BugShots - mert semmi sem tökéletes

Értelek, de az a guzmi, hogy mégha ki is irtok midenkit a térségben, ez a hülye, akkoris talál valamilyen zombit, akibe beleköt, és lelövik...és emiatt kell nekem a dokival pofázni...na midnegy, megpróbálom úgy megvédeni, hogy el is jusson a célig...
Viszont a patch akkoris tönkreteszi a mentéseket, ha utána a .sav fileket visszamásolom?
előre is köszönöm

Nem jelentkezett ez nálam.

Elkisértem, jön a videó, aztán be kelletttöltenem mert nálam kinyúvadt a puhány. Viszakisértem. És elöbb ő dumcsizott a dokival.
Ha meghal akkoris megkapom a sisakot ami véd, de nem igazán mükszik.
Ha valami nálad nem ebben a sorrendben zajlott akkor lehet hogy azért akadt ki. Script-elve van néhány dolog.[/quote]

Nálam pachelés után újra kellett kezdeni. És a modoknál is.
És nem ismerek módszert rá hogyan lehetne importálni a régi állást.

De egy jótanács, ha Pach-elsz akkor döntsed el felraksz e modot, mert uncsi hogy hatszor kezded de egyszer se viszed végig.

Nyah, gránátos téma: Én úgy vettem észre, hogy csak akkor csinálja ezt, ha betöltött gránáttal veszitek elő a fegyvert, üres állapotban kell cipelni és csak a használat előtt közvetlenül töltsétek meg, lőhettek így többet is, de fontos, hogy ne betöltött gránáttal váltsatok, amióta ezt csinálom egyszer sem tapasztaltam ilyet.

Lenne 2 kérdésem:

1. Ha már megtöltöttem a fegyvert kilehet venni belőle a gránátot?
2. Ha 1 fegyverbe kétféle lőszerem van mivel tudom változtatni hogy éppen melyikkel lőjön?

És a fegyverből melyik gombbal veszem ki a lőszert, gránátot?

Köszönöm

inventory, fegyveren jobbklikk, unload

a gránátos bug nekem is volt, de tényleg csak akkor van, amikor be van töltve a gránát és úgy váltasz át a gránátvetőre. ha tüzelés előtt töltöd be, akkor semmi gubanc :-)

bg_

ma felfedeztem 1 helyet, ahol be lehet menni a színfalak mögé. :-)
a BAR-ba menet a kutyás ároknál kell kicsit balra menni, ahol a sánc találkozik a kerítéssel. igazából erőlködni sem kell, csak átlépni a kerítést :-)
szépen meg lehet kerülni az egész telepet, ami nekem jól is jött, mert most a magyarításra várva épp rambósat játszok az elmentett állásaimmal, gyilkolok mindenkit, aki szembejön, küldetéseket sem nagyon követem :-)
szóval épp kerülgettem a bárt, amikor a túloldalon az én oldalamról nem látszó falon átlépve (és erről nem tudva) pont a yantari elágazásnál kötöttem ki, jobbról dutys felebarátaim elkezdtek tüzelni. haha mondom, sajtok vagytok, figyeljétek csak a csítert. fordulok meg, erre ott 1 fal :-(
muszáj voltam lelőni őket (is) ;-)
amúgy a kiirtott dutysoknál sok jó fegyvert találtam és amikor egy idő után újraélednek, akkor némileg erősebb fegyverzetük lesz. pl a garbagenél sem volt doksim, meg disznók sem, csak simán lelőttem az őrséget, aztán uzsgyi a barba, ott ugyanezt :-)
érdekes módon a csapos még ezek után is szóba állt velem. viszont 2 katona meg kikergetett a barból, ahol még fegyverem sem volt....de kint megkapták a magukét, utána nem is éledtek fel. a legmókásabb viszont a ruhatáros fickó, aki így ellenség lesz, viszont nem tud kijönni...de akármikor lemegyek a bárba, mindig bepróbálkozik, h lelő :-)
a bárba csak úgy érdemes lemenni, ha harban állsz a dutyval, hogy előtte kiirtasz minden katonát a telepen, különben van esély, hogy odagyűlnek a kijárathoz és megsoroznak úgy, hogy még csak viszonozni sem lehet :-(

na jól átmentem élményzbeszámolósba ..... ;-)

bg_

Hát nem tudom, újratelepítettem a játékot, rányomtam a patchet, márcsak amiatt is megérte hogy lett olyan gomb hogy LAst SAVE, tehát már ezért jó, és mivel már megtanultam játszani, meg megértettem mindent végre így sokkal élvezetesebb előről kezdve a játék:)

Third Person-ra hogylehet váltani?csak nem moddal?:)
köszi, hali

Third Person: kicsit olvass vissza a tippeknél....4 sort kell beszúrni vhová...de sztem használhatatlan, embertől pont nem lehet célozni, és valami agyon idétlen mozgása van :-)

bg_

kick":3npe2tg0 mondta:
Nyah, gránátos téma: Én úgy vettem észre, hogy csak akkor csinálja ezt, ha betöltött gránáttal veszitek elő a fegyvert, üres állapotban kell cipelni és csak a használat előtt közvetlenül töltsétek meg, lőhettek így többet is, de fontos, hogy ne betöltött gránáttal váltsatok, amióta ezt csinálom egyszer sem tapasztaltam ilyet.
köszi a választ. :) elég idegesítő volt, hogy mindig fölöslegesen eltűnt egy gránátom.

Egy kis bug Yantarban. Illetve kurta nagy bug, véletlenül sikerült kisétálnom a játéktérről és erre hallom, hogy egy helikopi van a közelben, hát odamentem. A vicc az, hogy miután kilőttém, még mindig ment a helikopter motorzaj. :lol: :lol:

http://www.webtrend.hu/kick/stalker/helibug.mpg

nagycsupor69":2ulwhoqu mondta:
Megpróbáltál beszállni?:D
Nem, viszont lelőttem. :D

Tibi: Vettem meg loptam. Red Forestben legalább 400-at találtam legutóbb és Yantarban a dokiknál is lehet venni, amennyit akarsz. Az a trükk, hogy veszel, kb. 250-et lehet egyszerre, utána kifogy a doki, elmented az állást, betöltöd és megint van a dokinak, ezt akárhányszor megcsinálhatod, tök alap trükk...

Én is így veszek mindenhol töltényt :D . Csak annyira gyorsan löki a golyót, hogy egyből elhasználtam (volt vagy 400). Meg mindig meghaladom az 50 kg-ot és már nem bír többet :? .

Tibi tedd fel az Endurance modot, sokkal jobb ha nem azzal szopsz hogy 2 medkittel kevesebbet tudsz eltenni, hanem azt variálod, hogy hogyan kombináld legmegfelelőbben a cuccaidat és ehhez adottak a körülmények.

Már gondolkodtam rajta, csak akkor meg az lenne a gondom, hogy elveszen a valóságosság, mert 50 kilónál sztem egy ember se tud szünet nélkül többet cipelni. Ne is mond, bonyolult vagyok :D .

Vissza
Top Alul