BugShots - mert semmi sem tökéletes

yantarban a mobil labor mögötti mocsár mögött :-) a labor felől nézve a bal hátsó sarokban fel lehet menni 1 bevágásban a dombtetőre (van ott egy bazi nagy lombos fa). kicsit halálos a sugárzás, de ezen kívül semmi eltántorító nincs. a domb mögött szépen le lehet esni a pályáról :-(

bg_

Sziasztok!
Nem tudom tovább játszani a játékot mert a pultos nem áll szóba velem.
Visszatértem Yantarból a x16 laboros küldiután a docuval.Lemegyek a bárba és a pultos a TV alatt áll nekem háttal és nem jönn közelebb ,nem tudom oda adni neki a documentumot.? Ez bug vagy mi?

Rozsdi

Hangulatos kis képek sztem. De ahol készült az az érdekes! (valószínű voltmár elnézést érte!)

ss_tulajdonos_04-30-07_16-57-40__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_tulajdonos_04-30-07_17-08-28__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

jsandor":1ypbclvq mondta:
Hangulatos kis képek sztem. De ahol készült az az érdekes! (valószínű voltmár elnézést érte!)
Tényleg jók, de merre készültek? A második nagyon tetszik, csak benne van a célkereszt!

A bar mögött! konkrétan ahol a kutyák vannak a Duty bázis előtt van egy sánc amiből hatalmas acélrudak állnak ki. Na ennek a sávnak a gerincén végig szalad majd ugrik át a kerítésen és máris kinnt vagy a zóna hiányzó részében.

Út Yantarba!
ss_tulajdonos_04-30-07_17-01-56__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ahol a véget is ér a zóna és lelógathatod a lábad!

ss_tulajdonos_04-30-07_16-56-37__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tibi":2rx1aoij mondta:
Igen, ez egy aprócska bug. Mentsd el ott ahol állsz, lépjél ki és töltsd be újra, és akkor már szóba fog állni ;) . Én is így jártam először.

Probáltam már . :( Sajnos akkor kilép a program a betöltés közben.
Amugy a consolba egy sor hibát irki mikor a bar zonaban a őrseg barikádjához érek.
"Fatal error"
"Cscript-engine error"
"D:\xray-svn\xr_3da\xrgame\script-engine.cpp"
"error line 74 "
? szóval valami súlyosabb dologba futottam bele. :(

jsandor":28hubbef mondta:

ss_tulajdonos_04-30-07_16-57-40__l05_bar__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szegénynek belecsapott egy villám a jobb vállába... biztos nagyon fájhatott neki lol

Juj télleg.. nem tud valaki egy működő sleep-modot?
Baromira unom hogy várnom kell estig.. :?

Valaki legyen oly drága, hogy belinkeli nekem! Előre is köszi! *kék kiscica szemek*

Tibi":111iq9mb mondta:
Mutassak ehhez hasonlót? :D :
Jó, ok, most hogy mondod, egy kutyát, sőt rendszeresen minden kutyát amikor megkergetek, simán átfutnak a falon/kövön. De csak ennyi, ja meg a falon elég sokszor sikerül átlőnie az ellenségemnek, ami elég bosszantó! Úgyhogy sorry, úgy értettem hogy lebegéseket nem láttam még

én egyszer gáránáttal belerobbantottam 3 freedomost falba... az fps szám lement kb -1 -re :)

Ilyen repülő NPC bug nekem is volt pár...legérdekesebb amikor yantarban egy snork feljött a tetőre, szépen felmászott a semmin:
ss_ricsi_supersnork.jpg

A freedomosok valószínüleg rájöttek hogyan repült ez a snork, mert ők is elkezték bevetni:
ss_ricsi_superfreedom2.jpg

ss_ricsi_superfreedom.jpg

És a banditák se maradjanak ki:
ss_ricsi_superbandit.jpg

Ezt neked köccsög :D :
ss_ricsi_kabbe.jpg

Hali!

Már én is találkoztam olyannal hogy a snork átment az egyik tetőről a másikra a semmin :D

De a bárnál is van egy vicces bug. Mikor bemész a rácsok mögött áll egy fickó aki mond valamit (mindig ugyanazt ismételgeti). Ha kicsit blejebb mész a rácsok mellett ott a bejárat a pasashoz. Rácélzol és azt írja nyomd meg az f-et hogy kinyitsd az ajtót, ami persze zárva van...

Vissza
Top Alul