BugShots - mert semmi sem tökéletes

Egyébként tudtátok hogy marked tul falak közt mászni mint Sam Fisher? amikor megyünk Dark Valley ban a földalatti labba, van ott az a kép és amellett van egy rés (egy fal és valami gép között) és ott egészen a palfonig fel lehet mászni XD

kick":3ceuwvmn mondta:
bg_":3ceuwvmn mondta:
tuningolt fegyvert csak találni lehet, ezeket jelzik kis zöld nyillal.
ez a tuning lehet a tűzgyorsaság növelése, hangtompító, távcső, tárkapacitás növelése, más lőszerre átalakítás...

te magad csak annyit tuningolhatsz, hogy az alapfegyverre teszel hangtompítót, gránátvetőt, vagy távcsövet....már ha találsz az adott fegyverre valót :-)

bg_
Más lőszerre bármit át lehet alakítani ,csak tárat kell cserélni a "z" betűvel.

nem egyre gondolunk. amire én, az pl a tuning groza, ami Ak-hoz való skulót használ.

bg_

Barban is vanm...megcsinálod a kutyás küldit, elmész garbageba és vissza és azt fogod látni hogy 6 kutya tép egy duty-t....megvárod míg meghal majd elveszed a fegyverét... :wink:

Sztem ez véletlen szerű. Nekem nem volt ilyen anno.

ja szerintem is! én most csináltam meg és semmi... visszamentem és nem volt ott a dutys

Hát akkor ez csak nálam van...peccseletlenűl is peccsel is ugyan ez volt...Biztos valamit mindíg elrontok :D
Amúgy ha megcsinálsz egy kutyás küldit(legelőszőr!) akkor egy duty fog kiszaladni és sétálgat ott ahol a kutyák voltak(ezt azért nem árt megvárni...)....mondom elmész, visszajössz és megzabálják a kutyák :) De akár le is lőheted ha az jobban tetszik...

Más:
Yantar-ról jut eszembe:
Ezek az ukránok annyian vannak mint az oroszok :lol:
ss_ricsi_allvsyou.jpg

Libasor...tiszta óvoda :D :
ss_ricsi_libasor.jpg

Más:
Pókert nem találom....agropromba jelzi, a föld alatti cuccba, dde ott nincs senki csak hullák(jó...katonák néha)! És a pucoldki a banditákat küldi sem teljesűl...pedig egy darab sincs már lent(amikor lemegyek van vagy 4...utána semmi)

én pokert dark valleyban találtam meg...szegényt széttépték a kutyák :D

Pontosan hol lehet felvenni a kutyás küldetést, mert én beszéltem pár dutys őrrel, de őnáluk nem volt feladat.

Amikor legelőször bemész bárba ott az őrnél lehet felvenni, de csak akkor ha nem lőtted le a kutyákat....megcsinálod, és egy duty-s elkezd sétálgatni ott ahol a kutyák voltak...ha lelövöd akkor megtámad az egész duty bagázs.... :roll:

Ja én már azon túl vagyok, már voltam Yantarban is. A kutyákat már kinyírtam.

Oké. Feltétlenül kipróbálom. Már van grozám csak ahoz most még nehéz lőszert találni viszont 5.45-ös lőszerből van egy rakat.

zombikiller":2a572isv mondta:
hol hol hol ?????????, vagyis kb hol mert nekem ez az artifevt kéne de nagyon :D

Azon a pályán (most nem ugrik be a neve), ahol a dutys arcot kell kiszabadítani, van egy kis tó egy fahídszerű valamivel. Ott egyből volt 3 (legalább is nekem) Az egy jó helyszín volt egyébként, azt hiszem az egy kis erdős részen volt egy rakáson 5 meat chunk is.

Én a kutyás küldit eddig kétszer csináltam meg. Szóval amint újrarakja a kutyákat megint meg lehet kapni a küldit. De nekem se sikerült fegyvert szereznem vele.

Mondom nem véletlen, mer eddig 2x is megvolt....legyakod a kutyákat, felveszed a jutalmat, és egy dutys elkezd ott sétálni ahol a kutyák voltak...annál van groza
Most vagy lelövöd és magadrauszítod a duty-t vagy elmész garbageba aztán vissza, és azt látod hogy szegény barmot széttépik a kutyák...

lestaylor":1wc7ngkv mondta:
zombikiller":1wc7ngkv mondta:
hol hol hol ?????????, vagyis kb hol mert nekem ez az artifevt kéne de nagyon :D

Azon a pályán (most nem ugrik be a neve), ahol a dutys arcot kell kiszabadítani, van egy kis tó egy fahídszerű valamivel. Ott egyből volt 3 (legalább is nekem) Az egy jó helyszín volt egyébként, azt hiszem az egy kis erdős részen volt egy rakáson 5 meat chunk is.

vazze az jóóóóóóóóó én csak egy flesht találtam meg két soult és egy mama's beed et, meg még egy pár jelentéktelen cuccot

TakiHUN":3r60xxgp mondta:
Mondom nem véletlen, mer eddig 2x is megvolt....legyakod a kutyákat, felveszed a jutalmat, és egy dutys elkezd ott sétálni ahol a kutyák voltak...annál van groza
Most vagy lelövöd és magadrauszítod a duty-t vagy elmész garbageba aztán vissza, és azt látod hogy szegény barmot széttépik a kutyák...

LOL akkor megcsinálom ötötdikre is azt a küldit XD

Vissza
Top Alul