Bug-vadászat

Írta, hogy törölte ezeket. Beállításokig eljutsz? Static lightinget állítsd át másra és próbáld meg úgy. Lehet nem lesz jó, csak egy ötlet :D

A készülő patch feltelepítése után olvasni fogja a mentéseket,vagy új játékot kell kezdeni?

Expression : fatal error
Function : CBlender_default::Compile
File : BlenderDefault.cpp
Line : 62
Description : <no>
Arguments : Not enought textures for shader, base tex: ston\ston_bort_j01

Nem tudok bemenni a Bárba... valaki?

Static lighting-et állítsd át valamelyik másikra és jó lesz. Egyébként visszaolvasni nem bűn, kétszer volt már leírva...

Nem figyeltem elnézést :S Rendben megpróbálom, azt jelzem.

Szerk.: Átállítottam és sikerült, Köszönöm!

Barin, sajnos a menüig se jutok el. Próbáltam a user.ltx-et átírni, h legalacsonyabb beállítással hátha elindul, de nem : (. Na majd talán a patch után.

Csiga07, neked még picit se ; )

Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy leszedtem a játékot, játszottam kb. fél órát, erre másnap nem indul el a játék. Belépek a menübe, elindítom, tölt, majd hibaüzenet nélkül kilép. Mentett állás betöltésénél is, és új játéknál is. Tipp?

Hali!
Megvan az Agropromos küldetéssor,mennék a Bárba,el is jutok a Szeméttelep és a Bár határáig,ahol vaddisznóvadászat van,utána rövid kvaterka a parancsnokkal,indulnék tovább ,kapu nyílik, belépek,töltené szegény progi a következő pályát és ekkor,hopp,kidob az asztalra,bugtrap-ra hivatkozván.
Sajnos, a többi átjárón nem lehet megközelíteni a Bár területét,még kerülő úton sem,mert az egyik helyen extrém magos sugárzásszintre,más helyen a szennyeződésre való tekintettel szó szerint visszalök.
Így ,egyenlőre ez a hiba lehetetlenné teszi a továbblépésemet,mivel átjárót blokkol.
Más helyeknél úgy védem ki,hogy szorgalmasan mentek-kb.77 db.-de azok nem ilyen jellegűek.
Ahol még tapasztaltam: Kordon-a Fox kiszabadítása során, a konyhával szomszédos szobába való belépésnél, Agroprom: a flash-drive megszerzése után ,a tűzpárbajt követően-mindenki halott-amikor felmegyek az ÉK-i torony őrét lerabolni,majd a fontos dokumentumok megszerzése után, visszamenet közben, az É-i kapu és a Szeméttelepre átvezető kapu közti útszakasz utolsó harmadánál,mielőtt az új három fős katonai őrjárattal megütköznék.
Ilyenképpen tehát still waiting......

A Bárosra itt a megoldás, többi véletlenszerű szerintem, néha nekem is csinálja.
Barin":2pr5okev mondta:
Static lighting-et állítsd át valamelyik másikra és jó lesz. Egyébként visszaolvasni nem bűn, kétszer volt már leírva...

Ryuk: valami log azért jó lenne :D

van patch! a hírek topicban letölthető
-------

amúgy nem kötelező staticon játszani, csak alapból azzal indul a játék, meghagytuk alapból, mert tán még vannak akiknek 10éves a gépük, és azoknak csak azon fog futni. De akinek kicsit újabb az nyugodtan mehet dynamic-ra.

Sziasztok.
Valakinek már előjött az a probléma hogy nem tudja a skulót beletölteni a fegyverbe.(Egyikbe sem , van töltényem)
Ha valaki törpölt vele és sikerült megoldani a problémát nagyon megköszönném.

A többieknek jó vadászatot.

A töltény a hátizsákodból rakd be az övedbe, csak akkor tölti be a fegyverbe.

Halihó! Cool a játék!! Valószinűleg nem bug, csak én vagyok béna, de. Agropomban megvan Strelok cucca.
Utánna bármelyik kijáraton jövök ki, beleértve a szellőztető kürtőt, nem tünik el a feladat, (két zsonglőrt + a patkányokat levadásztam) azt irja keressem meg a kilyáratot. Valakinek ötlet??

Felvetted a flash driveot? Ha nem menj vissza és keresgélj, az egyik szobában lesz. Nagyon szemét helyen.

Sziasztok, nem bug de elég kellemetlen.Ha az autó csomagtartójába pakolok, és egy idő után amortizálódik a kocsi, pl: a nivánál leesik a csomagtartó ajtaja, az uaznál pedig a pótkerék, akkor nem lehet használni a csomagtartót, azaz nem jelenik meg a kis ablak, ergo a cuccaimnak annyi....:( Ezt nem lehetne valahogy orvosolni, srácok?

Tapasztalataim (remélem jó helyre írom...):
ALACSONY FPS, legalábbis, ha kelet felé nézek (leesik 10-re) ha nyugat felé fordulok fölmegy 60ra, de néha 100 fölé is. Nem mai a gépem, de nem egy kalap trágya, szóval nem értem mi van. Lejjebb vettem a grafikát (dinamic object lightning+mindent a minimumra) és NY felé 150 FPS kelet felé meg 25. WTF...?!
A hanggal is vannak gondok... (kevésbé zavaró ugyan, de) beltérben (pincék) olyan rohadt nagy a visszhang mintha 5 Szidorovics lenne, vagy 10 lábbal ugrálnék egy "jó" akusztikájú WC-ben.
Ötletek/megoldások? Köszi!

Vissza
Top Alul