Bug-vadászat

Szívesen kiírtanám én is a f o sz to ga tó k a t,( jó, hogy rájöttél Putiteng, hogy kell írni,hogy ne vegye a
gép trgárságnak), de sajnáltam a a varjúlövészetet( gyorsan sok pénzt lehet keresni), ám ha újratermelõdnek, Jóga már ácsolhatja is a keresztjét.

Én úgy csináltam, hogy minden fo sztogatót kinyírtam. Nem csak azokat amelyikek a bázison vannak, mert Agropromban is vannak. Akkor, pedig bevonulnak a bázisukra. Nem lesz ott kereskedő, vezető, technikus, csak egy kisérő. Egy napja jöttem el, most a raktártelepen vagyok, de még a gép nem rakta le őket.

Képek:

http://img254.imageshack.us/g/10igen.jpg/

esetleg azt a szót lehetne angolul is írni és akkor nem kellene trükközni - jim67

Miért kell ezt cenzúrázni:D ha nem mondják hogy más értelme is lehet akkor eszembe nem jutna:P

Nyilván valami szoftver cenzurázik, az meg nem lehet tökéletes,de hogy az elõzõ hozzászólásom
hova tünt?

zsilin":37tcornz mondta:
Nyilván valami szoftver cenzurázik, az meg nem lehet tökéletes,de hogy az előző hozzászólásom
hova tünt?

arra írtam a hozzászólásomba a "He?"-t, mert nem értettem, hogy mit halandzsálsz. :D

Csak egy orosz, német, francia nyelvû keverékszöveggel utaltam arra, hogy jobb(nekem) magyarul
játszani, Jim angol nyelv használatot ajánló beírására válaszul.

A Vörös Erdõben a tank környékén a halott sztalkerek átvizsgálása közben látom, hogy az
egyik elhunyt: Valrejan atya, a szabad sztalkerektõl. Visszamegyek a Kordonba, és ki virul
ott? Úgy van, Valrejan atyusz(aminek örültem is az esetleges késõbbi csatlakozási lehetõség
megmaradása miatt). Ezekután a kisördög visszavitt a tankhoz, és ott fekszik, nyugszik az
atya.

Megint kezdik!!! Az Agroprom Duty bázison mennék fel a szakihoz tuningoltatni, de egy Dutys be van rágva rám, elkezd lődözni, pedig sose bántanám őket... Le engedi lőni az épületen belül is, és csak egy picit romlik a viszonyom velük, de ááá... Mi a fenétől lehet ez??

Nem lehet hogy előtte valamikor meglőtted?

zsilin: csavar is ott fekszik a mocsárban kifosztva egy gázmaszkban mégis ott ül a tábortűznél

Á dehogy lőttem, és már másodjára fordul elő! Elsőre egy egész osztag volt, tudod olyan akik a főépületből jönnek ki és mennek őrjáratozni, tehát azokat akkor spawnolta.

Nálam is előfordult,kicsaltam a bázisról és elintéztem,hogy ne idegesítsen :D

Nekem még sose volt, rakd föl az öszes patcht (ha eddig nem tedded volna.)

Egyébként nekem mindig bejön egy vicces kis bug a játék kezdetekor. Mindig kapok egy AK-47-est telerárral miután felébredek. Volt már valakinek? : )

Meg most Agropomban mikor hátul a stalkereknél mentem az atrifactokért az alsó szinten nem találtam semmit, persze jelzett a detektor rendesen, erre a fölső szinten ott van mind a kettő...

ProdiG ahányszor eddik elmentem agropomba új játéknal (minimum több mint 5) mindig különböző szinten voltak, mitgondolsz, miért vannak az alsó szinten is anomáliák?

Lesznek azok még egymás alatt is, szerintem.

Most meg mikor mentem volna a vörös erdőben a stalkercsapathoz; le voltak mészárolva, snorkok ölték meg őket. Viszont találtam két aranyhalat szinte egymás mellett és Jenő bát is élvezetesebb volt egyedül kinyírni : )

Vissza
Top Alul