BugShots - mert semmi sem tökéletes

kick":ir4l2wgu mondta:
handradio.jpg
:roll:

Honnan van a gitár??? :shock: :?: :!: :o

Azt hiszem a kép környékén már kérdezte valaki, és azt hiszem, hogy találta egy hullánál, de hogy hol ... arra nem emlékszem

Doma":3vnzk0ar mondta:
Honnan van a gitár??? :shock: :?: :!: :o
Egy van Dark Valleyben egy rádióaktív darálóban(+kézirádió, konzerv, medkit), egyet meg a Master Stalkertől vettem(+hamónikát) Army Warehouse-ban, pont amikor őt kellett kinyírni :D ....

Az Agyperzselő szerintem a Brain Scorcher lehet, csak gondolom fel van nekik téve a magyarosítás.

én most biztos nem fogok jáccani ezé :D de ha fentvan akko szntem nézz el oda, ottvan 1 ilyen fémszerkezet, sugárzik felmégy rá, beleugrasz a fosjába, és kiveszed a gitárt meg a hand_radio-t ...meg 1-2 semmiséget

Átírtam az actor.ltx ben az ugrást 20 ra, tehát így be tudok ugrani a Pripjati stadionba, ekkor is be fogja adni a videót ? Nem tudtam odaérni mert a videókártyám megadta magát, de a hónap végén öscém gépéhez jutok. Mire számítsak ?

felesleges pont arra használni... mivel a stadionba amúgy is be lehet jutni, csak nem a főbejáraton, hanem két oldalról a kis kapukon, mer hiányos a rács... csak szét kell nézni. másik: uhsf-be már főkapun is be lehet majd menni, megoldottam.

Egyszer írtam hogy a red forest részen mikor kijövöka föld alól egyből egy bugba dob a gép. Most a haver 3 ezres P4-vel játszom s ha nem mozdultam, tehát megvártam míg a fazon dumál nekem nem volt gond, tovább tudtam menni.

Már pripjatban vagyok de még nem értem a stadionhoz, ellenben megtaláltam a pincét s a vintaros fazont is. Most hogy tudok egy jobb gépen játszani visszatöltöm a reality enhancement modot is, megvannak még hozzá a mentéseim.

Vissza
Top Alul