Bug-vadászat

"- I got ten!
- Yeah, well, we all got ten! There's hundreds of them." - HL2Ep2 Bocsi! :D

Szóval összeszedtem még néhány bugot/hibát:
Bizonyos hangefektek (pl. Cordon: békabrekegés, fanyikorgás) csak akkor hallatszanak, ha 1-2 percig lepauzázom a játékot, vagy kilépek a menübe (állítgatni), és akkor is csak pár másodpercig brekegnek a békák. (Király háttérhangok lennének, ha gyakrabban és rendesen hallatszanának. Lábjegyzet: a madárcsicsergéssel nincs gond.)
Nézegettem a hatalmas térképet... sok-sok pálya... eddig fenomenális, viszont a pályaátjátrók nevei pontatlanok (godolok itt: Great metal factory/Concrete factory/Lost factory, Pripyat outskirts=Chernobyl(?)). Gondolom ez amiatt van, hogy egy adott pályának több neve is van (pl Cordon=escape) és nem mindenhol ugyan az a név szerepel. Holnap még pontosítok, hogy hol milyen pályanév eltérés van.
GRAFIKA: Full din. lightning DX10-en mintha maxra állítódna a gamma és/vagy kontraszt és nem lehet állítani a menüben a csúszkákkal (ha esetleg megpróbálja az ember csak annyi változik hogy amíg húzza a csúszkát addig "pislog" a képernyő).
Azért hasogatom itten a szőrszálakat,mert patch nincs, és akkor legalább bugreport legyen.

NPC-k híján A Greben-es küldetést "Eliminate bandit camps" nem sikerült megcsinálni,minek következtében Voronin sem áll velem szóba Chernobyl-ban az új bárban ami pedig a főszálat képezné.Külfüldi fórumokon egy editált dialog_bar_rostok.script file-t javasoltak,de nem javult meg,valamint egy S3r1ous Starbound Mods csomagot emlegettek,azzal viszont meg nem tudom mit kell csinálni. Úgyhogy a Petrenko bug óta másodjára áll meg a játék fal1

Sziasztok!

Az új patch óta gondom akadt a mocsárban.Beszélünk a Dokival majd jön a videó aminek a végén elkezd tölteni egy másik pályát amit azonban nem tud betölteni (can't open video stream).Hiába telepítettem újra az xvid codeket itt egyszerűen nem megy tovább.

Idézet egy másik fórumról:
nem tudtam kivárni, megoldottam:) ha más is így van vele:
a database fájlból stalker database extractor-ral kicsomagoltam a
gamedata/textures/prop mappát és bemásoltam a játékmappába
+1 tipp: prop_pult5.avi fájlt át lehet nevezni mp4re és az megoldja a lejátszó problémákat

Saga:

Köszi már megoldódott pont ez alapján amit irtál. :)

Újratetepítettem az utolsó patchel, azóta mikor a zárkában találkozok a doktorral, és elkezdené a monológját kiakad a játék.
Dinamic light beállításnál azonnal kilép, static lighnál pedig kifagy a kép, a wincseszter lámpája dolgozik, de csak resetelve tudok kilépni.
Valamilyen memória túllépést ír. Valakinek ötlete?

Kb ötször telepitettem ujra , a legujabb javitással és a magyaritással és nem tudok fegyvert javitani, és páncélszekrényt nyitni. kérem valaki segitsen!

Na VinoBob....mivel ajátékot a légutolso mentés-el inditom szerintem azzal nincs gond ..mivel csak mentés-nél van gondom...ugy kb..6-7 mentés után dob vissza..és mintha fél/negyed másodpercre valami megjelenne az aztál közepén miután visszadobott..szerintem valami hibaüzenet lehet..Én másra gyanakszom..azt vettem észre mikor a D3DX.dll-eket.(9-10-11)..visszaraktam(a frissitések faloszinüleg leszedték a frissitések-el együtt dx-is felrakott)..a kép szebb lett..én inkább az op-redszer esetleges hiányoságára gyanakszom...Win7-ultimat 32-bit..4gb ram..egy g-force-os videokártya 1gb-ram-el (azt hiszem már nem emlékszem pontosan)...és mint irtam (ha jol emlékszem 3 jav.jött ki)..mind a 3 javitás fent van és a magyarositás is..És még eggy kérdést mit külgyek el és hova??.

UI:Ha az Apdata/logs..ra gondoltál akkor azt el tudom küldeni ..a lugutolsot persze..ha a tartalmát kitörlöm szerinted a hiba megszünik??.Még valami..visszaolvastam mivel nekem is 32-bit es rendszerem van nekem is törölni kéne az MSVP,MSVCR120.dll-eket??az MSVCP-már korábban töröltem és csak ugy volt hajlando egyetalán elindulni a játék..

tehát az 1.3003 fent van ? mind a hármat nem kéne felrakni csak ezt.

VinoBob....ezt mégis hogyan csináljam töröljem ki és telepitsem ujra a progit a legutolso javitással???...naaanneee.

És hogyan tudok képet felrakni a forumra..nem frofil képet.

FATAL ERROR

[error]Expression : error handler is invoked!
[error] Funcion : handler_base
[error]File : xrDebugNew.cpp
[error]Line : 777
[error]Description : std: out of memory , usage:507911 kb,used blocks:196651008, free blocks:5549056,heap:507911 kb

ezt irja ki a log file-ban.

ursula72

ez bizony egy memory leak, elfogy a memória (valszeg a mentések miatt). Mentsd a saves mappát, aztán törölj le mindent és rakd újra a játékot, és csak az 1.3003-at rakd fel a patchek közül, hátha javították. Ha úgy is előjön akkor írd meg ide.

Sziasztok, nekem az a problémám hogy amikor az ingoványban vagyok, és találkozok a doktorral utána ugye egy videó miatt át megyek egy másik pályára olyankor kidob a játék ezzel a hiba üzenettel:

Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..\xrRender\SH_Texture.cpp
Line : 216
Description : <no>
Arguments : Can't open video stream
És ez miatt nem tudok haladni a történettel. :'(

jancso1999:

Melyik patch van fent nálad?1.3002 - es?Akkor itt a megoldás Saga fórumtárs hsz - ből másolva.

nem tudtam kivárni, megoldottam:) ha más is így van vele:
a database fájlból stalker database extractor-ral kicsomagoltam a
gamedata/textures/prop mappát és bemásoltam a játékmappába
+1 tipp: prop_pult5.avi fájlt át lehet nevezni mp4re és az megoldja a lejátszó problémákat

A +1 tipp ezt nem kötelező megcsinálni maradhat avi - n a fájl.

Igen az 1.3002-es patch van fent, de nem találom meg a database fájlt.:/

jancso1999:

Ezt keresd gamedata.dbc ezt kell kitömöríteni és ebben van az a mappa.

jancso1999:

Akkor valamit nem jól csinálsz.Hozz létre egy gamedata mappát a főkönyvtárban.Abba másold bele a textures/prop mappákat.A videó fájl maradjon avi - n.

Vissza
Top Alul