BugShots - mert semmi sem tökéletes

Nem nem. Úgy csináltam hogy mielőtt átmentem volna a Garbageről a Barhoz ugye ott van egy kapu amit 3 Duty-s őriz.Na azon a kapun átmentem és jobbra elfordultam felmentem arra a kis dombra és ott halálos sugárzást kaptam és úgy mentem át a Bar pályára.De ott hiába adtam magamnad az anti-radiation drugs-t mindig visszament maxra. :?

Doma":2pf2ykdv mondta:
Nem nem. Úgy csináltam hogy mielőtt átmentem volna a Garbageről a Barhoz ugye ott van egy kapu amit 3 Duty-s őriz.Na azon a kapun átmentem és jobbra elfordultam felmentem arra a kis dombra és ott halálos sugárzást kaptam és úgy mentem át a Bar pályára.De ott hiába adtam magamnad az anti-radiation drugs-t mindig visszament maxra. :?
Aha...de akkor sem a bár sugárzik. :roll:

Csak kiváncsiságból kipróbáltam.
Azért ez szupergyíkság, hogy bele lehet vágni ilyen mélyen egy késsel a páncélba. :lol:
knifeapc.jpg

Hali screenshotot majd csinálok de adig is leírom ,hogy nekem az történik ,tökmindegy milyen ruha van rajtam ,miután meghalok a rokkie ruhában mutat:D

Néhányszor nálam is előfordult, de nem túl sokszor. Mondjuk nem is túl sokszor haltam meg eddig :)

nekem többször volt olyan, hogy az ellenfél a halála után eltűnt.
legyilkolom, mennék oda kizsebelni, erre egyszerűen szublimál :-(
de a fegyverét legalább otthagyja :-)
bg_

nagycsupor69":1pnfg2ip mondta:
Hali screenshotot majd csinálok de adig is leírom ,hogy nekem az történik ,tökmindegy milyen ruha van rajtam ,miután meghalok a rokkie ruhában mutat:D

Na igen, ez bosszantó. De szerintem úgy számolja a sebzést, hogy rajtad van a ruha...remélhetőleg. Master fokozaton elég nehéz megmondani, mert pár golyótól ígyis úgyis megfekszel :D

nagycsupor69":3poh7axd mondta:

hali!
a kezed meg a mandzsetta is ugyanolyan, akármilyen ruha van is rajtad.
bg_

Egy nagy kérdésem lenne. van 1 ilyen kis "hibám" stalkerben hogy néhány fegyver modellje egyszerűen nem látszik... tartok vmi láthatatlan cuccot a kezembe abból lövök ezerrel csak épp nem látszik belőle semmi:)
tipp h ez mitől lehet?

Trifal":2bw3o4vu mondta:
Egy nagy kérdésem lenne. van 1 ilyen kis "hibám" stalkerben hogy néhány fegyver modellje egyszerűen nem látszik... tartok vmi láthatatlan cuccot a kezembe abból lövök ezerrel csak épp nem látszik belőle semmi:)
tipp h ez mitől lehet?

Mennyire régi a VGA-d? Ti4200-vel láttam ilyet :roll:

Na, túl vagyok a 3K ponton, már jó sok ideje nyomom a zóna barangolást, mert talán 5K-nál meglesz az immortality befejezés, viszont kezd picit megzakkanni körülöttem az élet, olyanokat csinál, hogy a Duty főbázis közepére berak néhány katonát a hadseregtől, én nem lőhetem le őket, mert akkor egyből jön a riadó, hogy gyilkos van közöttünk, le kell vadászni, de ők meg simán kinyírják a kis stalkereket, azok is bűntetlenül kinyírhatják a militarysokat, ha sikerül nekik, csak én nem, nekem tűrnöm kell, hogy lőnek engem. :? Arról nem is beszélve, hogy hogy a rákba kerülhet pont a garbage felöli átjáróhoz egy military őrjárat, mikor a túloldalon meg a Dutysok őrzik a kaput és nyoma sincs csetepaténak. Ez elég gáz, hogy a játék nem számol az össz területtel, csak kisebb területenként rendezgeti az állásokat. Aztán visszamászkáltam Cordonba, ott meg még mindig úgy kezelnek, mint egy full kezdőt, a szuper zöld ruhámban mászkálok és ilyet pofáznak nekem, hogy mit mászkálok védettség nélkül, nem félek, holott sokkal jobb ruhám és felszerelésem, van mint ott bárkinek, sőt, mint az egész zónában bárkinek. Szal nagyon LOL ez!

A-Life mindenkinek mást kavart. Megnéztem pár ember mentését voltak érdekes dolgok :D Vissza akartam menni red forestből és vagy 30 kutya és 4 bloodsucker volt betömörülve pár négyzetméterre aztán alig győztem ontani rájuk az olmot lövés1 utána meg katnák duty bázison kérdés1 ...

Hja, ilyen nekem is volt, hogy egy egész állatkert fogadott pont az átjárónál, mintha csak engem vártak volna. :roll: Meg érdekes, hogy vígan gitározgatnak a tűz körül a csávók, de a szerencsétlen halott haverjukat nem bírnák kivonszolni a tűzből, vagy arrébb tenni egy sötét sarokban, úgy fekszik közöttük, mintha csak aludna. Tele van a zóna sírhelyekkel, de temetést még egyet sem láttam. :roll:

Üdv!
A tippek-trükkök topikba leírtaknak megfelelően megöltem ugye az őröket robbanóshordóval, de az exoceletonos életben maradt...
ss_ricsi_doglodik.jpg

Gondoltam ne szenvedjen adok neki egy elsősegélycsomagot...
ss_ricsi_haver.jpg

Nah ami ezek után történt....az bug a javából!
Mentettem egy rendeset(miután kiderűlt a dolog, mert volt quick save-m)...
Nah mikor már haver volt az őr, késsel szabadon bárkit bármilyen bünti nélkül kinyírhattam!!!! Még Lukácsot is! Itt egy kép ahol a két őrt lekéseltem, de ez Lukácsot nem nagyon zavarja:
ss_ricsi_freekill.jpg

Így lekéseltem mindenkit a bázison, az összes snipert, az összes freedomost, kivéve ugye a haver exoceletonost....És addig nem támad senki amíg csak késelek és nem lövök! És erről működő mentésem van 8)

pYura":2lsfphdw mondta:
A-Life mindenkinek mást kavart. Megnéztem pár ember mentését voltak érdekes dolgok :D Vissza akartam menni red forestből és vagy 30 kutya és 4 bloodsucker volt betömörülve pár négyzetméterre aztán alig győztem ontani rájuk az olmot lövés1 utána meg katnák duty bázison kérdés1 ...
Hajaj. Az az igazi szívás mikor két pályarész közötti töltésnél úgy találod magad, hogy alapból rajtad van 10 kutya amik folyamatosan karmolnka és mozdulni sem bírsz... ja meg mikor belerak az út túloldalán lévő anomáliába az még fincsi. Egy safe zone-t a betöltőpontok köré kéne tenni ahova nem juthatnak el a szörnyek meg az anomáliák.

Én Lukasht lőttem úgy fejbe, hogy a senkit nem érdekelt utána :roll:
TakiHUN: milyen verziód van? Ha a patchelt, akkor jelentem, mint bugot.

Vissza
Top Alul