BugShots - mert semmi sem tökéletes

Íme egy újabb kis mosolyogtató dolog. Nemtudom ki próbált már játszani külső nézetből, de aki igen, az biztos jót röhögött rajta.
1. ha hősünk kezében nincs fegyver, úgy fut, mint a cartoonnetwork-ről ismert ed, edd, edy sorozatból Ed
2. kb. úgy ugrik mint egy hal
3. néha kicsit átlátszó ha zárt helyen forgolódsz
4. abszolút lehetetlenség célozni vele
5. elég idiótán néz ki pár ruha.

igaz ezzel szemben:
- legalább látod milyen ruci van rajtad
- nagyon jó képeket lehet kiszedni a játékból
- élethű a fegyvertöltés

Minden esetre azért érdemes megnézni, én nagyon jókat nevettem rajta, ha valakinek kell tudok küldeni róla képeket, de élőbe jobb kipróbálni :D :D :D :D :D :D :D
(igaz lehet, hogy a patch helyre teszi, csak nekem sajna nemengedi feltelepíteni) :(

Üdv!

Én épp Pripyat városában vagyok, megyek az atomerőmű fele, és amikor át kell menni a stadionon, mutatja is hogy mi van ott egy jelenetben, azután egyből átdob a stadion túlsó végébe, és tölti az NPP-t. Ti találkoztatok ilyennel? Ha kell küldök képet!

Üdv!

Elren":9itlt9mo mondta:
Íme egy újabb kis mosolyogtató dolog. Nemtudom ki próbált már játszani külső nézetből, de aki igen, az biztos jót röhögött rajta.
1. ha hősünk kezében nincs fegyver, úgy fut, mint a cartoonnetwork-ről :(

Ööö... úgy eldöl és a teste vízszintben van és a lába meg függőlegesen? :D

Majdnem sikerült megcsinálni a szuperfegyvert :D Épp gránátvetőre váltottam, amikor átmentem a pályán... erre bead csőretöltve 30 gránátot :o hangot 30x bedarálta, de csak egyet lőtt ki :)

csatarij":1gklwup0 mondta:
Üdv!

Én épp Pripyat városában vagyok, megyek az atomerőmű fele, és amikor át kell menni a stadionon, mutatja is hogy mi van ott egy jelenetben, azután egyből átdob a stadion túlsó végébe, és tölti az NPP-t. Ti találkoztatok ilyennel? Ha kell küldök képet!

Üdv!
Igen, nálam minden alkalommal ez volt.

Lehet felteszek mostmár egy modot, amivel 30 métert lehet ugrani :D

csatarij":1jzz63eu mondta:
Üdv!

Üdv!
Ezt én is érdekesnek találtam...bejön az animáció, készülök átverekedni magam és erre ottvagyok a túloldalon és jön a CNPP....de ha kicsit körűlnéznél látnád hogy két oldalt be lehet menni(kapuk vannak amik pont úgy vanna szétbarmolva hogy be lehet menni)...de nem nagy szám
3 RPG-s
2 sniper (gauss) jobb és baloldalon a tetőn 1-1
pár snork, egy pseudogiant meg egy csomó mutás patkány

Tehát nem kell sírni nem nagy szám....még a focikapuk sincsenek a pályán(van egy heli meg egy vagon aszt cső)...legalább egy labda lehetne valahol :x

ma garbagen nekemrohant egy kutya és felrepültem egy fára rofl..

Doma":3r5v0v1v mondta:
Elren":3r5v0v1v mondta:
1. ha hősünk kezében nincs fegyver, úgy fut, mint a cartoonnetwork-ről :(

Ööö... úgy eldöl és a teste vízszintben van és a lába meg függőlegesen? :D

hehe, majdnem, annyi különbséggel, hogy a teste ekőre dől, a keze meg lobog maga után :D :D :D :D
de ha kell küldök róla képet, annyira teccett, hogy lefotóztam :D

Na, háháhá, ilyet még tuti nemláttatok. Lelőttem egy rendfentartót, és olyan pózba maratt, mintha sz*rna :D
http://www.kepfeltoltes.hu/view/070411/ ... es.hu_.jpg

