Bug-vadászat

A már régebben is említett Mentési bug...
Elmentettem a játékot "Master" néven mire mentésnél kis képkocka kocka helyén a mester rang jelent meg onnantól kezdve az összes mentésnél :D

35523600.jpg

Sziasztok!

Amikor elmentem a Kordonba és elválaltam azt a küldit hogy mencsem meg az újoncot a vadkutyáktól
Viszont! Amikor oda megyek hozzá nem a kutyákjönnek hanem a csávó elkezd menni a katonai helyőrségre és a kutyák sehol és az a vicces hogy megse hall hanem kispisztollyal neki esik a katonáknak .

az a küldi tényleg elég bugos, legidegesítőbb mikor nem történik semmi, ő egy helyben várakozik a kutyák meg nem jönnek

Szevasztok. Pár probléma merűlt fel nálam.
Az első, Vörös Erdőben is, és a Katonai Raktártelepen is az Artifactok nem jelennek meg, de a detektoron viszont igen. Ha elmentem és visszatöltöm, akkor viszont már felbukkan.1.5.10-es Patchet használok. Másnak is volt ilyen jellegü problémája?
A második, hogy nem minden Flash meghajtót lehet megtalálni, de viszont van olyan, ami senkinek se kell, pl a zárt ciklusu légzőrendszer fejlesztése, vagy mi. Ezekkel mit lehet tenni?
A harmadik, hogy a Stalkerek nem foglalják el a pozícójukat a szemétdombnál.Ez mind Patch hiba?
Észrevételek?

Kössz Scarecrow. A pénz nem számít, valami 1.600.000 rubelem van így a végefele, de pl a pehelykönnyü páncélzat nincs meg, azt akkor a banditáktól tudom megszerezni, úgy, mint a másik két hiányzót?
A másik két probléma viszont még ott van, a kisebb verziószámu Patchnél azt hiszem nem volt ilyen.

Más: Kinek van itt Gyüjtői változata? Érdekelne, hogy az 576Kbyte koszos, tollal firkált és hiányzó darabos táskát forgalmazott? Mert én ilyet kaptam, mikor megvettem. És valami piros festékféle is van a táskán. Lehetséges, hogy Ukrajnába ilyeneket hoztak forgalomba? Vagy ez a valóság BUG-ja? :)

Mikor Jóga elküld a pisztolyért az anomális területre miután fölveszem kiírja, hogy sikerült viszont Jóga nem reagál, mikor megyek hozzá nem áll szóba velem és a beszélőkét tartja a pofájához. Már próbáltam ezt-azt, pl, betettem pisztolyt a helyére hogy egyből a táskába kerüljön mikor fölveszem, meg elmentem a szemétdomból meg vissza hátha szóbaáll velem, de semmi. Van valaki aki csinált fosztogató küldetéseket és sikerült ez neki?

update:visszamentem régebbi mentésbe ahol még a kordonban voltam és megpróbáltam úgy. most már szóba áll velem, de végülis nem történt semmi, nem vette el a pisztolyt és nincs plussz jutalom. Ezek szerint ez a jutalom (a pisztoly) és majd csak később csatlakozhatok?

Az a pisztoly a jutalmad a bolhapiac kipucolásáért, mert a fosztogatók kereskedője, csak 1000 rubelt ad és te ezt kevesled. Elküld Jógához, hogy panaszkodj neki, mire ő felajánlja ezt a pisztolyt bónuszként. Szóval ez nem bug. :)

Ok már vágom, de mikor először visszajöttem nem tudta Jógával beszélni nem reagált semmire hanem tartotta a képhez azt a valamit és ez máskor is volt már mikor mellékküldetést megcsináltam amit Jóga adott.

Na most lett elegem, buggal kilép ha betölteném egy mentésem. FUCK OFF bugos modok!!

Megcsináltam úgy, hogy ne kelljen visszatöltenem, de nem tom mi értelme van így játszani, alig ad valamit a mod ahhoz képest, hogy mekkora. Komolyan tud valaki valami épkézláb modot az OGSM-en kívül? (az tényleg nagyon jó bár vannak apróbb hibái) grafikai tuningon kívül(?) :S

Komolyan tud valaki valami épkézláb modot az OGSM-en kívül? (az tényleg nagyon jó bár vannak apróbb hibái) grafikai tuningon kívül(?) :S
Spartan 11:11

a spartan 11:11ről greg elég szépen kifejtette a véleményét az annak megfelelő témában

az igen, nekem 1 akt szokott néha beadni a játék elején, de ahogy nézem ez már mod(?)

Üdv urak! Hosszú-hosszú idő után ismét elővettem a Clear Sky-t. Gondoltam végigjátszom az összes részt, sorban egymás után. Na szóval, feltelepítettem (dob. magyar verzió), 'felpecseltem' 1.5.10-ig, rádobtam a Complete modot (v1.1.3) és hajrá. Egészen Limanszkig nem is volt semmi gond. Illetve az elején, ahol is random kidobált fekete képernyővel (csak az egérkurzor látszott). Levettem a DX10-et és megoldódott. Limansznál az alagútból indulva nem működnek a mentések, sem a rendes, sem a gyors. Ha lelőnek és nyomok egy betöltést, mindegy hogy utolsó mentést vagy játék betöltéséből kidob 'bugtrap'-al. Van hogy random kidob 'bugtrap'-al játék közben. A pálya elején -az alagútban- az automentés működik. Próbáltam azt is hogy kitöröltem a mentéseimet, majd automentés és csináltam új mentéseket, de ugyanaz az eredmény. A géppuskafészkes háznál nem tudok továbbjutni mert vagy lelőnek, vagy random kidob. Esetleg valami megoldás? A válaszokat előre is köszönöm.

1. lépésben nézd meg a logot, mivel dob ki a játék.
Nekem a SHOC modnál volt iylen gondom, hogy nem tudtam menteni, az egyik script fáljban van elírás, azt is kiírja, hanyadik karakterrel van a gond.
HA megvan a hibaüzi, gugliba másold ki, hátha a gsc oldalon foglalkoztak a fórumban iylesmivel és általában le is írják, mi a gond. Egyenlőre ennyit tudok ajánlani.

Köszönöm megoldódott. Végigtoltam Limanszkot egy élettel. A kórházban meg már működtek a mentések. Valahol olvastam, hogy a Limanszki mentések lehetnek bugosak, és olyankor nincs csak az 'egyszuszra' végigmenni. Azért az kiábrándító hogy 3 kiló javítás után is tele a game bugokkal

Vissza
Top Alul