Bug-vadászat

mert Darkmoon= Gaben (nem értetem ,sosem , az ilyen értetlen embereket , minek 2 profil ez nem otrrent oldal ...

Sziasztok!
A szabadsággal vagyok és épp nekik segítek elfoglalni a szolgálat bázisát, ez meg is van és akkor jön, hogy verjem vissza az ellentámadást, és jön 3 szolgálatos, de amint az utolsót lelövöm, bejön egy ablak, h bugot talált, és ha visszatöltöm, és nem én lövöm le, akkor is. Patchek nincsenek felrakva.
Köszi

biztos nem eredti a játéka .... , vagy nem hazai verzió .

nekem is volt olyan mikor nem patcheltem fel és kilépett eredeti

a vörös erdőben voltam amikor bekelet menni a barlangba, bedoptam a gránátot,és a fickó a plafonhozragatt :D

raktam fel patchet, a játék eredeti, de a mentések még a nem eredetiből vannak, lehet hogy az a baj?

a savek verzioja sem mindegy szoval szepen kezd elolrol a jatekot es ne legyel kis .... h nem tudsz jatszani csak masnak a savejevel. ha pedig mar eccer eljutottal oda akkor ismet eljuthatsz oda. ha pedig van idod arra h jatszal akkor azt ne mond nincs idod megeccer elvinni odaig.

Olyan gondom lenne hogy beléptem a szabadságiakhoz és ott ugye megvettem a SVT-t de amikor átmegyek a szemétdombra ott egyszerűen eltűnik a kezemből is meg a táskából is

Hali
olyan gondom lenne, hogy mikor elindítom a játékot akkor ez az üzenet jön be:

Hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned.

ha ennek az a lényege h rendszergazdaként kell futtatni akkor nem műxik.
Kérem vki segítsen! mit rontottam el :?:
Kösz

Darius":20kbeoh7 mondta:
Hali
olyan gondom lenne, hogy mikor elindítom a játékot akkor ez az üzenet jön be:

Hiányos jogkör: a program első futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned.

ha ennek az a lényege h rendszergazdaként kell futtatni akkor nem műxik.
Kérem vki segítsen! mit rontottam el :?:
Kösz
Hi
Gondolom vistád van, ha igen akkor tudok segíteni. Indítófilera jobb klikk, aztán kompatibilitás fül, és ott be x-eled a "A program futtatása rendszergazdaként"-et. De csak simán jobb klikk, "futtatás rendszergazdaként"-el is működik.

fel kell patchelni akkor jó lesz :D ha úgy sem akkor felhívod a cdprojectet feltéve ha eredeti a játék ha nem akkor vedd meg és jó is lesz :D

Te válaszod is köszönöm.

1.: A játék teljesen eredeti, ez a karácsonyi ajándékom :)
2.: Ki fogom próbálni h fel patch-elem, és itt jelzem először ha nem megy :)

edit1

Hát ilyen nincs!
Tökön lövöm magam...
Patch-eltem a játékot elindítom erre kiír vmi olyat, hogy A meghajtókat aktiválni kell adminisztrátori szinten. Folytatja? > Igen
Erre meg azt kéri hogy tegyem be az eredeti cd-t -.-'
Könyörgök HELP!

edit2

Oh My Godess!
Csak úgy viccből elindítottam asztalról erre elindult! xD IKSZ-DÉ
És elnézést, hogy ilyen sok kommentet írtam :D

És köszönök mindent :D:):D:):D :lol:

nem leszek szemét mert karácsony van és újtag is vagy , leközelebb légyszi ne legen dupla hsz , node további jó játékot - jim67

Ne add fel a próbálkozást. Nálam is rendszeresen kiírja, hogy helyezze be az eredeti lemezet, akkor ki kell
venni és újra betenni, úgy már elfogadja. Találkoztam a meghajtók újrakonfigurálásával is, rányomtam,
és ment tovább. Ja, és nálam is eredeti a játék.
Ha esetleg az eredeti játék felrakása elõtt játszottál egy "biztonsági másolattal ", akkor a registry-bõl
kéne törölni a CS bejegyzést, de ezt csak akkor csináld, ha tényleg tudod hogy kell, mert itt már nagy károkat lehet csinálni a rendszerben. Nálam XP van fent, vagyis a hibaüzenetek nem az oprendszer fajtájától függenek.

Levadásztam 1 zavaró bugot! Többször is megesett h ha Agropromba mászkáltam kb 2 perc után (mindig és mindig ugyan akkor) kidobott asztalra. Még szerencse h a játék végén tartottam, de a Limanszk-hídi hőstettemért, a mocsárba már nem jutottam el a jutiért.

Máskor nekem ugyanez volt, csak a szemétdombon, és akkor nem kidobott, hanem kilépett.

Most is kiakasztott, mert vittem a 130 kg cuccost a raktártelepen, hogy majd eladom a Szolgálatnak, 20000 rubelért. Mondom, levágjuk egy kicsit az utat, majd kisérővel elmegyek. Erre meg kilép! #B #B :evil: :evil: :evil:

Viszont sokan írták, hogy nem lehet kiírtani egy frakciót, mert újakat rak le a gép! Ez nem így van! Nekem sikerült végleg kiírtanom a f o s z t o g a t ó k a t. Rakok majd fel képeket az ImageShackre, majd dobok linkeket. Felraknám most is, de 2-kor átveszi a testvérem a gépet. Majd leírom, hogy hogyan csináltam.
(Nem írtam át semmilyen dokumentumot, csak 1.5.04-es patch van fenn)

A fo szt ogatókat én is kiírtottam, de néhány nap és megin ott virultak a raktártelepen. Sztalkerhaverok kivonultak mire a banditák meg szabályosan be-te-le-por-tá-lód-tak a helyükre! lol2 Kezdhettem újra vért ízzadni...

Vissza
Top Alul