Bug-vadászat

Nemrég szembesültem egy idegesítő buggal, ami már a halálba szekál:
Ha bármi módon megközelítem az agropromi stalker bázist egyszerűen kidob a játékból! :cry:
A Duty bázison vagyok berendezkedve, de ha megyek át kilép, ha vezetővel odamegyek kilép, jöttem vissza Yantarból és csak kicsit is megközelítem kilép. Ez mi a fenétől van??! :cry:

ÁPDÉT: a hiba továbbra is fennáll, úgy néz ki nekem az agropromi stalker tábor tiltott övezet! :cry:

1. A Mocsár felöl probáltad már az átjutást?

@zsilin: Nem az átjutás a lényeg, jöhetek bármerről, ha bizonyos távolságra megközelítem a Stalker bázist kidob a p*csába...

Ez azért is gáz mert általában ott adtam el az összegyűjtött kacatokat, meg jó "milking run"-okat lehetett nyomni, csak el kell adogatni a stalkerek és banditák által eldobált fegyvereket.

Pr0D1G7":1om5qynv mondta:
Nemrég szembesültem egy idegesítő buggal, ami már a halálba szekál:
Ha bármi módon megközelítem az agropromi stalker bázist egyszerűen kidob a játékból! :cry:
A Duty bázison vagyok berendezkedve, de ha megyek át kilép, ha vezetővel odamegyek kilép, jöttem vissza Yantarból és csak kicsit is megközelítem kilép. Ez mi a fenétől van??! :cry:

ÁPDÉT: a hiba továbbra is fennáll, úgy néz ki nekem az agropromi stalker tábor tiltott övezet! :cry:

nekem annó az orosz verzióval játszotta ezt , fe kéne tenni a többi patchet is... :)

edit:

http://stalker.filefront.com/files/Stal ... ches;10511

megkeresed a 1.5.10-es retail verziót , felteszed , új játékot kezdessz aztán nem lesz probléma .

de am ember nem kell újra kezdeni :D. De am még lesz ilyen szivatas :D. ha nem patcheled fel. Am ha sorban rakkod felőket kiírja h működik a mentésekekl. Pl az 1.5.05 kiírja h működnek az 1.5.04 mentések ugyna igy a több is is.

jameg nem kapod meg a big reward-ot mikor leengeded a Limanski hidat :D

Meg majd kifoglépni a katonai raktár telepen is mikor vissza mennél a vörös erdőbe :D. Vagy kilép majd az npp nél :D.

Pláne hogy kopasz, 195 centi, 125 kiló és nem szereti ha szívatják, neten se! :D

Scarecrow":3nlfpk6j mondta:
szivassátok már szegény manust...

limanszki hídnál amit írtam az igaz , asszem az 1.5.05 patch-ben tették bele , de lehet marhaságot mondok , és másikban van , de a 1.5.04-ben nincs.. meg vót valamelyik patchben , hogy nem lehetett swamp-ból sehova sem menni még a játék elején.... ejj nekem a játékomban aza patch van integrálva , mikor megvettem majd hanyattestem a székkel , de hál istennek pár nappal később jött rá a javítás.

Lényeg: ha most felpatchelem szépen, akkor fog működni a savegame, vagy nem? Mindegyikőtök mást mond...

Vissza
Top Alul