Bug-vadászat

Ilyen bugok mellett (amiket soroltok) kicsit kötekedőnek érzem magam...
Még csak épp hogy próbálgatom a játékot,várok a 2. patchra, de szorgalmasan jelentem a bugokat. Na szóval:

Bemelegítés képpen gondoltam hajigálok pár csavart, véletlenül megdobtam az egyik rookie-t a Stalkerfaluban, erre nem pofán lő söréttel. :D
Nem tudom hogy direkt van-e így (engem is bosszantana ha megdobnának csavarral, de nem ölnék miatta... :D).

Valahol olvastam (bár nem próbáltam még), hogy csavarokkal a zombikat agyonlehet dobálni...Nyilván megkarcoltad szegényt, aki ezt zokon vette. :D

ÁÁÁÁÁÁ! Ezt a dobálós formulát ma feltétlen kipróbálom! pattog1 pattog1 pattog1

rájöttem a hibámra, mivel balkezes beállítás nálam a menő (nyílakkal megyek) és emiatt dobott ki... ha alapon van a beállítás akkor nem dob ki...

Tegnap épp a Rostok-Factorynál voltam és készültem eltakarítani a szipkákat az elgázosított épületből a Duty kérésére...egy sarkon befordulva úgy megfagyott a gépem, hogy még a scandisket is ráuszította a meghajtóra. :D

Khmmm... Nálatok--közületek akik elértek a Generátorok-hoz- szintén gyakorlatilag fékezhetetlenül bugzik a játék.?
A reaktor belsejében ugyanez volt a helyzet.

Igen...Oda kötél idegek kellenek és türelem...De túl lehet jutni ezen a kritikus részen, tapasztalat. :) A patch javítani fogja, de ahhoz új játék szükségeltetik, szóval be strong. :)

A játékból kilépéskor bejelölöm, hogy mentsen, akkor előjön a konzol, mintha "0"-t nyomtam volna.

Nem akarok hülyeséget mondani,de legalább harmincszor kihajított egy óra alatt a generátorok föld alatti részénél,pediglen már a vége felé járok szerintem..Az is megtörtént,hogy a mentést érzékelte bugtrapnak,szóval tényleg lélekben is erősnek kell lenni,az tényvalóság!
Amit konstatáltam,hogy legtöbbször ez a jelenség-a bugzódás- a beépített intro-k alatt közben,vagy éppen azokat követően jelentkezik!

Csiga, én lassan azon lepődnék meg, ha valamelyik xrengine nem így csinálna... :D

szereztem egy reparáló készletet fegyverhez nem vettem egy banditánál találtam, de nem tom használni mert ahogy rámegyek kidob...

Olyan nekem is van kettő,egy-ha jól emlékszem medium és fine tool kit formában meg egy "condensors" nevű panel is valamihez,s feltételezésem szerint majd akkor lesz jó valamire,ha az alap javítószettet is megleled! Persze ez csak feltételezés részemről,s amúgy is,ez a játék sokféle meglepetést és agyalós részt tartalmaz.
Persze letenni azt nem tudom,így komolyan húzza a súlyt a cuccosok közt,amolyan felesleges ballasztként van nálam... :?

Kiegészítés:
A játék fővonalát végigvittem. Ezek után visszatérek a még mindig elhagyott Bárba,ahol csak Petrenko és néhány hűséges embere maradt. Mihelyst lemennek a föld alatti óvóhelyként is funkcionáló "vendéglátóipari üzemegységbe"-talán vedelni és búslakodni??-,nemhogy nem akar semmit sem megjavítani és üzletelni,hanem,ha szóba állnék vele, a játék legördíti a konzolt,majd jót röhögve bugtrappal megint kihajít az asztalra.
Így viszont elég nagy bajban vagyok,mert a legközelebb csak Fox javít,de az meg rohadt messze van onnét is,nemhogy a távolabbi részektől.

Ugyanezt a konzolképernyős poént produkálja nekem is. A dutys parancsnokkal az erőműben sem tudok beszélni, ennek ellenére végigment a játék. Ott talán az volt a baj, hogy a jeladót nem raktam le, és a BTR-t páncélököllel lőttem ki. Ha most leteszem a vége után akkor ís jön a két Mi24 -es és a végtelenségig köröznek. :lol:

kéne log, anélkül nem tudok segíten, sőt mindenképp küldjétek, mert akkor nem lesz megjavítvai. jöhet emailben, vagy pm-ben is.

Dezodor, mármint cséndzslog (changelog /changelog wannabe'), tehát buglista amelynek tagjait javíttatásra szánjuk (kérjük)?

Öööööö,akkor most "mentést" küldjek? Én így értelmeztem,also jól gondolom? lol2

nem, a log az akkor keletkezik amikor a játék kilép, ha kilépsz rendesen akkor is készül log, ha hiba miatt, akkor is. azt hittem ez világos :D minden játékban így működik, főleg a stalker korábbi részeiben, hogy témánál legyünk.

alapból a játék mappájában van egy appdata\logs mappa, és abban vannak a logok, dátummal ellátva. nos amint kilép akkor lehet is küldeni nekem azt a logot. 99.9% az esélye, hogy már javítva van, hiszen 100k-nál is többen játszanak vele, és kaptunk elég sok reportot már, de jobb ha kapunk innen is.

Rányomsz a "save"-ra és az elmentett fájlt küldöd el, ami egy tömörített fájl és valami hasonló:"XRayEngine_error_report_140518-112534"
copnotstarting.jpg

Vissza
Top Alul