Bug-vadászat

Sztrugackij":3fz0kt9t mondta:
Nekem még sose volt, rakd föl az öszes patcht (ha eddig nem tedded volna.)

Egyébként nekem mindig bejön egy vicces kis bug a játék kezdetekor. Mindig kapok egy AK-47-est telerárral miután felébredek. Volt már valakinek? : )

Meg most Agropomban mikor hátul a stalkereknél mentem az atrifactokért az alsó szinten nem találtam semmit, persze jelzett a detektor rendesen, erre a fölsõ szinten ott van mind a kettõ...

hm, a felsõn találtam én is meg, de csak 1et.
amúgy a fosztogatók kinyírták ott a kereskedõt. így el kell vinnem a cuccot a duty-hoz eladni:S

Nekem a gépészemet ölték meg, a cuccot meg inkább gyűjtsd, aztán vidd majd el Szidorovicshoz, ő ad értük a legtöbbet.

Most mikor kísérővel mentem kordonból a vörös erdőben töltés előtt egy pillanattal egyszer csak megszólal Szidorovics (képernyőn nem látható) "Na, mi a helyzet?" vagy ilyesmi, érdekes.

Kidobott a játék az asztalra, ez volt a log fájlban:

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ...e.r. - clear sky\gamedata\scripts\sim_faction.script:460: attempt to index field '?' (a nil value)

Szerintetek mi lehetett a probléma? Az atmosfear modon kívül nincs fennt semmi más.

nekem a clear sky negyedóránként kidobott bug trapos hibaüzenetekkel. ráadásul win7en nem indul

Pillanatnyilag nem tudott kiszolgálni a csávó amikor odaértem hozzá Garbage-n, éppen mással foglalatoskodott :D
ss_02-21-10_09-32-57-garbage-.jpg

Nekem se éhezett eddig egyszer se, bár szeretem inkább kajából pótolni az elveszett HP-t minthogy medkiteket pazaroljak, ez is közrejátszhat.

Sziasztok!

Nem igazán tudom, hogy jó helyre írom-e a problémámat, de először járok a fórumon, úgyhogy légyszives nézzétek el nekem!

A gondom a következő:

Másodszor játszok a Clear Sky-al, angol nyelven, és magyar felirattal, 1.5.04-es verzióval. Ott tartok a történetben, hogy átjutottam a Cordon területre, beszéltem Sidorovich-csal, aki Valerian-hoz irányított! Ez eddig oké, csakhogy ezt nekem nem jelzi, mint feladat! Beszélek Valeriannal, majd a fogoly őrnaggyal, és megint Valerjannal, aki arra utasít, hogy öljem meg az őrnagy két társát. És ennyi. A keresett embereket nem találom, mert a térkép sem jelzi, és feladatként sincs bejegyezve a PDA-ba. Egyszerűen megrekedtem a történetben, megpróbáltam egy korábbi mentésemet, de ugyanez a szituáció ismétlődött! Mit tegyek? Kezdjem elölről az egész játékot? (ezt akarom elkerülni, mert azért viszonylag sok időt kalandozgattam a mocsárba)

Válaszotokat előre is köszönöm!

A.

Köszönöm a gyors választ, megpróbálkozom vele!

Csak azért véltem furcsának ezt, mert korábban patch nélkül úgy emlékszem, semmi bajom nem volt a játékkal...

No nem számít, reméljük rendbe jön :wink:

#Szerk. sajnos nem vált be a terv, úgyhogy kénytelen leszek újrakezdeni =( No nem baj, legalább alkalmam lesz tüzetesebben átkutatni egy kicsit az ingoványt =)

Zdrasztvútyje!
Nem tudom jó helyre írok-e, de új vagyok és lenne egy elég nagy problémám. Szerintem valami bug lehet bár nem tudom, sokat nem értek az ilyenekhez (ezért is szeretnék segítséget kérni)
Nos én tört játékkal nyomtam először, az 1.5.04-essel. De mindig kidobott. Gondoltam megveszem az eredetit, most azzal játszok. Felraktam a legújabb patchet, 1.5.10- est. De még így is kidobál. Egyébként fent van egy elég nagy mod, először azt hittem az miatt. De nem, újraraktam a játékot, nem raktam hozzá modot, vége lett a bevezető videónak ki is dobott egyből. Szóval gyanítom hogy nem a moddal van a gond.

Na többet nem akarok erről pofázni, amikor kidob a következő üzenet jelenik meg:
This X-ray engine 1.5 crash reporting client. To help the development process, please Submit bug or Save report and E-mail manually. Many thanks in advance and sorry for the inconvenience

Nagyon megköszönném ha valaki ellátna valami hasznos tanáccsal amivel ezt a problémát orvosolni tudom, mert így egyszerűen nem lehet játszani.

Az a minimum, hogy újrarakod, első telepítéskor nekem már akkor is kilépett, mikor új játékot kezdtem, igaz, patchek nélkül.

És itt van az a megmagyarázhatatlan jelenség amiről beszéltem:
ss_krist_f_03-29-10_18-54-56__marsh__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A megosztott dokumentumokba ment,töröld ki azt is és próbáld meg még egyszer.

Vissza
Top Alul