BugShots - mert semmi sem tökéletes

előjött egy problémám...eddig akadásmentesen toltam a játékot( 2,4 Celeron, 1 GB RAM, 256MB GF 6600, ) 1024 static beállitás, 4 GB swapfile
Odaértem a Warehause részhez--kill the sniper--- lelőttema pasit, gyilkolásztam a táboron belül, kimentem vissza a BAR-ba eladnia cuccokat, mennék vissza de még mielőtt ujra bemehetnéka táborba elkezd szörnyen rángatnia gép,tölt mint állat, és kidob..egyszerüen nem tudok tulmenni az első 300 m-en.........tippeket kérek sürgősen:-))) köszi.....

Na most ehhez tudni kéne, hogy csak egyszer fordult elő, vagy többször is próbálkoztál és úgy is ilyen volt.

acura":6o416piw mondta:
előjött egy problémám...eddig akadásmentesen toltam a játékot( 2,4 Celeron, 1 GB RAM, 256MB GF 6600, ) 1024 static beállitás, 4 GB swapfile
Odaértem a Warehause részhez--kill the sniper--- lelőttema pasit, gyilkolásztam a táboron belül, kimentem vissza a BAR-ba eladnia cuccokat, mennék vissza de még mielőtt ujra bemehetnéka táborba elkezd szörnyen rángatnia gép,tölt mint állat, és kidob..egyszerüen nem tudok tulmenni az első 300 m-en.........tippeket kérek sürgősen:-))) köszi.....

Nekem hasonló volt Aproponban a tudósbázis bejáratában: valamelyik kiskatona beakadt a bunker falába belülről!!! (egy kis bug)A lényeg, hogy nekem is elkezdett nyüsszögni és kivágott mint a taknyot :D

A megoldás egy korábbi játékállás betüöltése egy újraindítás után...nekem bejött!

Egyébként szerintem nem érdemes kiírtani a Freedom bázist, mert elesel pár külditől, amit a főmufti ad, mert ugye vagy kibelezed, vagy igencsak útálni fog :D

Úgy tűnik eredményes volt a szuperman képzés a Freedomnál.
superman.jpg

pYura":2fmaxcah mondta:
Én Lukasht lőttem úgy fejbe, hogy a senkit nem érdekelt utána :roll:
TakiHUN: milyen verziód van? Ha a patchelt, akkor jelentem, mint bugot.
Ez még az alap nem peccselt.....de majd a következő nekifutásnál már az is lesz, és kipróbálom megint...szerintem ugyan úgy nem fognak támadni de majd meglátjuk(feltéve ha sikerűl megint döglődésre birnom az exoceletonos mukit) :D

halee!
huhh nemtom h nektek h van de az elején pár stukker érdekesek, máshogy áll a player kezében és az npc -k kezében is( a térdüknél fogják):)
+ a gitár ketté van törve és úgy gitároznak rajta
+ a hangtompítós stukker hangtompítója egy U ívet zár le( érdekes lehet vele lőni:) )
+ a stukkerre szerelt távcső érdekesen áll, maga a modell egy pontba összetömörülve a csávesz t*keinél:)

Még nem patcheltem nem akarom újrakezdeni:D
másnak is van ilyenfajta problémája? ha igen pls szóljon:)

Peace

okés megpróbálom köszi:) amúgy geforce titanium 4200 esem van 128 as lehet az a baj, kicsit öregecske:D

küldök néhány screenshotot, új nvidia driver és directx de ugyanaz

1. enyhén érdekes 180° ban elforgatott monitor a laptopon,+hiányos asztalilámpa
23.jpg

2. furcsán tarjta a fegyvert, talán telekinézis?:D
20.jpg

3. egyedi gitár, biztos vmi ukrán szokás:D
22.jpg

Pls somebody help! thnx

Peace

Nekem is produkált ilyeneket, csak azzal a különbséggel, hogy amint kimentem a szabad ég alá, még a kép is bebarnult, és elsötétedett. (Ati 9250 128 mb) Nálam egyértelműen a videókártya kora okozta. Ennél többet sajna nem tudok erről szólni.

a minimum confignál az volt ha directx 8 asan futatom , akkor a ti 4200 es pixe/vertex shader 1,2 vagy 1,4 nem emléxem elég neki:S rakjak fel régebbi drivert vagy menthetetlen?:)

Hát én beleinvesztáltam egy új gépbe. Már úgyis időszerű volt.
Én sokmindennel próbálkoztam. Újabb driver, régebbi driver, patch miegymás, de sajnos semmi sem segített rajta. Nem akarlak elkeseríteni, úgyhogy ezt ne vedd készpénznek, hátha a nálam okosabb hardwer-es guruk tudnak mondani erre valamit.

háháháháháhá, volt már valakinek olyan, hogy futott-futott-futott, aztá neki a falnak, gondoltam majd csak megálítt, ám ehelyett átestem a KŐFALON, mintha ott se lenne, és kipottyantam a játékból, külsőnézetbe is emgnéztem elég vicces volt: lebegtem a nagy fekete-fehér-zöld-sárga kockák között és futottam előre...de egy idő után meguntam, azt inkább kiléptem :lol: :lol:

ja és mégvalami, belső nézetből olyan mint ha az alapruha lenne a srácon, bármit veszek fel, az a gyűrött kabátujj, aztá egy béndzsa kis kesztyű...
mindenkinek ilyen?

Vissza
Top Alul