Bug-vadászat

Sziasztok!
A baj? probléma a köv:
Kb 100- szor foglaltam el a raktárépületet a stalkerek oldalán(egyedül, mert a kedves társak csak várakoznak a szemétdomb
különböző pontjain,de mihelyest megvan a küldetés,-persze a sztókerek még akkor sem jönnek- pár perc elteltével,miután arrébbálltam a fosztogatók újból megjellennek, Valerijan figyelmeztet,újra elfoglalom,
majd kezdődik újra előlről!
Tudna vki segiteni a megoldásban?
Köszi!

Pontosan melyik raktárépületrõl van szó? Rögtön a játék elején a Kordonban?

Ezért hagytam abba az egészet a 3. vagy 4. újrajátszás után :) Egyszer sikerült elfoglalni teljesen a hangárt (éppen nem volt beakadós bug meg életben maradtak a stalkerek) be is települtek de random időközönként a hangár egy kis zugába beteleportál 5-10 bandit akik hátbalőtték a stalkereket és kezdődött előröl az egész. Talán nem is lehet egy frakciót teljesen kiszorítani mert minding visszateleportálnak aminek egyrészt egy csöppöt doom2 fílingje van másrészt így ennek a háborúsdinak nem sok az értelme.

Ennek az elfoglalós küldetéseknek csupán pénzszerzési státusza van. Egyébként van, amikor jönnek, van amikor nem. Egy javítás erre is mehetett volna anno. De a SOC-ban is van pár ilyen hiba, ezeket így kell elfogadnunk, ahogy van sajna.
Modokkal nem játszottam, azokba viszont meg lehetne nézni, hogy ott is fennáll ez a hiba, ha nem, csak meg kell keresni azt a scriptet, ami ezért felelős és az eredetibe belerakni, ilyen minipatch formályában.

Na a szemét dombot nekem se sikerült meghódítani. Sokáig nem is akartam, mert jártam oda varjúlövészettel
pénzt keresni. Aztán kipucoltam a bázisukat, de mindig visszatelepültek...

Vissza
Top Alul