Aztán van egy kis aerobik :D (ezt csinálja valaki utána) :D

És akkor már itt a jó kis külsőnézetes sprint is :D

Ja és íme egy jó kis NAGY bug (érdekesség, hogy minden elmosódott, pedig ez nem videokamera) :D

remélem megtudjátok nyitni őket, érdekes fotók

Na gyerekek van egy jó ötletem. Mégpedig az lenne hogy nyitni kéne egy olyan szobát ahol szavazni kellene hogy kit tud jobb bugshots-ot küldeni.Így minden héten más lenne a bugshot király.Hetente más szavazás lenne de állandóan lehetne küldeni a képeket. :D Az ötletet lehet támogatni Igen vagy Nem - el de ha valaki helyettem nyitja meg a szobát azt elkapom és ne tudja meg hogy mi vár rá. :evil: :D Na akkor lehet szavazni hogy legyen-e ilyen szoba vagy ne.

Elnézést, megin idéztem az előzőt :D
Bocsi, csak nemnagyon olvasok vissza, hogy irták-é már :D

Elren":2o01a69r mondta:
...Na, háháhá, ilyet még tuti nemláttatok...
De láttam...jobbat is...és ezek nem bugok főleg nem a külső nézetes!
De az idióta sprinten én is röhögtem egy jót(meg amikor ruhát cserélsz az is elég érdekes :D )

Ez van, akkor szarul csinálták + :D
attól még irtó szuper jó a játék

Üdv mindenkinek

Először is ez a játák nagyon csúnya szóval píííííííííí nagyon nagyon jó, teljesne bele éltem magam és amikor lehet, csak játszom vele:)

Emiatt is zavar, hogy amiko yantar-nál vagyok, a sok zmbi között, és egy ilyen sárga ruhás arctol kell hogy elkísérjem mérni valamilyen szintet -mindegy- és visszamegyek a bunkerbe a köpenyes orvoshoz, a játék kilép...se szó se beszéld, kinn vagyok az XP-ben...tele vagyok mentéssel, nem akarom újrakezdeni az egész játékot...a patch miatt mondom:)

Tudna valaki segíteni, hogy mit lehetne tenni?

Előre is köszönöm

Calavera

patch/ újratelepítés. jobbat sajnos nem tudok.
---
nálam groza gránátvetője rendszeresen rossz: kilövök egy gránátot, és csökken is grántátok száma eggyel, de nem robban fel sehol a gránát. vkinél volt már ilyen hiba?

Több fegyvernél is.
Igazából azt csinálom hogy mikor kiveszem a kezéből a fegyvert, kiszedem a muníciót. Idő pénz, de a gránát nagyon drága.

Calavera":3vllbhe2 mondta:
Üdv mindenkinek

Először is ez a játák nagyon csúnya szóval píííííííííí nagyon nagyon jó, teljesne bele éltem magam és amikor lehet, csak játszom vele:)

Emiatt is zavar, hogy amiko yantar-nál vagyok, a sok zmbi között, és egy ilyen sárga ruhás arctol kell hogy elkísérjem mérni valamilyen szintet -mindegy- és visszamegyek a bunkerbe a köpenyes orvoshoz, a játék kilép...se szó se beszéld, kinn vagyok az XP-ben...tele vagyok mentéssel, nem akarom újrakezdeni az egész játékot...a patch miatt mondom:)

Tudna valaki segíteni, hogy mit lehetne tenni?

Előre is köszönöm

Calavera

Nem jelentkezett ez nálam.

Elkisértem, jön a videó, aztán be kelletttöltenem mert nálam kinyúvadt a puhány. Viszakisértem. És elöbb ő dumcsizott a dokival.
Ha meghal akkoris megkapom a sisakot ami véd, de nem igazán mükszik.
Ha valami nálad nem ebben a sorrendben zajlott akkor lehet hogy azért akadt ki. Script-elve van néhány dolog.

Vissza
Top Alul