Bug-vadászat

nem tudom a greben-es küldit megcsinálni, hiába van meg amit kér nem tudok vele beszélni és az arénába se találok ellenfelet....

valami nagy gubanc van nálam, nem pörög tovább a gém, miután vissza kell mennem a petrenkohoz mikor támadás éri bárt akkor hiába vagyok ott vele és dumcsiznék semmi és még a 2 helit is leszedtem rpg-vel ;), mondjuk furcsaság az is hogy a military-s pályám mikor a kutyás manus a rangsor élén állót megfektetem katonák jönnek vissza a bázisra de nem szemtelenkednek, hagynak nyugodtak kutakodni

Most tartok ott hogy a Dokihoz kéne elbatyognom yantarba.Mondom ok akkor félúton a szokásos "készárú feltöltés" a Bárban. Mennék befele erre ott van " Hush stalker" és az istenért nem tudok oda bemászni mert a bejárattól nem messze elálja az utat... még pluszba kellene az ottani ládából az RPG -m is szal.... fal1 :?

sikerült valakinek a greben-es küldiket megcsinálni, nekem csak akkor pörög tovább a gém ha kihagyon voronin vs greben féle dolgokat

O.o Ti jó messzire jutottatok. Nekem egyfolytában kifagy a játék bug-al a kordon pályán. Ahol, a fox-ot ki kellett szabadítani. Fox kiszabadult, zombi irtás, beszéd sidorowich-al, és utána menni kéne tovább garbage pályára. teljesen mindegy, hogy milyen irányból próbálok elmenni az épület mellett. A játék bug hibával elszáll... :(

próbáltam úgy lementeni a hibaüzenetet, ahogy csiga leírta, de itt a "more" -ra kattintva lefagy az egész... feladatkezelőből még ki lehet lőni a folyamatot, de negyed órán át vártam, hogy valami legyen....

szia baban!
Sikerült megoldanod valahogy a Petrenkós, helikopteres dolgot? Én ugyanitt akadtam meg, pedig már kétszer elvittem addig mentett ponttól.

gerg0002 : Állítsd a játékot Static Dynamic Light-ra,próbáld meg úgy.Win8.1 64bit azért legyen..

Czöndörzoli, igen, egyszerűen nem veszem fel a Grebenes küldit és akkor beharapja petrenko a helis küldit, ott akadt meg a dolog, hogy hiába találom meg Greben gitárját gyógyszerét és falut meg a benzinkutat megtisztítom, nem nyeli be... sajnos vissza kell menned és ne vedd fel a Talk to Greben-t Petrenko-tól...

Köszi baban.
Sajna más a baj, mert nem csináltam senkinél mellékküldit. Petrenkónál sem.
Megpróbálom újra telepÍteni. Azért köszi
.

gerg0002":1e0f028u mondta:
O Fox kiszabadult, zombi irtás, beszéd sidorowich-al, és utána menni kéne tovább garbage pályára. teljesen mindegy, hogy milyen irányból próbálok elmenni az épület mellett. A játék bug hibával elszáll... :(.

Nem egészen értem. Ott, csak és kizárólag az út közepén tudsz átmenni, különben a katonák lelőnek. Vagy neked kell őket lelőni, de az nem túl jó ötlet...
Szólnak a kordon előtt,hogy ne kapkodj fegyver után és ne akarj elkóborolni semerre. Több ilyen hely is lesz még.

Win7 x64-en próbáltam tolni. Am arról a házról van szó, amiben Fox-ot fogvatartják, ha az mellett/azon át próbálok átjutni, akkor bugzódik a játék.

Értem. Ott nekem is hibázott, míg a 13-as patch fel nem került és "le nem nyugtattam" a patkányokat, hogy ne akarjanak mindenáron megtámadni. Mintha ott is amiatt dobna ki, hogy megharapott egy...

Rodeózott már valamelyikőtök a hosszú úton a "Countryside" területen a Moszkvával az alagút utáni szakaszon?
Az éles kanyar után van nehány votex-anomália,s közülük egy éppen az úton jumózik. Na,abba bele ne menjetek kocsival,mert kirepültök az asztalra!

Van egy bug, ugye már elég rég voltam javítani cuccokat. Azóta megjártam a Countryside-t, és éppen az X-7be tartanék Chernobylnál azt hiszem, de azért elugrottam a jó öreg Petrenkohoz.

Na nem találtam a szokásos helyén, hanem lent a bárban, viszont... mikor beszélnék vele hirtelen semmi féle átlagos XRay Engine Crash panel feljövetele nélkül, hirtelen előhozza a Console-t majd kidob. Nagyon idegesítő és a Seva ruhának meg kéne már egy javítás. Tudnátok segíteni?

Szerk.:

http://img247.imagevenue.com/img.php?im ... 562lo.jpg#

Sajnos a Freedom féle Lukas gép küldetés se nagyon tudom teljesíteni, hiába van meg a jelszó, sőt még a benzines hordót is elpusztítottam a Stalker-nak, azt mondja Lukas, hogy see you... mikor mennék és teljesíteném a feladatot

Ott a dialog hibás. Valahol van egy javítás, ami lehetővé teszi a folytatást.

Nálam az a probléma hogy ghost--yantari tudós/bagázs---> után menni kéne petrenkohoz mert beszélni akar velünk. Mire odaérek a bárhoz ugye automatice majdnem mindenki hulla.Lebatyog a bárba majd mikor beszélnék vele csak a szokásos dialógusok vannak ott szal semmi más extra. A küldetésjelölő meg továbbra is azt írja: * Speak to petrenko. :|

Vissza
Top Alul