetőséget. Természetesen Cordonba dobot, de oda ahova Dark Escaperől kellett volna dobnia. Korábbbi végigjátszásoknál ezt nem tapasztaltam, vagy csak simán Garbage felé indultam visza térkép nézése nélkül vagy átsiklottam felette.
Ti is tapasztaltátok ezt...?

Vissza
Top Alul