BugShots - mert semmi sem tökéletes

Néhány bug, amit észrevettem itt-ott, lehet már voltak (ha igen, akkor soz):
- nekem nem repültek az NPC-k, hanem két snork sétált át egy vaskerítésen (:
-valamerre a freedomos bázis körül kiestem a térképről, pedig nem is ugráltam O_o egy sziklán sétáltam, és kiestem... aztán zuhantam :D
-egyszer játék közben beragadt a sugárzás... mindig visszament vörösbe, pedig sugárzásmentes helyen voltam, nem ment le, akár ittam 3 vodkát, akár benyomtam 10 antidrogot, akár minden cuccomat eldobáltam ^^ :D

Nekem az bántja a szemem hogy nem minden küldetést mutat a PDA és van hogy fő küldetést is össze vissza mutatja. Például amikor a dokihoz kellett menni S barátunk búvóhelyére, átléptem Agropomon határát töltés és a nyíl azt mutatta hogy vissza felé kell menni. Megfordultam, visszasétáltam. Töltés. A nyíl küldött vissza Agropomonba. Megint visszamentem. Ekkorra már nem muatott semmit pedig a PDA-n sem állítottam, hogy másik küldit mutasson. Gondoltam üsse kavics, bemegyek a táborba.Végén mikor 36,5 méterre kerültem a benti alagútlejáratához megint mutatta. Persze akkor örömömben elfelejtettem minden bánatom :D

hádde ez is csak azé van mer a doc eredetileg a deadcity-be lenne, csak kivették a páyát, és most oda spawnolták be, viszont a játék még amott is keresi...

Valaki segítsen please, hogy ha már felvettem a gránátvetőt mielőtt a dutys küldetésben kérik azt, és aladtam, akkor mit tegyek? Valahol máshol van gránátvető?
THX előre is

Van egy a Warehouse főépületében a fegyverraktárban és van egy a ghost village egyik házának pincéjében.

pYura":1w7b1ktv mondta:
ss_pyura_03-26-07_21-29-00__l02_garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:D

Ezzel a buggal énis taliztam egy anomália kilőtt(szó szerint) a pályáról....furán nézett ki xD

pYura":13y3jc7c mondta:
Van egy a Warehouse főépületében a fegyverraktárban és van egy a ghost village egyik házának pincéjében.
Hát ez a probléma. Láttam írta valaki hogy késsel simán kilehet csinálni csöndben a fegyverraktárost a Warehouseban, de nekem nem sikerült, mindenki rámrontott...a faluban pedig mint mondtam, már előbb megtaláltam és eladtam a fegyvert mint kellett volna...egy harmadik hely kéne! :shock: :roll:

Egyébként rosszabb gépeknél sokszor van bug játéktól független, mert néha a proci összekever parancsokat, meg félreért:D pl: Warehause nal egyik fredomos katona a foepuletbe 'akart' bemeenni de kb 20 meterrel arrebb ES SIKERÜLT!! FELMENT a levegobe a masodik emelet szintjere (nemsikerült shototcsinalni me nemtudtam mivel kell XD)

Újabb bug: ARENA-ban ha nadet dobsz a nezoter ala az utolso fulkebe a tag kiesik es a foldon kezd nezelodni...van amikor alva erkezik van amikor pofara xD!! van rola shot majd küldöm!

Nekem nem sikerült shotot csinálni, de a Cordon-ban amikor kiszálltam a Nivából az agyon nyomott azonnal, meghaltam, a Niva pedig elrepült messzire. LOL
Viszont most az X18 Lab-ban bespawnoltam egy Nivát, szintén agyonvágott aztán megállíthatatlan elkezdett tipródni, mintha besózták volna. :)

ssadam050607131545l04ulbn3.jpg

nah ,nemtom mennyire fog láccodni de mikor betöltötem a madarak monnyuk 5 mp. múlva egyszerre felszálltak nagyon durva vót... :wink:

ss_gamer_05-06-07_12-40-29__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

jah léttam énis ezt, vicces, viszont arra nem jöttem még rá hogy időzíteni lehet-e pl a blowout idejére jólenne kikapcsolni őket, vagy nemtom

Gatyamatyi":2doc375s mondta:
nah ,nemtom mennyire fog láccodni de mikor betöltötem a madarak monnyuk 5 mp. múlva egyszerre felszálltak nagyon durva vót... :wink:

Ezt mod ötletként fel lehetne használni: benn vagy egy sötét alagútban és átrepül rajta 600 varjú :D

ps.: helyesírás! :roll:

Na de miért? Teljesen jól írtam... :D

Engem a "láccik, teccik jáccik" igék zavarnak. Ez már hanyagság! - pYura

Volt egy fura bugom.

Megcsináltam a brén skorcsörös missont, és visszamentem a Duty bázisra.
minden a helyén volt semmi kül, de egyszer csak látom hogy nagy lövöldözés van a Garbage felőli bejáratnál a bázison belül. Odamentem és vagy 3 katona volt bent. :)

Valahoy bespawnoltak a bázis területére. Na mondom akkor alkapom őket. Lelőttem őket, erre a hangosbemondó megszólalt, hogy gyilkos van a bázison, kapja el mindenki. Gondoltam biztos a katonára gondol, szal nyugisan sétálgatok, erre mindenki a közelben elkezd tüzelni rám..

Még az elenséget sem ölhetem meg büntetlenül :)

Tegnap kicsit kóboroltam Pripjatyban és ráleltem a program két legnagyobb hibájára. Illetve többre is.

Első, bár ez nem olyan nagy: a stadion túloldalán a város egyáltalán nincs kidolgozva. Pár ház ácsorog ott, oszt kész. Igaz, úgyse lehet bemenni, de a korábbi terülteken azért az ilyeneket is rendesen kidolgozták. Pár roncs, vagy fa elfért volna, így randa.

A buszpályaudvar épülete és a terület kerítése között hiányzik egy épület. Érdekes, mert az árnyéka ott van a földön, ha megpóróbálok átmenni a területén, akkor beleakadok a láthatatlan falakba, de nincs ott semmi. Az árnyék viszont azt is mutatja, hogy korlát van a tetején...

A legnagyobb bajom, hogy nem tudok visszamenni. Befele, miután lelődöztük a snipereket, egy földalatti garázson kell átmenni, ahol még segítenek a stalkerek kitakarítani. Ha visszamegyek a területen bárhol (buszpályaudvar mögött, a fiatal férfi szobránál, vagy a föld alatt, ahogy elérem az eredeti bejárat vonalát, kidob a játék az asztalra.
Ha valaki be akarja járni Pripjatyot teljesen, akkor mielőtt lemenne ebbe a garázsba, próbáljon meg szétnézni ezen a területen. Este én is kipróbálom, mert van egy mentésem a pálya elejéről..

Az egyik épületben, ha behúzódok egy fülkébe, az ajtó mögötti terület eltünik, mintha a pálya széle lenne. Ha megmozdulok, visszajön. Valami textúrahiba...

Vissza
Top Alul